A ja się właśnie wkurzyłam na mojego M. tak, że prawie się popłakałam :-( Wiem, że uznacie mnie za wariatkę jak wam napiszę, z jakiego powodu, ale co ja zrobię że ostatnio mam taki płaczliwy nastrój?
Otóż kilka dni temu rodzice M. wrócili od rodzinki z Poznania i wujek przekazał nam taki drobiazg z okazji narodzin Julka. Dostaliśmy m.in butelkę whisky i powiedziałam do M., że ponieważ to jest DLA NAS to otworzymy ją dopiero jak oficjalnie przestanę karmić i będę mogła pić

To miał być taki symbol. I co dzisiaj widzę? Lezie to do barku i otwiera butelkę, po czym nalewa sobie do kieliszka

:-( Dopiero jak mu przypomniałam o ustaleniu, to sobie przypomniał i powiedział, że przecież nic się nie stało, KUPI MI NASTĘPNĄ. Kurde, czy on nie rozumie że to nie o to chodzi, że ja nie chcę innej flaszki, którą sama sobie mogę kupić w monopolu? Chodzi o jakieś ustalenia, o to że mieliśmy to zrobić razem i w ogóle. Kurde, przeprosił, ale jestem nadal zła. Wiem, że to durny powód, ale normalnie mnie to wytrąciło z równowagi ...

A dzisiaj mały został wieczorem na 30 min. z teściową i był taki ryk, że przez ten cały czas nie mogła go uspokoić

Dopiero jak weszliśmy i wzięłam go na ręce, to ochłonął. Już wiem, że pod koniec grudnia będę musiała spędzać z teściową każdy dzień, żeby mały się do niej przyzwyczaił. Szkoda mi jej było, była naprawdę przerażona
Hatszept a czemu kupujesz gotowe mm w aptekach a nie zwykłe mleko mm w puszce?
Mój mały też dzisiaj sporo spał, może jakiś niż?
Wróciłam z pracy i w ramach odstresowania się zeżarłam całą milkę
No i na zdrówko, należy Ci się
Młodak trzymaj się dzielnie, bo pewnie masz stresa przed jutrem!
Aylin my pewnie nie mielibyśmy problemu z wyborem - mój M. kocha Szkocję, ciągnie go jak wilka do lasu i pewnie zrobiłby wszystko, żeby mnie przekonać
Ciekawa jestem, która pierwsza z nas zaciązy...

w sensie - która pierwsza z forum...
No ja trzeciego nie planuję, także nie wezmę udziału w konkursie

Ale będę kibicować
Rysica fajnie, że kuzynki rodzą, dzieciaki będą miały się z kim bawić
Kasia.natka niezły pomysł z tym grouponem, muszę się rozejrzeć, bo inaczej pójdziemy z torbami