reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

hmmm no wlasnie my bedziemy go dosc czesto przepinac miedzy autami... wiec zalezy mi zeby sie latwo montowal...

sluchajcie a ten isofix? foteliki sa latwiejsze w montazu? widze ze one maja taka noge z przodu, i to trzeba dostosowac do wysokosci wiec chyba i tak by nie bylo latwiej z tym przekladaniem z auta do auta...

no ale najbardziej sie ciesze ze maz cosatto zaakceptowal , i tez mu sie podoba me&you wiec kupujemy jupiiiiiiiii:tak::-)

reklama
Claudette - ja teraz miałam przez choroby dzieciaków i moje przeziębienie przerwę, ale dzisiaj chyba już znów zacznę, zobaczymy.

Josie - a nie mówiłam? ;) Maclareny większe niż niejedna spacerówka ;) Cosatto też bardzo fajne, podobne do Maclarenów :) Tylko design mają świetny :D

Paulaa - coraz bliiiżej :D

A my dzisiaj byliśmy na dłuuuugim spacerku :D i powiem Wam, że przełożyłam siedzisko spacerówki "normalnie" znaczy przodem do kierunku jazdy i jej jak super, mega wygodnie :D "zgrabniejsza" ta spacerówka się zrobiła i zwrotniejsza :D A Monice się bardzo podobało! Na tyle, że przez prawie 2h nie zmrużyła oka, chociaż była jej pora drzemki ;), jak wrósiliśmy to odkurzyłam, w między czasie się zagotowała zupa dla mnie i Szymka, i zagrzała zupka Moniki w podgrzewaczku, ale nie marudziła, więc myślałam, że nie głodna (zwykle je o 16 a była 15:30) no ale jak zobaczyła, że ja jem (pomidorówka z makaronek - kwiatuszkami 0.5 cm średnicy) to oczywiście "wole oczy księży wóz, co zobaczy to by wiózł" więc musiałam dać ;P pomidorówkę z marchewką, makaronem i mięskiem, i duże kawałki były a jadła aż jej się uszy trzęsły! Od dziś przestaję tak miksować :p Aaaa po kilkunastu łyżeczkach mojej pomidorowej zjadła 220 swojej zupki oraz całego biszkopta!!! szok!!! Potem popiłą herbatką i poszła spać. Ale chyba długo nie pośpi bo gdzieś nad nami wiercą :/ w sobotnie popołudnie! :/ grrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
my jesli chodzi o foteliki, to poszlismy patriotycznie (niestety) i nabylismy chicco xpace
nie bylo niestety dyskusji, a wolalabym bebe comfort :no:
Ale to xpace nie jest zle i ma dobre notowania jesli chodzi o bezpieczenstwo

Alijenka wlasnie w obydwu autach mamy takie metki isofix na siedzeniach natomiast nie widze nigdzie tych plastikowych zaczepow... Moze pod tapicerka sa ukryte nie wiem. Ale tak patrze na zdjecia i filmiki i chyba isofix duzo trudniej zamontowac wiec ten romer chyba jest najlepsza opcja.

no ja Ci mówię ja jestem zadowolona z tego fotelika a tym bardziej że ma dobrą punktację w testach :-D, a jak dojdziecie do wprawy w zapinaniu fotelika to już nie będzie Wam ciężko :happy2:, tylko on wagowo też sobie ma dość sporo do noszenia

Mamy to z iso, w autach u nas bylo iso, trzeba jednak w serwisie musieli nam te kotwiczki wydobyc, bo pierwotnie sa schowane, hmmm nie wiem jak to okreslic, nie moja dzialka ro byla ;)

Dziewczyny, super te wozki cosatto wowwww ja wczesniej nie znac ichhhh, no ale tutaj to psy...szczekaja i w zasadzie tylko peg perego, chicco i cam... wyboru zadnego :(

Ostatnia edycja:
reklama
Czy tylko ja jeszcze zostałam bez @? :D
jeszcze ja

dzień dobry.

my tez po mega długim spacerku. Mówiłam ze kocham mój wózek??
dziś wiało jak w kieleckim u nas a ja przesiadłam dziecia do spacerówki. I mój daszek zakyka sie az do pałąka - dzieć spiący i osłoniety od wiatru przespał spacerek,

Kasieńka - pani od paputków odpowiedziała.
"Cena kapciuszków u mnie to od 50 zł + 8 zł przesyłka do wymiaru podeszwy 16,5 cm włącznie, powyżej 55 zł + 8 zł przesyłka.

Terminy teraz mi się poprawiają ;) myślę, że maksymalnie do 2 tygodni. Żeby zamówić kapcie u mnie należy zmierzyć maluszkowi stopę na stojąco w cm i dodać 1 cm luzu. Wymiar ten to wymiar podeszwy kapci.

Do wyboru są wzory jakie już robiłam, jednak przy mniejszych kapciach staram się sama dobierać ostateczne kolory na przody, bo mam różne rodzaje skór i wolałabym dla maluszków dawać te bardziej miękkie (taka jest u mnie np. skóra czerwona)."

mam dość - przewialo mnie. ide cos poczytac i romatycznie walnąć kielicha

Do góry