reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka żeby on jeszcze dal posmarowac. Zaciska usta i nawet wykalaczki nie wcisne. Otwiera tylko gdy placze.

Iwon i co z Kornelem?

reklama
dzien dobry!

Aga
moze byc od bulki, moj tez raz tak mial i podejrzewam wlasnie pieczywo. zreszta czytalam ostatnio gdzies ze teraz pieczywo zawiera strasznie duzo chemii, jakies srodki przeciwplesniowe, i latwo o uczulenie u maluszkow. ja daje mlodemu bo bardzo lubi, ale zawsze mam wyrzuty sumienia.... a taki organiczny chleb to nawet nie wiem gdzie mialabym kupic...

Mlodak jak jest krwiak to juz pewnie blizej konca niz dalej :)

maz w delegacji i egoistycznie wzielam malego do lozka zeby mnie grzal, a ten cala noc sie wiercil, stekal, a ja co chwile sprawdzalam czy nie zblizyl sie za bardzo do krawedzi lozka.... padam. dzis spi u siebie!

Ostatnia edycja:
Witam za biureczka :-)

Weszlam sie tylko przywitac i przypomniec o sobie :-p bo jeszcze o mnie zapomnicie :sorry2:

W pracy na razie luzik. Aurelka akceptuje babcie wiec nie jest zle. Zabka dalej nie widac ale czuc :tak:

Zdrowka dla chorowitkow :tak:

I spoznione zyczonka dla Jubilatow :tak:

Tesknie :sorry2:

Hej,
Iwon - jak Kornel?
aga a ty czemu swojego chcesz na brzuchu klasc, bo nie raczkuje? a jakies ciekawe zabawki albo nawet pilot tv czy telefon nie pomagaja? ja mojemu czasem dawalam laptopa otworzonego ale wylogowanego i lezal na brzuchu i sobie wpisywal haslo na tym ekranie do logowania :tak: uwielbia!

moja też - ale juz 2 razy mi zablokowała lapka :)
W ogóle jak tak majta po klawiaturze łapkami to takie skróty wpisuje ze nawet nie wiedziałam ze takowe istnieją :)

hhmmm....a jakie kapcioszki jeśli mogę spytać?? bo chyba nie jestem w temacie!;-)

o takie
dokebu@wp.pl: Psiaki i słonie

Byłam w piatek na testach gerberków, w tym tygodniu powtórka z rozrywki. Fajnie było i plus w postaci bonów bardzo cieszy :)
Zdjęcie ze spacerku mojej limuzyny:
DSC_0024.jpg

Hej kochane,

wpadam na chwilkę, bo jestem już w pracy.
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA DLA MOJEGO STARSZAKA :elvis:
Miło wiedzieć, że mogę na Was liczyć :-*

Kornel złapał jakiegoś wirusa-paskudę. A że jest alergikiem, to jego oragnizm gorzej to znosi. Na szczęście to nie grypa i osłuchowo też czysto. Ufff... Dostał silniejszy lek przeciwgoprączkowy i mukosolvan do inhalacji.
M. wziął zwolnienie do przyszłego poniedziałku.

Powiem Wam, że najadłam się strachu, teraz słyszy się o tych grypach i powikłaniach. A on po prostu był wczoraj szklisto-czerwony, aż się bałam, że zacznie majaczyć z tej gorączki. Do tego histeryczny Julek, ech, dobrze że ten dzień już za nami. Niestety ranka pod noskiem Jula nie chce się goić, wczoraj sobie rozdrapał i zakrwawił mi poduszkę. Wiecie może czym mogę mu to posmarować? Czy nalepić na to plaster? Nie chciałabym bardziej zaszkodzić, bo wiem, że skóra musi oddychać, żeby rana się dobrze goiła.

Przepraszam, że tylko o sobie i w dodatku wciąż o chorobach, ale mam naprawdę trudny czas :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie, na szybko tak, bowiem qprowadzam kolejna reforme, maly w dzien ma spac w lozeczku, nie bede juz go ziuziac w wozku, bo moze to jest problemem. W efekcie czego wyjemy juz i wrzeszczymy od 9 a oczy jak zapalki ma... Chyba sobie zatyczki wsadze bo wymiekam :(
A siedze, glaszcze, ukladam- jedno wielkie G :(

Mlodak- sprobuk mowie ci tego koktajlu- mnie jeszcze nie zawiodl

Iwon- jak maly?

Iwon - jest taki plaster w kleju. Kurna nie wiem jak to sie nazywa. MOze znajde za chwilkę. Skóra oddycha i rewelacyjny na małe skaleczenia i otarcia. Moze Rysica będzie znała na pamięć

EDIT:
To sa plastry hydrokoloidowe johnson&johnson
lub nexcare firmy 3m.

Te drugie sa w takiej tubce jak klej lub w sprayu. Nie piecze nakładanie i nie trzeba tego potem ściągąć bo samo znika.
Bardzo fajne - na wyjeżdzie miałam.
Ale nie w każdej aptece dostępne

Ostatnia edycja:
reklama
Spi... zobaczymy jak dlugo, nosidelko niestety tylko go podekscytowalo ;) usnal na rekach ale jak go odkladalam to sie przebudzil, lypnal na mnie zlowieszczo (az mnie pot naszedl ze strachu ze sie obudzil) ale oblozony pieluszka zasnal ponownie... i jak tu dziecia terrorysta domowym nie nazwac... Ide lyknac drugi ibuprom, bo od krzyku mam glowe kwadratowa :(

Iwon- znam takie dni, czlowiek na samo wspomnienie zaczyna drzec... :cool:

Do góry