reklama
dzien dobry!
Aga moze byc od bulki, moj tez raz tak mial i podejrzewam wlasnie pieczywo. zreszta czytalam ostatnio gdzies ze teraz pieczywo zawiera strasznie duzo chemii, jakies srodki przeciwplesniowe, i latwo o uczulenie u maluszkow. ja daje mlodemu bo bardzo lubi, ale zawsze mam wyrzuty sumienia.... a taki organiczny chleb to nawet nie wiem gdzie mialabym kupic...
Mlodak jak jest krwiak to juz pewnie blizej konca niz dalej
maz w delegacji i egoistycznie wzielam malego do lozka zeby mnie grzal, a ten cala noc sie wiercil, stekal, a ja co chwile sprawdzalam czy nie zblizyl sie za bardzo do krawedzi lozka.... padam. dzis spi u siebie!
Aga moze byc od bulki, moj tez raz tak mial i podejrzewam wlasnie pieczywo. zreszta czytalam ostatnio gdzies ze teraz pieczywo zawiera strasznie duzo chemii, jakies srodki przeciwplesniowe, i latwo o uczulenie u maluszkow. ja daje mlodemu bo bardzo lubi, ale zawsze mam wyrzuty sumienia.... a taki organiczny chleb to nawet nie wiem gdzie mialabym kupic...
Mlodak jak jest krwiak to juz pewnie blizej konca niz dalej
maz w delegacji i egoistycznie wzielam malego do lozka zeby mnie grzal, a ten cala noc sie wiercil, stekal, a ja co chwile sprawdzalam czy nie zblizyl sie za bardzo do krawedzi lozka.... padam. dzis spi u siebie!
Ostatnia edycja:
Sunshine6
Fanka BB :)
Witam za biureczka :-)
Weszlam sie tylko przywitac i przypomniec o sobie
bo jeszcze o mnie zapomnicie
W pracy na razie luzik. Aurelka akceptuje babcie wiec nie jest zle. Zabka dalej nie widac ale czuc
Zdrowka dla chorowitkow
I spoznione zyczonka dla Jubilatow
Tesknie
Weszlam sie tylko przywitac i przypomniec o sobie
bo jeszcze o mnie zapomnicie
W pracy na razie luzik. Aurelka akceptuje babcie wiec nie jest zle. Zabka dalej nie widac ale czuc
Zdrowka dla chorowitkow

I spoznione zyczonka dla Jubilatow
Tesknie

Hej,
Iwon - jak Kornel?
moja też - ale juz 2 razy mi zablokowała lapka
W ogóle jak tak majta po klawiaturze łapkami to takie skróty wpisuje ze nawet nie wiedziałam ze takowe istnieją
o takie
dokebu@wp.pl: Psiaki i słonie
Byłam w piatek na testach gerberków, w tym tygodniu powtórka z rozrywki. Fajnie było i plus w postaci bonów bardzo cieszy
Zdjęcie ze spacerku mojej limuzyny:

Iwon - jak Kornel?
aga a ty czemu swojego chcesz na brzuchu klasc, bo nie raczkuje? a jakies ciekawe zabawki albo nawet pilot tv czy telefon nie pomagaja? ja mojemu czasem dawalam laptopa otworzonego ale wylogowanego i lezal na brzuchu i sobie wpisywal haslo na tym ekranie do logowaniauwielbia!
moja też - ale juz 2 razy mi zablokowała lapka
W ogóle jak tak majta po klawiaturze łapkami to takie skróty wpisuje ze nawet nie wiedziałam ze takowe istnieją
hhmmm....a jakie kapcioszki jeśli mogę spytać?? bo chyba nie jestem w temacie!;-)
o takie
dokebu@wp.pl: Psiaki i słonie
Byłam w piatek na testach gerberków, w tym tygodniu powtórka z rozrywki. Fajnie było i plus w postaci bonów bardzo cieszy
Zdjęcie ze spacerku mojej limuzyny:

Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej kochane,
wpadam na chwilkę, bo jestem już w pracy.
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA DLA MOJEGO STARSZAKA
Miło wiedzieć, że mogę na Was liczyć :-*
Kornel złapał jakiegoś wirusa-paskudę. A że jest alergikiem, to jego oragnizm gorzej to znosi. Na szczęście to nie grypa i osłuchowo też czysto. Ufff... Dostał silniejszy lek przeciwgoprączkowy i mukosolvan do inhalacji.
M. wziął zwolnienie do przyszłego poniedziałku.
Powiem Wam, że najadłam się strachu, teraz słyszy się o tych grypach i powikłaniach. A on po prostu był wczoraj szklisto-czerwony, aż się bałam, że zacznie majaczyć z tej gorączki. Do tego histeryczny Julek, ech, dobrze że ten dzień już za nami. Niestety ranka pod noskiem Jula nie chce się goić, wczoraj sobie rozdrapał i zakrwawił mi poduszkę. Wiecie może czym mogę mu to posmarować? Czy nalepić na to plaster? Nie chciałabym bardziej zaszkodzić, bo wiem, że skóra musi oddychać, żeby rana się dobrze goiła.
Przepraszam, że tylko o sobie i w dodatku wciąż o chorobach, ale mam naprawdę trudny czas :-(
wpadam na chwilkę, bo jestem już w pracy.
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA DLA MOJEGO STARSZAKA

Miło wiedzieć, że mogę na Was liczyć :-*
Kornel złapał jakiegoś wirusa-paskudę. A że jest alergikiem, to jego oragnizm gorzej to znosi. Na szczęście to nie grypa i osłuchowo też czysto. Ufff... Dostał silniejszy lek przeciwgoprączkowy i mukosolvan do inhalacji.
M. wziął zwolnienie do przyszłego poniedziałku.
Powiem Wam, że najadłam się strachu, teraz słyszy się o tych grypach i powikłaniach. A on po prostu był wczoraj szklisto-czerwony, aż się bałam, że zacznie majaczyć z tej gorączki. Do tego histeryczny Julek, ech, dobrze że ten dzień już za nami. Niestety ranka pod noskiem Jula nie chce się goić, wczoraj sobie rozdrapał i zakrwawił mi poduszkę. Wiecie może czym mogę mu to posmarować? Czy nalepić na to plaster? Nie chciałabym bardziej zaszkodzić, bo wiem, że skóra musi oddychać, żeby rana się dobrze goiła.
Przepraszam, że tylko o sobie i w dodatku wciąż o chorobach, ale mam naprawdę trudny czas :-(
Ostatnia edycja:
sicilpol
Ma-Ma!
Witajcie, na szybko tak, bowiem qprowadzam kolejna reforme, maly w dzien ma spac w lozeczku, nie bede juz go ziuziac w wozku, bo moze to jest problemem. W efekcie czego wyjemy juz i wrzeszczymy od 9 a oczy jak zapalki ma... Chyba sobie zatyczki wsadze bo wymiekam 
A siedze, glaszcze, ukladam- jedno wielkie G
Mlodak- sprobuk mowie ci tego koktajlu- mnie jeszcze nie zawiodl
Iwon- jak maly?
A siedze, glaszcze, ukladam- jedno wielkie G
Mlodak- sprobuk mowie ci tego koktajlu- mnie jeszcze nie zawiodl
Iwon- jak maly?
Iwon - jest taki plaster w kleju. Kurna nie wiem jak to sie nazywa. MOze znajde za chwilkę. Skóra oddycha i rewelacyjny na małe skaleczenia i otarcia. Moze Rysica będzie znała na pamięć
EDIT:
To sa plastry hydrokoloidowe johnson&johnson
lub nexcare firmy 3m.
Te drugie sa w takiej tubce jak klej lub w sprayu. Nie piecze nakładanie i nie trzeba tego potem ściągąć bo samo znika.
Bardzo fajne - na wyjeżdzie miałam.
Ale nie w każdej aptece dostępne
EDIT:
To sa plastry hydrokoloidowe johnson&johnson
lub nexcare firmy 3m.
Te drugie sa w takiej tubce jak klej lub w sprayu. Nie piecze nakładanie i nie trzeba tego potem ściągąć bo samo znika.
Bardzo fajne - na wyjeżdzie miałam.
Ale nie w każdej aptece dostępne
Ostatnia edycja:
w poprzednim poście masz nazwy a tu reklama z ulotką:
http://solutions.3mpoland.pl/3MCont...8&assetType=MMM_Image&blobAttribute=ImageFile
http://solutions.3mpoland.pl/3MCont...8&assetType=MMM_Image&blobAttribute=ImageFile
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
Spi... zobaczymy jak dlugo, nosidelko niestety tylko go podekscytowalo
usnal na rekach ale jak go odkladalam to sie przebudzil, lypnal na mnie zlowieszczo (az mnie pot naszedl ze strachu ze sie obudzil) ale oblozony pieluszka zasnal ponownie... i jak tu dziecia terrorysta domowym nie nazwac... Ide lyknac drugi ibuprom, bo od krzyku mam glowe kwadratowa 
Iwon- znam takie dni, czlowiek na samo wspomnienie zaczyna drzec...
Iwon- znam takie dni, czlowiek na samo wspomnienie zaczyna drzec...