reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

Muńka u mnie bajki pomagają na wszystko, w ogóle moje dziecko to kinomaniak uwielbia sygnał rozpoczynających się reklam na tvn i właśnie bajki na baby tv
oświńskiej grypie słyszałam podobno już 1 osoba zmarła od tego

delwer wracajcie szybko do zdrówka :happy:

nanu zdjęcia córeczki śliczne :-D:-D no i jeszcze raz gratuluję i ciesze się Twoim szczęściem

MsMickey sto lat, wszystkiego naj !!!!!!!!!!!

hatszept sto lat dla synusia :-)

ja mam taki leżaczek
c_big981800.jpg
i teraz jak kupiłam krzesełko to o wiele lepiej mi się ja karmi w krzesełku nie muszę się tak wyginać aby ją nakarmić, a leżaczek wywiozę do moje K rodziców tam się przyda

tfu tfu u mnie jeszcze żaden upadek małej się nie zdarzył ale wszystko przed nami !!!!!!!!!!

kurde i już nie wiem co miałam napisać, mała coś dziś marudna, górne dziąsła spuchnięte tak jakby miały zaraz eksplodować, mam nadzieje że mała marudna od zębów a nie że się zaraziła ode mnie choróbskiem

Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!

Zaza zdjecie sliczne, dodalam do zakladek i glosuje od wczoraj :) To Twoja psina?
nie, to nie moja psina, ani nawet moje zdjęcie, juz kiedyś pisałam, jak prosiłam o głosy, że to zdj koleżanki należącej do fundacji pomagającej pieskom
wygrana ma zostać spieniężona i dochód zostanie przeznaczony na psiaki :)

u nas dziś noc odrobine lepsza-pomiędzy północą a 6.00 tylko 2-3 pobudki. Nie podalam wieczorem kaszke ryzowej bananowej nestle i to chyba dzięki temu ;)
dzis tez Piter wyskoczył niestety w końcu sam z tego naszego fotelika-pamiętacie może ten mój filmik jak "wysiadal" z niego ;) no to udało sie ;/ P.zostawil małego bez nadzoru i poszedł na chwile do łazienki, słyszał jak mały cały czas gada, no to myslal, ze wszystko gra. A jak wrócił do pokoju to mały w najlepsze pełza po podłodze ;/// ;)))) przestraszony obejrzał go całego, ale nie miał najmniejszego zadrapania, siniaczka ;)))) nawet nie zakwilil jak sie zsunął! Niezły aparat z niego ;)))
a ta kaszka ma już w sobie mleko czy robisz na swoim MM? bo może wina jest tego mleka w kaszce

Słyszałyście, że świńska grypa w natarciu??
od paru dni coś tam gadają w TV, mam nadzieję, że tylko nakręcają niepotrzebnie

mlodak wydaje mi się, że jest ich obowiązkiem wypłacenie ci nadgodzin, skoro już nie wracasz do pracy, to nie możesz ich odebrać w dniach wolnych, nie wiem tylko czy nie mogę ci ich wypłacić dopiero po urlopie wychowawczym...

Chciałam dzisiaj złożyc w pracy wniosek o wychowawczy i oczywiście mam problem. Logiczne chyba jest że chcę najpierw wykorzystać opiekę plus urlop za 2013 (2 dni za styczeń nie więcej) no i nadgodziny z 2011. I o ile na urlop i opiekę raczej mam zgodę to nie podoba im się moja chęć odbioru nadgodzin. Noż k..wa. Jakim prawem? Mam ochotę wypulić na zwolnienie i będą musieli mi bulić 80%. Nikt przecież np. depresji poporodowej nie jest w stanie wykluczyć.

masz prawo jeszcze do 60 dni opieki nad chorym dzieckiem.

I wkroczylam w wiek chrystusowy ... jakoś mi dziwnie z tym...
Sto lat a nawet 200.
ja w kwietniu z niego wychodzę :)

Byłam u lekarza - mała przeziebiona - chyba ode mnie. Wiec na basen nie idziemy jutro :( strasznie mi przykro.
A ja umieram. Mąż obiad gotuje bo mi jedzenia nie trzeba.

Aylin ja właśnie w środę byłam na basenie przeziębiona, tfu tfu odpukać mała narazie oki i oby tak dalej

zaza zdjęcie faktycznie super i też głosuję na nie codziennie najważniejsze że jak coś to wygrana pójdzie na szczytny cel

Moja mała od wczoraj coraz bardziej podnosi leżąc na brzuchy tyłek do góry i już kiedyś jedna z Was pisała robi tak jak by się bzykała hahahahaha, jeszcze nie bardzo wie co z kolanami ma zrobić ale zaczyna mi wędrować po całym pokoju.

Witam, jak goście pojechali to awaria internetu od wczoraj :/
Młody znowu budzi się stoooo razy wieczorem i w nocy mimo, ze kaszkę zjada około 20tej, ale chyba winne temu są zęby dziś wyszedł drugi.
Hmm co jeszcze..... chyba też czas na spacerówkę, bo w gondoli wygląda jak słoń w filiżance :D
konieccccccccccc 15min spał:nerd:
Gratki! :tak:

I wkroczylam w wiek chrystusowy ... jakoś mi dziwnie z tym...
Najlepszego!!! :-)

masz prawo jeszcze do 60 dni opieki nad chorym dzieckiem.

Sto lat a nawet 200.
ja w kwietniu z niego wychodzę :)

Byłam u lekarza - mała przeziebiona - chyba ode mnie. Wiec na basen nie idziemy jutro :( strasznie mi przykro.
A ja umieram. Mąż obiad gotuje bo mi jedzenia nie trzeba.

Zdrówka życzę!

Hej tak poczytuje ale nie bardzo mam czas na pisanie przed swietami jak sie Kuba rozchorował tak do tej pory trzyma już dwa antybiotyki wykończył. !4 grudnia mieliśmy mieć szczepienie i nie ma jak go zrobić przez tą grypę. juz miesiac będzie jak Kuba na dworku nie był. Ja też w wigilie 40 stopni gorączki miałam trzymało mnie trzy dni raz 36 raz 40 już mi głowa pekała a teraz został mi kaszel. Mam nadzieje ze u was nie szaleje tak ta grypa bo u nas wszystkich już dopadła nawet moją mame która nigdy chora nie była.
Wczoraj Kubuś choinke przewrócił. Stałam z nim przy komodzie a na niech choinka stała no i sie odwróciłam do siostry bo cos mówiła i poleciało wszystko na podłoge pierwsze bombki przez Kubę już potłuczone.:-D

Ostatnia edycja:
Ale mnie przerazaja Wasze posty ze co chwila ktos chory i to porzadnie. Tylko czekam kiedy i nas dorwie chorobsko. Strasznie sie tego boje i wychodze z malym na dwor tylko wtedy gdy naprawde musze. Kontakty z ludzmi tez ograniczylam.
Bo prawda jest taka ze ludzie juz przeziebieni zupelnie nie dbaja o to aby innych nie zarazac, nie roznosic wirusow. W kazdym sklepie sprzedawczynie kaszla, kichaja. Ze nie wspomne o kupujacych bo tam to juz masakra jest. Jakos mi sie nie chce wierzyc ze na kilka dni gdy sie czlowiek gorzej czuje nie ma kogos kto moglby mu zrobic zakupy. Sami przenosimy choroby i jestesmy sobie winni. I wkurza mnie to bo ja dbam ale inni maja to w nosie i zarazaja.

reklama
Ale mnie przerazaja Wasze posty ze co chwila ktos chory i to porzadnie. Tylko czekam kiedy i nas dorwie chorobsko. Strasznie sie tego boje i wychodze z malym na dwor tylko wtedy gdy naprawde musze. Kontakty z ludzmi tez ograniczylam.
Bo prawda jest taka ze ludzie juz przeziebieni zupelnie nie dbaja o to aby innych nie zarazac, nie roznosic wirusow. W kazdym sklepie sprzedawczynie kaszla, kichaja. Ze nie wspomne o kupujacych bo tam to juz masakra jest. Jakos mi sie nie chce wierzyc ze na kilka dni gdy sie czlowiek gorzej czuje nie ma kogos kto moglby mu zrobic zakupy. Sami przenosimy choroby i jestesmy sobie winni. I wkurza mnie to bo ja dbam ale inni maja to w nosie i zarazaja.

ja w tym okresie też nie zabieram G do dużego skupiska ludzi. Chciałabym iść w sobotę z nią na basen, ale się zastanawiam. Pogoda taka jak dziś też nie sprzyja spacerom, więc siedzimy w domu. Póki co chorzy dookoła, a my jakoś się 3mamy i oby tak dalej!! Już lepiej, żeby był mróz,a nie to co za oknem.

Do góry