reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Rety, M. właśnie zadzwonił, że będzie między 19 a 20 a ja już powoli wysiadam przy tym małym Potworku... Jeszcze czeka nas wyprawa do sklepu.
Hop,hop- jest tu kto???:)

witaj trasia dopeiro doczytałam, ze wrociliście:-)
ja jestem, mąż sie zlitował i zabrał moje potwory na dwór i do dziadków....nie pamietam kiedy mialam az pół godziny ciszy w domu

Zazdroszczę! Moi wczoraj dali mi odpocząć, ale dziś to jest naprawdę dłuuugi dzień z Miesiem... Właśnie rąbie rodzynki, chwila oddechu, uffff...

Rodzynki zjedzone... chyba przejdę się z Miesiem do sklepu... po następną paczkę:-D:rofl2:

e. kochany mężuś zadzwonił, że spakuje się szybko i przyjedzie, weźmie Miesia na spacer i do sklepu ( kupią duuuużo rodzynek!:-D) a potem popracuje w domciu a ja położę Stworka. Uff, chyba jestem uratowana:-p:-)

Trasiu, a jak tam Marysia??

Ostatnia edycja:
Aestima masz rację, Maja 3 m-ce miała żółtaczkę...wolę nie przypominać sobie jak co tydzień jej krew pobierali...napisz coś więcej nt zależności SI i żółtaczki, bo nie zaciekawiłaś. Maja nie wykazuje objawów takich jak Miesio - chodzi mi o brudzenie się, ale za to strasznie niecierpliwa jest i nie da się jej na długo czymś zainteresować...i wymaga cały czas mojej obecności przy zabawie, co bywa męczące

Mrsmoon, póki co nic więcej nie wiem... J pierwsze słyszę o takowej zależności. CO do absorbowania rodzica sobą- u Miesia podobnie, ale ja pamiętam, że oni - Maja i MIesio- jużod pierwszych dni tacy niełaskawi dla mamuś:-)

ps. Strasznie tu Ciebie brakuje Mrsmoon!

reklama
aestima wybacz ale nie doczytałam...co jest Miesiowi

Moon moj norbert to mały histeryk, niecierpliwy i w ogole krzyczący gad-ysle, ze to taki charakter i temperametr, ja byłam taka samano imamusia musi być cały czas, zawsze tak było o zgrozoooo

Do góry