agaundpestka
Fanka BB :)
Jak coś to jutro na 98% bede w SMYKU więc jak któraś chętna to nie jest mi problemem kupić pajace.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tym razem zapomniałam wyjąć moją zupkę, żeby się rozmroziła... więc musiała zjeść soiczek - jakaś jarzynowa z kurczakiem gerbera.
Zarówno obiadek jak i deserek wszamany bez zająknięcia ;-)
Zdrówko! Tylko żebyś dała radę do wyrka dojść ;-) Czy już leżysz?no i spijam własnie pół małej szklaneczki Tyskiegoi juz szumi mi w głowie
![]()
Fajnie, że się znalazłaByłam z pesem na spacerze i póściłam go ze smyczy w parku i zgubił mi obrożę, naszukałam się jej w śniegu po kolana dobre pół godziny, musiałam chodzić jego śladami tam gdzie hasał aż w końcu znalazłam i mama moja małej nie obudziła. Berbeć
My, a właściwie bratowa, też w śniegu kolczatkę zgubiliśmy i nie znaleźliśmy. Że nie wspomnę o kilku piłeczkach... 
Gratki!U nas dzisiaj wielki dzieńPierwszy ząbek, pierwszy raz stanął sam przy ławie, i zaczął pełzać. Nie jest to raczkowanie ale potrafi się juz przemieścić.

Oby więcej takich!A po wczorajszym zabiegu tylko wieczorkiem pomarudził, a potem szok pierwsza przespana NOC od 23ej-6:30 bez pobudki żadnejmyślałam, ze piersi mi pękną nad ranem- oczywiście spaliśmy do prawie 9tej.
I bardzo dobrze! Psy srające na chodniku to szczyt chamstwa! Moj jest tak nauczony, że nawet nie pomyśli, żeby załatwić się na chodnik.a tak zapytam - sprzątasz po piesku??? Dzisiaj jeden facet dostał ode mnie soczysty opierdziel, bo jego pudelek zostawił order na samym środku chodnika!!!!! Tak mu nagadałam, że w chusteczkę sprzątnął! NO!![]()
Jak coś to jutro na 98% bede w SMYKU więc jak któraś chętna to nie jest mi problemem kupić pajace.
Waris - No i słodko to karmienie opisałaś... Ja mam cyrki z karmieniem Moniki odkąd skończyła 3 m-ce, i przy cycku i przy butli i przy obiadku.... a z tą obrożą to nieźle! a tak zapytam - sprzątasz po piesku??? Dzisiaj jeden facet dostał ode mnie soczysty opierdziel, bo jego pudelek zostawił order na samym środku chodnika!!!!! Tak mu nagadałam, że w chusteczkę sprzątnął! NO!![]()
Kase mam , przelejesz jak kupię. A jakie kolory tzn jak bedzie wybór jakiś to masz jakieś których nie lubisz?Aga to ja chetna jestem na te pajace, rozm.80 lub 86 jakby tych pierwszych nie bylo. Przelac Ci kase?