reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Munka Munka Munka jeszcze jaaaa! Sto lat, sto lat (tany tany). Wszystkiego naj, slonka na niebie, morza milosci - widzimy sie wieczorem na imprezce :D

Na samochodach sie nie znam :/ Jak L gada z rodzinka na skype to tesciu zawsze wyciaga jakies gazety z autami i opisuje kazdy po kolei :baffled: Wychodze z pokoju i ide sprzatac (a to znaczy, ze jest zle ;) )

prezent-dla-niego1.jpgMuńka idę z prezentem złożyć Ci Najlepsze Życzenia!!!

Załączniki

• prezent-dla-niego1.jpg
    prezent-dla-niego1.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 32
Witam się i ja :-D

Na początku chciałabym Was wszystkie i każdą z osobna ZAPROSIĆ na wieczorne uczczenie rozpoczęcia dziś przeze mnie ostatniego roku z 2-ką na przodzie :-D:-D

Co do spacerówek, to nie pomogę, bo nie mam kompletnie rozeznania. Czy tylko ja póki co nie planuję kupna lżejszej spacerówki??
Najlepszego! O której rozpoczyna się imprezka?

Chyba jeszcze Mlodak nie kupuje ;-)

przepraszam że Was nie nadrobię poprostu nie mam kiedy, mała teraz ciągle wisi mi na nogawce nawet spokojnie nie mogę posiedzieć przy laptopie, a jak już K jest w domu to wtedy nadrabiam w domu, albo gdzieś jeździmy załatwiać bierzące sprawy,
dziś byli Panowie z energetyki bo przyszedł mi rachunek za prąd na kwotę 4800 zł, zabrali licznik do badania i założyli nowy, w okresie 6 miesięcy niby zużyłam 8 tys kilowatów, jak pojechałam do energetyki to zgłosić to Pani zapytała czy ja mam tartak !!!!
Hehe :-D Oby się wyjaśniło!

Witam,

ja tak na szybko.

ja tez często mówię "zaś" :-D mąż sie ze mnie śmieje wtedy.

niespodzianka ja nie jestem z Łodzi ale moj mąż spod Łodzi, często latam do Łodzi, w samej Łodzi siostra teściowej mieszka i brat z żona. Także bywamy tam często a gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Tzn Łódź czy okolice? Ale chyba Łódź, co nie? ;-)

Munka Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń, duzo zdrowia i miłości!!!!:-):-) I..do wieczora ;-)

I to chyba tyle co zapamiętałam :-( Wieczorem nadrobie.

edit. Sorry, wieczorem to przeciez na imprezie bede i nadrabiania i tak nie bedzie duzo bo będziemy balowac :)

Muńka starzejesz się więc zdrobnienie Ci już nie pasuje. Dziś będziesz Zygmuntą:p

No i niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy NIE zagaśnie! Nigdy NIE zagaśnie! W zdrowiu, szczęściu, pomyślności świeci coraz jaśniej! (x2) :p:p:p

Ja jestem z Łodzi:-):-):-) aktualnie nie mieszkam wprawdzie ale bywam co parę tygodni:-) i też lubię czasami;-)

Macku podaj nazwy bo widzisz, że dziewczyny Ci researchu zrobić nie mogą;-)

Ja oglądałam ten maxi cosi axiss i wg mnie jest ok. W sklepie ok 900 zł, w necie 700. Oprócz tej funkcji obracania jest to fotel z przedziału 9-18 (ok 4 lata) więc rozkłada się do tylu na drzemkę. Te z przedziału 9-36 tak nie mają. Dla mnie istotne bo trochę jeździmy. I to jest wg mnie istotne przy wyborze fotelika - potrzebujesz rozkładać czy niekoniecznie.

Muszę na poważnie zająć się szukaniem samochodu. Możecie mi pomoc? Ostatni kupiłam na giełdzie sam w Ł. Teraz chcę poszukać w necie najpierw...
- kombi
- paroletni
- na ropę lub gaz
- klima
- pierwsze typy: octavia, astra 3, bełkot 307, scenic.
- jakby był automat to zarabiscie
- ok 30 tys tak oceniam wstępnie.

Help?;-) może mężowie mechanicy się wypowiedzą? Który lepszy? Lub dziewczyny z zacięciem motoryzacyjnym? Phliiissss :-):-):-)

ZYGMUNTA :-D:-D:-D:-D:-D

Niestety w sprawie auta nie pomogę.

przepraszam że Was nie nadrobię poprostu nie mam kiedy, mała teraz ciągle wisi mi na nogawce nawet spokojnie nie mogę posiedzieć przy laptopie, a jak już K jest w domu to wtedy nadrabiam w domu, albo gdzieś jeździmy załatwiać bierzące sprawy,
dziś byli Panowie z energetyki bo przyszedł mi rachunek za prąd na kwotę 4800 zł, zabrali licznik do badania i założyli nowy, w okresie 6 miesięcy niby zużyłam 8 tys kilowatów, jak pojechałam do energetyki to zgłosić to Pani zapytała czy ja mam tartak !!!!

szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::baffled:

Dzięki dziewczyny za życzenia!!!!!!!!!! :-D Myślę, że koło 21.00 możemy rozpocząć imprezkę :-D

P.S. Dla karmiących, drinki bez %

Muńka - dużo, dużo zdrówka i jeszcze raz pieniędzy!!!! Jak to sie mówi.

Co do auta - mnie się podoba WV Passat CC, ale..... najpierw trzeba zrobić prawko!!

Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty

reklama
alijenka przegapiłam twój tartak,a to chyba mnie kwalifikuje do okulisty:-D niezłe jaja!!! mojej tesciowej piorun walnął w licznik to tez jej parę tysięcy naliczyło :) a jak już masz ten tartak to może byś sprzedała parę desek po kosztach? ;)

Kasienka no trochę mam, ale kiedyś bardziej się orientowałam w temacie, kupowałam katalogi i motogazety:-D nieraz kolegów zaginałam, bo znałam osiągi nowych modeli aut, ceny spalanie itd.:-D a potem jakoś brakło czasu na bycie na bieżąco i tak hobby umarło śmiercią naturalną:-p

Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty

szok! nie wiem co ci poradzić, bo S jak ma fochy na obiadki ( a ma dośc często) to nigdy nie odmawia kleiku z jabłkiem czy Sinlacu... może to zęby i mu przejdzie lada dzień?

Do góry