reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Alijenka cieszę się z Tobą:-):-):-)

Gocha usnela na 3. drzemkę ok 17.30 i wstała o 21.30. Teraz po szybkiej kąpieli leży ze mną i Jozia na łóżku i wierci się. Sen coraz bliżej bo już nie marudzi.

Aylin a Blizniak? ;-) Gocha jest z 18.06 to chyba Blizniak...
ok już zobaczyłam:-):-):-)

Kasienka czytamy teraz co u Ciebie to przed nami;-);-);-)

Już było lepiej z zasypianiem a dzisiaj znowu klops :confused2: Przed chwilą dopiero zasnęła na dobre (mam nadzieję).

Ja już się w Rossmanie obkupiłam. Zaoszczędziłam jakieś 60 zł :tak:
Dziewczyny jakie obwody głowy i klatki piersiowej mają wasze maluszki ?????
Bo mnie dziś zdziwiło jak piguła mierzyła moją i mam wpisane obwód głowy 44 a klatki piersiowej 43 hmmmmmmmmmm
U nas takie same wymiary, tylko odwrotnie ;-)

Hej,

Maćku - doszła przesyłeczka. Dziękuję bardzo. Sóweczka jest przecudna. A mała szmatkę już nadgryza :)
No w końcu. Dość długo jak na priorytet :no:
Cieszę się, że się podoba :tak:

Olusiaa my właśnie kupiliśmy dla Gochy na gardło i katar. Wg mnie bomba. Sama korzystam;-)
A jak to właściwie działa?

nioo i jednak to że się nie siedzi na forum ma swoje skutki nawet żadna z Was nie pamiętała że miałam wczoraj jedno z ważniejszych badań dla kobiety USG piersi bo wykryłam guzka, ale jest wszystko oki to są tłuszczaki i za pół roku do kontroli mam iść jeżeli dalej będzie tak jak jest to później dopiero wizyta za rok a jak skończę 40 to mammografia
Jedno Wam powiem bałam się strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No bo nam nie przypomniałaś :sorry2:
Najważniejsze, że wszystko oki :tak:

Już było lepiej z zasypianiem a dzisiaj znowu klops
confused8gj.gif
Przed chwilą dopiero zasnęła na dobre (mam nadzieję).

Maćku
witaj w klubie :-) mój łobuziak też dopiero zasnął i to z jakim płaczem przez to choróbsko też mi robi pobudki w nocy a wcześniej tak spał ładnie całe noce jak ja za tym tęsknie :-( Wymuszacz z niego się zrobił niesamowity więc już się boję co będzie później;-) Oby mu jak najszybciej minęło bo zwariuję... a to już 3 dzień:-(

MsMickey jak ja Ci zazdroszczę takiej drzemki Gosi mój śpi zaledwie 20-30 minut.

Mój już pospał czeka mnie kolejna noc niby zasypia na rękach kładziemy go i ryk. Padam ....

Ostatnia edycja:
Aylin K jest wodnikiem. To ja jestem rakiem ur 25 czerwca. Ale ja zawsze za tata bardziej bylam wiec w moim przypadku nie trafione :))))

Alijenka super ze badanie ok i guzek niegrozny.
Ja to nawet sie nie badalam od czasu ciazy.....

Spadam do wyra. Wypilam 3 kieliszeczki krupniku (likieru nie wodki) i teraz siedze w lazience pod kaloryferem, Gruby uwalil sie obok mnie (skurczybyk wie ze mu dupsko 2 raz uratowalam) a K mysli ze sie kapie :))))

Gocha usnela 2 g po pobudce czyli o 23.30... Dziś miała dwie takie długie drzemki tzn pierwsza 0.5 g, nast 2 g i ostatnia 4... nigdy wcześniej jej się to nie zdarzyło.

Macku działa na prąd tzn wlewasz sol fizjologiczną i maszyna robi parę. A Ty tą parę w buzię hop i dmuchasz ;-) nawilza sluzowke więc na gardło dobre i gdy cos jest w płucach to się szybciej odkleja.

Ostatnia edycja:
witajcie

Kuba jak go położę na kołderce (na podłodze), to robi przewrót na brzuch, a potem podnosi dupkę i przebiera nogami, niestety ręce nie pracują (i na szczęście) więc jeszcze z miejsca nie rusza. Jak juz zacznie to juz tak jak w opisie bliźniaka bedzie wszędzie.

W łóżeczku jak leży to tak kopie nogami w przewijak, że go zwala sobie na nogi i wtedy podrzuca go kopiąc.

A dziś wieczorem położyłam go na łóżku Alinki na podusi obok siostry, a skubaniec mały łapał za kołdrę i się podciągał do siadu - zaskakuje mnie prędkość posiadania nowych umiejętności.

Iwon - skusiłam się dziś na Obsesion, bo było przecenione na 20 E.

No to moje dziecko hucznie obchodzi 7 miesiecznice swoich urodzin - od wybicia północy nie śpi !!!!! Kweka,pokrzykuje radosnie, wierci sie niemilosiernie, przewraca na brzuch i znow na plecy, wali w szczebelki nogami,chwyta je raczkami, probuje zlapac moja noge przez nie. Nawet nie chce myslec jak ja bede jutro funkcjonowac.

reklama
Mlodak nie myśl bo osiwiejesz;-)
Sto lat dla Szymona:-):-):-)

Katrina moja Gocha podobnie, tak napiernicza nogami w przewijak, ze ostatnio prawie wyleciał. O podłogę to samo. Nawet wczoraj przelozylam na środek materaca, żeby nie bolały jej pięty, to postukala trochę a potem zsunela się z powrotem i o podłogę lubudu ! I uśmiech! Masochistka normalnie;-)

Viola woda morska, frida, nasivin soft. W tej kolejności. Plus inhalacje.

Ostatnia edycja:
Do góry