Wpadłam napisać, że do środy mnie nie będzie. W Polsce raczej nie będę miała jak wejśc na forum. odezwę się jak wrócę na pewno
Mam nadzieje, ze Wojtek znowu zniesie lot super.
Pozdrowionka dla Wszystkich :-)
Mam nadzieje, ze Wojtek znowu zniesie lot super.Pozdrowionka dla Wszystkich :-)
Chociaz ciezko powiedziec bez doswiadczenia. A co do pracy, pewnie nikt nie wpadl na to zeby Ci stanowisko przygotowac... niestety nie wszyscy mysla o innych.
boshe ależ one wciągają 
dziwne bo normalnie sie nie budzi w nocy. i jest marudny dzis. oby to jeszcze nie skok...
okazalo sie ze tamten nie ma zlamanego nosa tylko pozadnie obity, powiedzialam ze mam ich serdecznie dosc i niech w koncu przestana srac sie z gnojami w tej szkole i niech zrobia z nimi w koncu porzadek. A pani dyrektor oznajmilam ze jesli jeszcze raz ktos dotknie moje dziecko to moj maz sie nim zajmie i ze mam gdzies ich prawo i ze jesli jeszcze raz moj syn bedzie zawieszony za obrone wlasna to naglosnie to w mediach i powiem ze to na tle rasistowskim. Na koncu zazadalam odwieszenia go i tak tez sie stalo. Oznajmilam jej rowniez ze od dzisiaj nikt nie ma prawa rozmawiac z Kacprem bez mojej obecnosci Chodzi mi o nia, zastepce, jego opiekuna bo mlody powiezdial mi ze pytali go o dom, o nasze zachowanie do niego, czy na niego krzyczymy itp
wiec jej powiedzialam ze jej juz nawet psycholog nie pomoze i ze nie radze aby ktos z nim bez mojej wiedzy rozmawial. A pani psycholog po wysluchaniu calej histori powiedziala tylko tyle - a co ja tu robie