agaundpestka
Fanka BB :)
No to wykrakałam właśnie się dowiedziałam, ze sąsiadów dziś okradli w południe :/ a najlepsze, ze chyba widziałam jednego, ze złodzieiPowiem szczerze, że gdybym wczoraj nawet widziała tego włamywacza to pewnie bym nie zareagowała, bo nie pomyślałabym, że to włamaniePonoć wszedł frontowymi drzwiami... I to się tyczy również pozostałych mieszkań - przed kilkoma laty wybudowali nam pod samym nosem stodołę wielorodzinną. Jest tak dość spora rotacja mieszkańców, więc nigdy nie wiadomo kto swój a kto obcy
![]()

Ja już odbijałam rączki i stópki jak młody miał miesiącMój mąż wymyślił, że kupimy coś, czym wysmarujemy G dłonie, damy jej kartkę i niech sobie pomajta coś na niej. Spróbujemy odcisnąć łapkę, napiszemy coś od siebie i wyślemy:-) To będzie nie lada zadanie, żeby przypadkiem nie włożyła sobie rączek do ust, ale może się uda!
No i o kalendarzu też myślimy, ale dla moich, bo teście już mają.
Współczuje tych migren. Są ponoć jakieś dobre niemieckie przeciwbólowe tabletki na migrenę.
Tez na tym płakałam tak jak zresztą na prawie wszystkimNie wiem czy to te hormony czy co ale jak oglądałam dziś ddtvn o dziewczynie ze stwardnieniem i dwójką dzieci to płakać mi sie chciało i co raz cześciej na tym się łapie![]()
Kasienka to bedziesz miała zabawe z Nikosiem
Dzien Babci 21.01 Dziadka 22.01 kiedyś robiłam mamuśce taki kalendarz i ostatnio jej wywołałam zdjęcia małego więc muszę coś innego wymyślić