reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

Muma no właśnie chyba.. przesadziłam.. wczoraj dowaliłam i beztrosko na balkon bez zabezpieczenia wychodziłam i dziś od rana gardełko nawala.. se pomyślałam ze od chrapania.. ale przecież ja nie chrapię!!!:-)
Caterina zapraszam!!!!!!!!!! no i nie wsiadaj do 'bylejakiego' do tego relacji "z zimnogrodu na karaiby' ;-):-)

dziś mnie brzuszek pobolewa.. więc wracam do łóżeczka..

do później..

reklama
hej babolki, witam sie i ja z obciazeniem na rekach:-) malej cos dzis nie pasuje.

Aaronka to wy jeszcze z Jagoda nie spacerkowaliscie??? o ludzie!!! ja wyszlam tak szybko jak to bylo mozliwe, bo juz glupialam w domu:tak:

Ani@k wyleguj sie poki masz mozliwosc...nie wierzylam w to, jak mi mowili, a teraz to czasem jestem tak padnieta, ze nie wiem jak sie nazywam.

Dzis rano bylam na posiadowce w kibelku i tak z nudow sie porozgladalam i stwierdzilam, ze Zuza dostalaby zawalu w moim domu:baffled:brudno mam:baffled:wstyd sie przyznac, ale sprzata tylko moj eM raz w tyg, bo ja nie jestem w stanie:-:)-( i nie jest to sprzatanie na najwyzszym poziomie, niestety:sorry2::zawstydzona/y::-(

Kasica ty sluchaj Adama i nie zmieniaj...nie od razu Krakow zbudowali.

hej!!!!!!!!!!!witam się z cudna,piękną ,słoneczna pogodę!!!:cool2:kurcze takie słonko,a tu do pracy na popołudnie trzeba iść....hhhmmm cóż,jak mus to mus...Adaś działa w ogrodzie,,,,podcina krzewy,tuje i drzewka.Na sobote planujemy wybrac się na zakupy do Wrocławia;-),potem na jakis obiadek do restauracji;-).A tak,to wszystko po staremu.

Hejka :-)

aaronka pewno, że Julka pomaga, sama z siebie i bardzo to lubi :tak::tak: Narazie jest to związek idealny, ona gada do niego a on patrzy maślanymi oczami:-D Koniecznie na spacer już wychodźcie !! Trochę się przykisiłaś, ja z Julą siedziałam miesiąc (tak kazali...) a teraz to po 2 tygodniach już regularnie spacerowaliśmy , no chyba, że śnieg walił poziomo do wózka:-D
WIesz, ja też miałam taką szorstką skórę na twarzy po porodzie, to pewnie coś z hormonami. Kupiłam sobie peeling do twarzy i 2-3 razy w tygodniu sobie robię i da się przeżyć;-)

Ani@k - babolu uważaj na siebie !!!:angry: :-) No , jeszcze Ci teraz przeziębienie potrzebne, a w ciąży to się ciągnie i ciągnie.
Spaceruj sobie ale szaliczka jeszcze nie zdejmuj, oki ?

Gatto - co tam porządki, się posprząta !;-) U mnie wczoraj takie słońce wyszło, że dopiero zobaczyłam jakie mam podłogi i okna po zimie:szok::-D Ale co tam, powolutku się zrobi KIEDYŚ:cool2: Święta sobie planuję poza domem także luzik (jeszcze zaproszeń nie mam ale pewnie będą) A jak tam brzuszek , lepiej ??

kasica - myślisz, że nie za wcześnie na krzaki ?? A jak przyjdą jeszcze mrozy ?? Ja też mam trochę do podcięcia, tzn eM:-p

Aleksis
sama ciasto robiłaś ?? Ja wczoraj na facebooku wypatrzyłam tort michałkowy i normalnie nie wiem czy nie będę musiała go zrobić :-p

Miłego słonecznego dnia !!!

Muma Własnie w zeszłym tygodniu oglądałam program MAJA W OGRODZIE...i tam wypowiadali się ogrodnicy itd,ze marzec jest najlepszym miesiącem na podcinanie jakichkolwiek drzewek i krzewów:tak::tak:,wiec wziął się do dzieła hi hi

hej wpadłam się przywitać i podziękować ,u mnie samopoczucie do bani ,chodź jak się słonko pokazało to mam więcej werwy do pracy ,ogródek,działka zaraz ,sprzątanie przed świętami i remont mieszkania ,

Gatto rozśmieszyłaś mnie ,ale uwierz ja ostatnio nie mam natchnienia na sprzątanie i gdzieś po drodze mojej od sypialni do łazienki koty biegają ,żeby nie Młoda to pewnie by fruwały dodatkowo ;-)

wezmę się do pracy dzisiaj bo jakoś ładnie i słonecznie na dworku więc aż żal siedzieć i smęcić się ,ale od piątku przygasłam bo u moich przyjaciół dowiedzieliśmy się ,że w ciąży jest z drugim już brzdącem i zaszła teraz bo chciała akurat jej maluszek 30 kwietnia kończy rok i tak chciała,po prostu chciała i jest :zawstydzona/y: cieszyłam się ale nie powiem,że nie padło pytanie czemu ja nie mogę ,co robię nie tak ,ale szkoda gadać .....nie zazdroszczę ,cieszę się .....
żeby było mało siostra M zadzwoniła do mnie powiedzieć mi radosną nowinę ,że termin porodu cc ustaliły z Panią dr na 15 kwietnia ...cieszę się naprawdę ,ale przecież ma przyjaciółki nie przyjaźni się ze mną na tyle aby mi się zwierzać a ona akurat do mnie zadzwoniła :dry:no cóż ,to jednak dobra wiadomość tylko ja wolałabym inny telefon ....

nie nudzę uciekam....

mamusiom cierpliwości i wytrwałości ,przespanych nocy życzę
a staraczkom II jak najszybciej Aleksis trzymam mocno nawet piłam wódkę w piątek za to abyś wymarzone serducho w końcu usłyszała ,caterina Tobie kibicuję również mocno ,staraczki aby na wiosnę bocian do Was zawitał a już nie długo bo za 2 tygodnie mają przylecieć :*******************
Aniulek kuruj się i ubieraj się cieplej jeszcze bo pogoda zdradliwa a Ty musisz dbać o siebie

MIŁEGO I CORAZ CIEPLEJSZYCH DNI :*****

zuzanka Twój telefon na pewno wkrótce zadzwoni !!! :tak::tak::tak:
Szwagierce wybacz, no ekscytuje się kobita i pewno do wszystkich dzwoni:dry:

To co , teraz Młoda robi za Perfekcyjną ???:szok::-D

czeeeesc babolki :-)
Jatez jedna reka pisze, bo Mloda dzis co pol godz/ godzine jesc wola:baffled:
zuzana :***** ciesze sie ze odezwalas sie:tak: oooojjj ja cos nie wierze w te koty u Ciebie:-D pewnie tam jakis pylek sie zaplatal przypadkiem i go wypatrzyłas;-):-) Muma dobrze mowi, szwagierka pewnie z tej ekscytacji nie mysli trzezwo i do glowy jej nie przyjdzie ze komus moze przykrosc przypadkiem zrobic:dry: A znajomi- no mogliby darowac sobie pytania. Ja nie wiem, tutaj to naprawde pomyslunku nie mieli:wściekła/y:
telefon zadzwoni na pewno niedługo, bardzo mocno za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k cholero ,mało sie naczytałs ile dziewczyny meczyly sie z choroba w ciazy???? jak dziecko, no jak dziecko... szalik i czapa na łeb, ale juz!!!:-)
kasica ale moze nie chodzilo o 1 marca, ale tak pod koniec,co? jak juz wiosenniej bedzie;-):-)

Aaaaale czad na spacerze, normalnie super jest !!!:-):tak: Ptaki nap... na całego i już taki wiaterek jest ciepły. Olek w nowej czapce wiosennej wystartował ale jeszcze w kombinezonie choć kurtkę wiosenną już mamy jakby się nagle megaociepliło ;-)
Z tą czapką to niezłe jaja, kupiłam na allegro, fajna polska firmy Raster. Sklep z Bydgoszczy.
Przychodzi, odcinam metkę a tam napisali, że firma z mojej wiochy jest !!!:-D:-D
Przejechała się czapeczka do Bydgoszczy i z powrotem , oczywiście za opłatą:-p
A czapki od nich polecam:-)
http://allegro.pl/super-czapka-raster-kosmita-wiosna-44-48-new-i3011521876.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez bylam z Gattinka na spacerze, chyba z godzine, bo u nas cieplo, do slonca to nawet 20°. Teraz cos tam pojadla, to bym ja chetnie sprzedala do lozeczka, a sama bym cos przekasila, bo glodnam.

Muma no z brzuszkiem to sama nie wiem jak jest....purka sobie, kupa jest, a ona jakas marudna. Wczoraj po poludniu natomiast byla prze-grzeczna. Chyba falami to przychodzi.
Za 2 tyg przyjezdza moja siostra z niemcowni to ja poprosze coby mi te cud krople przywiozla.

Jesli chodzi o dom i porzadki to jasne, ze kiedys sie posprzata, tylko czekam kiedy calkiem brudem zarosniemy:-D:-D

Do góry