reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Mlodak moj robi od 3-4 drzemek, nie ma co zmuszac jak bedzie chcial sie przestawic to pewnie to zauwazymy :) gratuluje nowej umiejetnosci :D

Claudette nie wiem czego Ci bardziej zyczyc :p oby nie alergicznie i oby nie choroba :) a tak serio to moj w chorobie byl taki jak normalnie a kaszlal w pewnym momencie jak gruzlik i gile po brode ... no tylko apetyt mniejszy ale moze to i przez zeby

Josie oj pochlonal Cie pochlonal :p no wlasnie mojemu idzie gora ale to jeszcze dlugi czas chyba ze sie myle

reklama
Zaza, josie tak zasnął w momencie gdy go polozylam na rozlozonym kombinezonie. Ubawil tym cala chalupe sasiadow. Zreszta ja tez bylam zdziwiona że tak szybko mu to poszło. No ale w sumie z zasypianiem to problemow nie ma. Teraz bawil się na macie, podpelznal sobie do poduszki, polozyl sie ne niej i zasnal :-) On tak ma. Jak jest zmęczony to nie ma bata który go powstrzyma przed snem. Zasnie wszedzie.
O ja! Ile bym dała, żeby Zochan też tak robił...

Maćku - może pieluchy za małę już? Może większy rozmiar trzeba??
Już od dawna jesteśmy na 4...

Proszę jaki mądry chłopaczek :D a swoją drogą powinien być nadzór co jest sprzedawane w sklepikach szkolnych.
Jakiś na pewno jest. Bo co złego jest w cukierkach? A skoro mały przynosił po złotówce to się nie zainteresowali. Co innego, gdyby ze stówką wyskoczył ;-)

Ano jestesmy zdrowi :D oskrzela czyste gardelko normalne jeszcze katarek zostal ... i sciagac trzeba ...
Super! :tak:
Maćku Muńka u nas ostatnio kilka nocy z rzędu było mokrych, więc zamieniłam pampersy Activ baby 4 na dady 4 i już pielucha nie przemaka, dady są ciut większe
w ogóle to ja się zastanawiam co ja zrobię jak to moje dziecko na prawdę przytyje, bo teraz waży ok.8kg a pampersy, które są od 7kg przemakają :(
Nam przeciekają od góry, po boku, więc podejrzewam, że to przez dziwne pozycje w jakich ostatnio mała śpi. Ale dzisiaj założyłam jej dady - faktycznie są większe.

Mlodak - a to babole są od kurzu a nie od kataru?? :confused: całe życie się człowiek uczy :-D
Nigdy nie miałaś czarnych baboli po imprezie plenerowej? :dry:

ale tu dziś cisza :dry: pewnie połowa na fb a połowa ogląda zieloną milę :blink:
maćku a ile waży twoje maleństwo? bo ja się raz przymierzyłam do pampersów 4 i wydały mi się takie ogromne że Misia mogłaby się w nich utopić więc dalej używamy 3 :baffled:
za tydzień znów wracam do pracy :-D a tak mi dobrze z Kropką :-( ale jutro basen więc bardzo się cieszę :happy:

Aga moge podsylac mojego na obiadki jak Ty takie smacznosci robisz ?? bo ten halibut dla Antka ?
Zapraszamy Nikosia :) Halibut oczywiście dla Antka :)

Młoda gratulacje nowej umiejętności :)

Aga
jak Antek zareagował na sanki? Moja była taka zszokowana, że siedziała i się w ogóle nie ruszała i mina grobowa, dopiero na sam koniec się uśmiechnęła :-D
I o co cho z tymi pajacami? Coś przegapiłam? :huh::rolleyes2:
Antek sobie mruczał z radości, bardzo mu się podobało :)
A pajace ja widziałam w smyku jeszcze w promocji i mam kupić dla zainteresowanych jak jeszcze będą.

Jakiś na pewno jest. Bo co złego jest w cukierkach? A skoro mały przynosił po złotówce to się nie zainteresowali. Co innego, gdyby ze stówką wyskoczył ;-)
Ja ostatnio byłam w jednej, ze szkoł, a tam słodycze -chipsy- samo zdrowie :/

Dziś byłam z A w P&P i wsadziłam go pierwszy raz na chwile do koszyka sklepowego, a ten podskakiwał i piszczał z radości :)
Jejku powinnam iść sprzątać :/ wywaliłam wszystkie dokumenty z szuflad A mi zaczął rozwalać i teraz mam po całym pokoju porozwalane :/

Kobitki a z tym spaniem dobrze ze wszystkie tak nie maja jak Mlodak w grupie razniej :p

Maćku jak macie juz 4 no to oby dady nie przeciekly nam nie przeciekaja... gorzej jak mlody strzeli teraz kupe po antybiotyku wychodzi przodem tylem i bokami ... :p

Kasia.natka czesto zalezy tez od budowy maluszka czy 3 czy 4 ... niby sa wagowo podane ale jak dziec jest smukly to mimo ze prawidlowa waga niby jest na 4 moze przeciekac bo za duze szpary beda

Aga a no to moze i moj bedzie lepiej jadl wtedy :p choc on mase ma wystarczajaco duza :p

czy wszystkie dzieci takie grzeczne ? tylko moj taki Szogun ??

O ja! Ile bym dała, żeby Zochan też tak robił...

Jakiś na pewno jest. Bo co złego jest w cukierkach? A skoro mały przynosił po złotówce to się nie zainteresowali. Co innego, gdyby ze stówką wyskoczył ;-).....

A co ja bym dała żeby mi noce przesypiał, albo budził się maks.2-3 razy, a nie 15!

A z tą stówką to sobie wyobraziłam :-D

Zapraszamy Nikosia :) Halibut oczywiście dla Antka :)

Młoda gratulacje nowej umiejętności :)

Antek sobie mruczał z radości, bardzo mu się podobało :)
A pajace ja widziałam w smyku jeszcze w promocji i mam kupić dla zainteresowanych jak jeszcze będą.

Ja ostatnio byłam w jednej, ze szkoł, a tam słodycze -chipsy- samo zdrowie :/

Dziś byłam z A w P&P i wsadziłam go pierwszy raz na chwile do koszyka sklepowego, a ten podskakiwał i piszczał z radości :)
Jejku powinnam iść sprzątać :/ wywaliłam wszystkie dokumenty z szuflad A mi zaczął rozwalać i teraz mam po całym pokoju porozwalane :/

Oj współczuję sprzątania papierów. Nie znoszę tego robić w domu. A zbiera się tego zawsze tyle, że zajmuje strasznie dużo czasu.

No nie wiem czy dzisiaj usnę z wrażenia po tym papa Szymka. Tak słodko to robi. Tak tymi paluszkami machał :tak::tak::tak: Normalnie łzy szczęścia w oczach mi stanęły. Boskie uczucie. Nawet nie chcę myśleć jak będę się radować jak on np. maturę zda :szok::-D

Aaaa i zapomniałam - alijenka gratuluję kolejnej tury ząbków.

Witam

Alijenka gratulujemy Nataszce, to mamy kolejną rekordzistke, przypomnę że u nas nadal szczerbolek.
A ty nadal mogłabyś mi zakupić te pajace ? Tylko oczywście wtedy jeśli nie będzie to dla Ciebie żaden problem.
kochana ale te pajace to agaundpestka kupowała a nie ja :-:)-(

dziękuję dziewczyny za gratulacje ząbków mam nadzieje że nie będzie tak to mówią im wcześniej tym gorzej później z dentystą !!!!!!

chyba za mocno pochwaliłam Niuśkę bo wieczorem miałam mały armagedon nawet nie chciała zjeść przed spaniem nie wiem co jej się nagle stało, zaczęła mi płakać, ściskać usta nie chciała w ogóle wziąć smoczka z butli, a dałam jej mleko z miarką kaszki, później dałam jej samego mleka i zjadła 60 ml :-(, zobaczymy o której mi wstanie teraz na jedzenie :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
no ja codziennie jej myję zębole a do tego ma jeszcze taką szczoteczkę i ją sobie gryzie jak gryzaka w ciągu dnia to codziennie na nią nakładam pastę do zębów dla niemowląt i tym samym sama już umie to robić :-p:-p:-p

spadam spać bo padam !!!!!!!!!!!!!
kolorowych snów !!!!
jutro przyjeżdżają dziadkowie a my na shopping wyruszamy z rana :-):-D:-):-D:-):-D:-):-D

Do góry