alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam :-)
Muńka u mnie bajki pomagają na wszystko, w ogóle moje dziecko to kinomaniak uwielbia sygnał rozpoczynających się reklam na tvn i właśnie bajki na baby tv
oświńskiej grypie słyszałam podobno już 1 osoba zmarła od tego
delwer wracajcie szybko do zdrówka
nanu zdjęcia córeczki śliczne
no i jeszcze raz gratuluję i ciesze się Twoim szczęściem
MsMickey sto lat, wszystkiego naj !!!!!!!!!!!
hatszept sto lat dla synusia :-)
ja mam taki leżaczek
i teraz jak kupiłam krzesełko to o wiele lepiej mi się ja karmi w krzesełku nie muszę się tak wyginać aby ją nakarmić, a leżaczek wywiozę do moje K rodziców tam się przyda
tfu tfu u mnie jeszcze żaden upadek małej się nie zdarzył ale wszystko przed nami !!!!!!!!!!
kurde i już nie wiem co miałam napisać, mała coś dziś marudna, górne dziąsła spuchnięte tak jakby miały zaraz eksplodować, mam nadzieje że mała marudna od zębów a nie że się zaraziła ode mnie choróbskiem
Muńka u mnie bajki pomagają na wszystko, w ogóle moje dziecko to kinomaniak uwielbia sygnał rozpoczynających się reklam na tvn i właśnie bajki na baby tv
oświńskiej grypie słyszałam podobno już 1 osoba zmarła od tego
delwer wracajcie szybko do zdrówka

nanu zdjęcia córeczki śliczne

MsMickey sto lat, wszystkiego naj !!!!!!!!!!!
hatszept sto lat dla synusia :-)
ja mam taki leżaczek

tfu tfu u mnie jeszcze żaden upadek małej się nie zdarzył ale wszystko przed nami !!!!!!!!!!
kurde i już nie wiem co miałam napisać, mała coś dziś marudna, górne dziąsła spuchnięte tak jakby miały zaraz eksplodować, mam nadzieje że mała marudna od zębów a nie że się zaraziła ode mnie choróbskiem
Ostatnia edycja: