reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Maćku ano nie mam :) ale nic nie szkodzi po prostu obstawialam nawal pracy :p

Hatszept sprobuj od razu samego hippa, bo jesli to po bebilonie to hipp nie pomoze mieszajac z nim on musi byc sam, Twoj synus wyglada rewelacyjnie w tym wozeczku ... w ogole chyba tylko ja mam wozek firmy noname :p

Mlodak tez przymierzalismy mlodego do fotelika ale poki sam nie siadzie to nie ma
Kobietki Wasze zdrowko i naszych maluszkow... oby Nikos spal cala noc bo mama hmmmm a tato spi jak zabity w nocy, poki co petardy nie dzialaja na mlodego ale pozamykalismy szczelnie okna i serio nie slychac tak strasznie jak byly rozszczelnione to tragedia by byla :)

a i jestem uuuuuzaleeeeezniona od tego forum super ze tutaj trafilam szkoda ze tak pozno

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica, dzięki za info. Moze przejadę się do eurobaby, albo swiata dziecka, zeby wypróbowac kilka modeli. Tutka kupowalismy w maju, bez modela ;) a teraz model ;) pod ręką, wiec mozna go bedzie wsadzic i się poprzymierzac do niektórych wozków.

ale sylwester "fantastyczny" ;-) - duzy P. wlasnie poszedł spac hihihihi ;-) tzn. my w ogole nie przywiązujemy do tego dnia jakiejs specjalniej wagi, wiec luz...;-) a ja bije sie z myslami, czy jeszcze posiedziec i zaczekac do północy, bo pewnie i tak bym się wybudziła przez fajerwerki, czy jednak próbowac się polozyc...ach te dylematy...;-)
a 5 lat temu - jeszcze przed poznaniem P. spedzałam sylwestra w Birmie...super wyjazd!

edek: Kasienka, my tez sie cieszymy, ze Ty z nami! :) a ten wozek toy'r'us to tez wlasnie taki noname - maclaren na pewno z niego zaden ;)

edek2: Młodak, zazdroszcze tej lampki wina, oj zazdroszczę :))))

Ostatnia edycja:
Kasienka nołnejmy są najbardziej na topie toż to ostatni snobizm:p:p:p

U nas właśnie tłuką jak diabli, mamy tu obok dwie sale weselne więc która lepsza... pies w garażu Pe już poszedł przed chwilą do niego. Go na tzw chwilę obecną śpi;-) okna mamy dobre trzymają hałas. Może się uda:-)

Hatszept my też podchodzimy do Sylwka na luzie wręcz olewczo.

qrcze blade no!!! jak pod wiedniem!
a Gocha śpi:p

Co najlepsze! życzy Magda popijając witaminę c z dlugiej filiżanki:p

edek: 40db w mieszkaniu przy szczelnych oknach...

Postanowiłam wejść w nowy rok bez tłuszczu... w tym celu umylam włosy. Innego sposobu nie ma:p

Ostatnia edycja:
U nas jeszcze nie stukają dopiero za 50 minut ale mam nadzieję że mały się nie obudzi;-) Dzisiaj mu obniżyłam łóżko bo mi się skubaniec obraca cały czas na brzuszek, łapał poręczy i wychylał... No i kolejna próba spania z poduszką jak na razie był raz płacz do rana daleko więc się okaże ...

Widzę że nie tylko ja w Sylwka na kompie urzęduje:-) Fajnie że nie jestem sama ;-)

no to najlepszego! :)
duzy P.spi ;))) jak on moze w takim halasie!!! :baffled::-)
a maly przystawiony do piersi, wlaczylam w komorce rybke spiaca z minimini i poki co-sukces! -zaglusza skutecznie;) i zakywalam tez malemu ucho w krytycznych momentach..,
kiedy to sie skonczy?
ile ludzie kasy na to wybuchy przepuszczajà?!

Witam w nowym roku:)

McMickey ale się wbiłaś:) równo o północy:)

Olusia wszystkie mamy małe dzieci to pewnie mało która baluje,większość pewnie w domku z rodziną to i z bb:)

hatszept właśnie mężowi mówiłam ile to kasy z dymem poszło,że ludziom nie żal.....

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki w nowym roku!!!!

Hatszept juz po lampce wina. Skonczylo sie, ale wypilam za zdrowko wszystkich dzieciaczkow firumowych i ich mamy :)

MsMickey pewni celowo czekalas do 24 aby posta puscic co?

Moj K tez spi i nic go nie rusza. Mlody o dziwo tylko raz sie obudzil ale za to z mega placzem.
I boje sie powtorki bo idioci nadal strzelaja mimo ze to juz pol godziny po polnocy jest.

Olusia suwaczek Ci wreszcie ruszyl :)))))

reklama
Najlepszego w Nowym Roku! :-)

Mała śpi - nic jej nie ruszyło! :-)
Ja się boję kłaść, bo pewnie i tak nie zasnę... :dry:
Postanowiłam wejść w nowy rok bez tłuszczu... w tym celu umylam włosy. Innego sposobu nie ma:p
:-D
Dobre!

ile ludzie kasy na to wybuchy przepuszczajà?!
Noo... Właśnie mówiłam tacie, żeby zaczął odkładać kasę, aby za jakieś 3 lata popisówkę wnukom zafundować ;-)

Do góry