Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej 
a za mną ciężki dzień - wczoraj katar bardzo się Julkowi pogorszył, miał cały zwalony nosek i pół nocy nie spaliśmy. W dodatku zaczął pokasływać. Starszak też prychająco-kaszlący, więc dzisiaj zabraliśmy dzieciaki do lekarza. Na szczęście osłuchowo czysto, ale mam iść z małym na kontrolę w poniedziałek. Poza tym, co już mu podaję (sól morska, cebion, pulmex, maść majerankowa) lekarka zaleciła jeszcze nasivin soft, wapno i czopek w razie gorączki. Starszak ma inhalacje i zwolnienie do końca tygodnia. A w dodatku ja, po 15,5 m-ca przerwy dostałam okres
Jakieś pytania o moje samopoczucie? 
Claudette fajnie, że masz już pierwszy dzień w pracy za sobą
Nie wiedziałam, że takie ceregiele jak się karmi piersią, czyli mnie to też czeka?
Hatszept ja też nie jestem fanką solarium, ale od czasu do czasu się skuszę
Wiem, że to wstręciuch na cerę i szybciej się starzeje, ale jednak trochę światła poprawia samopoczucie
A wszelkich maści w postaci samoopalaczy z kolei ja nie trawię 
Aylin oby plany wyjazdowe wypaliły! Jest o co walczyć! No i fajnie, że z małej taki dobry kompan podróży :-)
Młodak chcesz schudnąć do 50 kg? To ile Ty masz wzrostu?
Kifsi to Twoje dziecię już raczkuje? :-)
Rysica czyli jednak już spacerówka na stałe?
Czy któreś dziecko jeździ jeszcze w gondoli? Moje tak
Muńka witaj babo
;-) Zgadza się, mamy już pożyczone krzesełko :-) A niekapek u nas, po pierwszym oczarowaniu niestety bardziej służy za gryzak
Kupsztale są u nas codziennie i faktycznie, jak były rzadziej, to mały jadł mniej. Teraz poprawiły się i kupy i apetyt
Kasieńka wow! Nikoś stawia już pierwsze kroczki w wieku 6 m-cy? To chyba rekord ni tylko na skalę naszego forum, ale kraju? ;-)
Zaza jak Ci idzie oduczanie małego od UU?
Ja dzisiaj przebąkiwałam lekarce, że chyba będę też powoli kończyła z UU, bo mały już je niewiele, ale powiedziała mi, że nawet 100 ml dziennie ma znaczenie dla dziecka, bo np. łatwiej sobie radzi z ewentualnymi choróbskami. Więc chyba jeszcze powalczę, choć naprawdę coraz częściej myślę o finishu 
Waris i co z oczkami małej? Nadal ma zaczerwienione? Ciekawa jestem, co jest przyczyną...
a za mną ciężki dzień - wczoraj katar bardzo się Julkowi pogorszył, miał cały zwalony nosek i pół nocy nie spaliśmy. W dodatku zaczął pokasływać. Starszak też prychająco-kaszlący, więc dzisiaj zabraliśmy dzieciaki do lekarza. Na szczęście osłuchowo czysto, ale mam iść z małym na kontrolę w poniedziałek. Poza tym, co już mu podaję (sól morska, cebion, pulmex, maść majerankowa) lekarka zaleciła jeszcze nasivin soft, wapno i czopek w razie gorączki. Starszak ma inhalacje i zwolnienie do końca tygodnia. A w dodatku ja, po 15,5 m-ca przerwy dostałam okres

Claudette fajnie, że masz już pierwszy dzień w pracy za sobą

Hatszept ja też nie jestem fanką solarium, ale od czasu do czasu się skuszę

Aylin oby plany wyjazdowe wypaliły! Jest o co walczyć! No i fajnie, że z małej taki dobry kompan podróży :-)
Młodak chcesz schudnąć do 50 kg? To ile Ty masz wzrostu?
Kifsi to Twoje dziecię już raczkuje? :-)
Rysica czyli jednak już spacerówka na stałe?

Muńka witaj babo

Kupsztale są u nas codziennie i faktycznie, jak były rzadziej, to mały jadł mniej. Teraz poprawiły się i kupy i apetyt

Kasieńka wow! Nikoś stawia już pierwsze kroczki w wieku 6 m-cy? To chyba rekord ni tylko na skalę naszego forum, ale kraju? ;-)
Zaza jak Ci idzie oduczanie małego od UU?

Waris i co z oczkami małej? Nadal ma zaczerwienione? Ciekawa jestem, co jest przyczyną...