kasia.natka
Fanka BB :)
nagroda główna to aparat foto x3 a pozostałe to albumy na zdjęcia i ramki + oczywiście mleko :-)kasia.natka - klikam klikam. A co tam jest do wygrania ? ;-)
nie ma sprawy w końcu to w moim interesie ;-)witam,
Kasia ja głosuję za każdym razem jak przypomniszwięc przypominaj, bo u mnie skleroza galopująca
!
ja kupuję co jakiś czas bony na gruponie lub innych takich stronach i mam 100 zdjęć za około 22 złoteNo ja właśnie wzięłam się za wywoaływanie, ale muszę to robić stopniowo, bo mam zaległości z 8 lat, a to niezły koszt. Na pierwszy rzut poszły zdjęcia dot. Julka - i już wydałam ponad stówę(z ramką, albumem i kilkoma zdjęciami w dużym formacie)
i jak mam wybrać 100 zdjęć naszej Misi to gdyby nie mąż to na pewno siedziałabym nad tym miesiąc i też by się nie udało
o kurcze! czy ja mogę prosić o przepisMsMickey zrobienie tych muffinków to jakieś 10min roboty, a ile satysfakcji z jedzenia.. i wszystkie diety w łeb
.
plis plis plistak kochana, codziennie do 23 listopada :-)Kasia pamiętałam :-) 3 oddane
a jutro też ?
a jak ktoś jeszcze dziś nie głosował to się przypominam BebiKlub, Bebiko - Galeria
(z ramką, albumem i kilkoma zdjęciami w dużym formacie)

a dla mnie głupi jaś- niech i ja mam coś od życia;-)
To już chyba standard, że jak go biorę na ręce to on od razu wyciąga rączki do niani by to ona go wzięła
Wiecie czasem moje mądre pomysły mi bokiem wychodzą
Uszy do góry i kopsztal w dupencję stawiający do pionu, bo matka karmiąca niestety nie może chandry zapić winkiem... jeszcze trochę ;-)
:-( Dopiero jak mu przypomniałam o ustaleniu, to sobie przypomniał i powiedział, że przecież nic się nie stało, KUPI MI NASTĘPNĄ. Kurde, czy on nie rozumie że to nie o to chodzi, że ja nie chcę innej flaszki, którą sama sobie mogę kupić w monopolu? Chodzi o jakieś ustalenia, o to że mieliśmy to zrobić razem i w ogóle. Kurde, przeprosił, ale jestem nadal zła. Wiem, że to durny powód, ale normalnie mnie to wytrąciło z równowagi ...
W sumie, to można powiedzieć, że przed nią cały czas jesteśmy
a dal mnie wlasnie liczy sie to ze moja mama nie wlozyla tylko kasy do koperty tylko pomyslala co by tu fajnego kupic i oprocz kasy dostal tez sliczna ksiazke z wierszykami dla dzieci i piekny kocyk