reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Młodak to my strzelamy focha boś się nie pochwaliła ;-) a moja A. dziś konczy 9 miesiączek :sorry:

Edek Alijenka właśnie złozyłam zamówienie u mojego męża na coś %

reklama
Hej :)
Czy Wy wszystkie nie mozecie juz wrócic do pracy plssssss (tylko takich oczywiscie super hiper fajnych i zaje...iscie wysoko płatnych :)) co by po 1 dniu była 1 strona do nadrabiania?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nie nadrobię...nie ma szans...
Widzę tylko, ze powstaje klub alkoholiczek na forum...bynajmniej nie anonimowych ;P ;) a przewodniczącą będzie Aylin ;PPP

Mickey, Munka, jesli bedziecie planowac spotkanie w przyszlym tygodniu to dajcie znac proszę. Wygląda na to, ze w koncu dzien urlopu nie będzie problemem...

Buziaki Girls...myślę, pamiętam, podglądam w wolnych chwilach w pracy na telefonie...;PPP ;)))))

Też bym chciała akwa ale kto przy tym będzie robił :-(
Ja jeszcze przed rozwodem zajmowałam się terrarystyką, chciałabym do tego wrócić ale raczej już się nie da :-:)-(

hatszept dobrze że ja się tak nie udzielam na bb bo ja jeszcze 2 lata posiedzę w domu :-p, a co do alko to ja już od dawna chcę zakładać taki klub tu ale co z tego jak wcześniej UU były i karmi tylko chlały :-), teraz to od poniedziałku mam zamiar przestać z alko bo kuna czas na odchudzanie tylko że tyle już tych poniedziałków minęło że masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Alijenka - ja ogarniałam dwa akwa swego czasu 54L i 120L ;)

hatszept - weź mi nic nie mów o powrocie do pracy!

w niedzielę odwiedzi mnie koleżanka, która się będzie opiekować Moniką :D

wiecie co nasmarowałam się kremem na odchudzanie i ścisnęłam pasem poporodowym myślicie że to coś da :-p:-p:-p:eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Rysica ja ogarniałam 98 szt pająka, 7 węży, kameleony, agamę brodatą itd itp
a i skorpiony :-D

Ostatnia edycja:
alijenka łączę się w bólu próby odchudzania. Jakoś marnie mi to idzie niestety i też zawsze od poniedziałku zaczynam....... A 18 maja mamy wesele i nie wiem jak, ale muszę się wcisnąć w kieckę z chrzcin Szymka.

A z tym pasem - nie mam pojęcia czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi :-D:-D:-D

reklama
haha aylin zdrowie, waris dolaczaj. chlusniem bo usniem :D
Waris wszystkiego dobrego na 9m!
Mlodak gratulacje zabka

tak sie zastanawiam czy bywaja u nas takie dni ze nikomu nie trzeba skladac zyczen? bo w sumie to chyba co drugi dzien ktos konczy iles tam miesiecy, a co drugi ktos ma zabka haha

Rysica akwarium mialo byc cudowne wbudowane we wneke pod schodami, takie 1m x 0,5m (nie wiem ile to litrow:confused2:) tak zeby byly widoczne tylko 2 scianki, cala reszta wszystkie rurki kable i inne *******y schowane w srodku. ale maz sie do tego zabiera jak pies do jeza od kiedy sie wprowadzilismy czyli od czerwca, i na razie mamy takie tymczasowe malutkie gdzie podtrzymuje zycie paru roslinkom, dwum zoltym slimakom i zoltemu glonojadowi. i chyba jeden neonek sie ostal... ostatnio mamy kose bo po tym wszystkim jak przyszedl stolarz, zrobil cala ta obudowe przy schodach to on stwierdzil ze takie wielkie akwarium to jednak nie na jego sily, za duzo grzebania i pod tymi schodami niewygodnie:szok::wściekła/y: no wiec akwarium stoi pod znakiem zapytania, ja sie nie zgadzam zeby stalo gdzie indziej, a on chce kupic takie 60l...
a ja bym najbardziej chciala to wielkie bez roslin z bialym piaskiem i calym stadem pyszczakow.... poki co wyglada tak:

DSC06039.jpg

PS alijenka chyba zes sie upila tym redsem :-D:laugh2::rofl2::eek::-D:tak::rofl2:

Załączniki

• DSC06039.jpg
    DSC06039.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Do góry