Odwyk nieudany
Dziadek uśpił Lenię, a niebawem musimy się zbierać do kardio

Pogoda średnia, więc musimy wyjechać nieco wcześniej, żeby się nie spóźnić.
U nas ostatnio noce były ciężkie (bardzoo ciężkie?

), prawdopodobnie przez to co jadła wieczorem czyli mleko z kaszką. Chyba najlepiej śpi po samym mleku, inaczej męczy ją brzuszek. W ogóle nie wiem czy nie zmienić mleka, tylko na jakie, eh..
Iwon szkoda tego UU.. JA jeszcze trochę karmię, ale już 2razy to jest max.. Rano tylko pije w miarę fajnie, a po południu to bardziej w formie zabawy to traktuje chyba

. W nocy już nie daję, a przynajmniej się staram. Dwie ostatnie były bez jedzonka, no ale budziła się i tak
Aga współczuje remontu, u nas się szykuje łazienka do zrobienia i już się boję tego wszechobecnego nadmiaru kurzu po którym zawsze choruję!
Muńka & za teścia. Mnie też ostatnio Lenka obudziła stojąc w łóżeczku, mało na zawał nie zeszłam, bo moje dziecko staje na palcach i próbuje dosięgać lampy stojącej obok, a że nie wie że nie umie stać bez trzymania to łapiąc lampę kończy się zwykle nie najlepiej i przestawienie lampy nic nie da, bo jak jej niema to próbuje złapać parapet lub firankę...
MsMickey masakra z niejedzeniem! & za wytrwałość i pokarm
U nas chyba jakiś dalszy ząb próbuje się wydostać bo Lenka cały czas gryzie wszystko (smoczki, gryzaki, klocki, pieluchy) prawą stroną a tam ma już komplecik 1-2
Ok. Idę się ubierać

trzymajcie kciuki za dobre diagnozy!!!
A. Josie wózek super!!!!!!!!!!!!!!