reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

No wlasnie modle sie zeby to byly zeby i zeby sie okazalo ze za chwile przejdzie...
Update: zjadl wlasnie moja kanapke z twarozkiem pieprzem i szypiorkiem o_O i dwie rozyczki kalafiora -ostatnia rzecz jaka bym pomyslala ze zje!!!

reklama
dokładnie 2,5 TDI:D Nie zauważyłam z tymi mrozami, bo był garażowany, ale fakt - słyszałam o tym. Poza tym na szczęście nic więcej się tam nie dzieje. MsMickey tak czy siak jakbym miała sama kupować to kupiłabym Octavie ze względu na niezawodność i obszerność, a na drugim miejscu stawiam nieawaryjną Toyotę Corollę kombi.

Josie to ja tu narzekam, że moja od tygodnia nie tyka owoców pod żadną postacią, a ty masz gorszy problem.Oby zęby! Ja zaś słoiki co otworze to muszę sama zjeść, na widok łyżeczki z owocami zaczyna płakać i obracać głowę, ale za to bardzo chętnie je obiadki. U mnie na pewno nie zęby:/

Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką:D Potem spała 2,5 godz.:D

Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty

ja myślę, że to raczej zęby i musisz przeczekać ;-)

No wlasnie modle sie zeby to byly zeby i zeby sie okazalo ze za chwile przejdzie...
Update: zjadl wlasnie moja kanapke z twarozkiem pieprzem i szypiorkiem o_O i dwie rozyczki kalafiora -ostatnia rzecz jaka bym pomyslala ze zje!!!

hehehe !! maluchy lubią zaskakiwać!

Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączką:D Potem spała 2,5 godz.:D

zuch dziewczyna!! :-)

Gabi dziś stanęła przy pchaczu i zrobiła dwa maleńkie kroczki !!!! oczywiście mąż ją troszkę asekurował, bo inaczej po chwili skończyłoby się łupnięciem o podłogę ;-)

Dziewczyny, lecę ogarnąć kuchnię itp. i za godzinkę jestem z Wami!!!

alijenka przegapiłam twój tartak,a to chyba mnie kwalifikuje do okulisty:-D niezłe jaja!!! mojej tesciowej piorun walnął w licznik to tez jej parę tysięcy naliczyło :) a jak już masz ten tartak to może byś sprzedała parę desek po kosztach? ;)
haha pewnie że sprzedam a nawet oddam :-):-D:-D

zdrówko kobietki piję piwko :-D:-D:-D:-D

nie wiem kiedy ja Was nadrobię :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Josie moj to sie tylko na jeden smoczek nie obrazil jak mu szly gorne jedynki ... tylko z butelki do picia wszystko dawalam nawet kleik ... jeszcze wtedy mial ta jelitowke to juz w ogole tragedia byla :)

tutaj gdzie się przeprowadziłam (takie trochę śląskie strony) to wszystko tylko "zaś" i "ino", a "we wózyku" jest na porządku dziennym:szok: i wszyscy mówią "poszlimyby" ( w ogóle jak to się pisze:laugh2:) i najgorsze jest to, że tym idzie się zarazić:angry:
A co to za strony ?
No we wózyku ja raczej nie uzywam, a zamiast poszlimyby to bym powiedziała "by my poszli" albo "poszlibymy" - no gwara śląska zobowiązuje:-D:-DAle używam jej tylko w domu -do męża, rodziców , bo do dzieci to mówimy, nie godomy:-DA na zewnątrz piękna polszczyzna:-)No może czasami jakieś "zaś" lub "ino" się przyplącze:-D:-D
MsMickey popieram Aylin : seat. Ja miałam Toledo i Altea, obydwa fajne, duże i bezawaryjne, a mielismy trochę tych aut, więc mam porównanie. Pierwszy raz mi sie zdarzyło, że było mi żal sprzedawać auta jak pozbywaliśmy się altei :-D
Josie współczuje jazdy z małym i przychodzi mi na myśl tylko ząbkowanie :crazy:
Zaza26 bo to ma być na 21.00

Ostatnia edycja:
atinka masz rację "poszlimyby" :-D "by my poszli" też często słyszę a ja mieszkam w Praszce, oleskie strony, kojarzysz?

ale ze mnie gapa, pomyliło mi się, że dżamprezza na 20 :)

reklama
A takie pytano mi chodzi po głowie do mam karmiących piersią. Co wasze szkraby jedzą na noc/przed snem? Tylko cyc, a może mm, albo kaszka? Ja mojej daję kaszkę - 180ml, żeby przespała noc, ale zastanawiam się czy to nie bezsensowne tłuczenie. Więc jak to jest u was?

Do góry