reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasia.natka- pytanie pfffff..... pewnie, ze pamietamy a zwlaszcza te sliczne oczeta niuni :tak:

aylin- ja tez jestem w rozterce z prezentami i tym gorzej mam bo nie wszytsko da mi sie przewiesc :-( a ten fajny :tak::-)
to moze cos takiego patrzylam pod katem przewozu w zalizce :sorry:
Hb5127/memo-Szczęśliwa Farma/haba - Pierwsze Gry / Haba - Zabawki Dla Niemowlaka i Malucha - Babyvip
Hb5675/ Klocki Edukacyjne z Grą ''hokus Pokus'' - Haba - Nowości 2013 - Babyvip

Iwon- zdrowka dla Jucia i nie mezusz szybko zdrowieje :tak: a Ty tak nie znikaj nastepnym razem :no:

MsMickey- a moze gilaski ja mecza dlatego sie budzi, moja tak ma :-( zdrowka za Gosiaczka :tak:

Zaza- kolejna.... nie przepracowujecie sie??? :-p

Avo - duzo pomyslow, skorzystalam ze stronki i poszukalam co nie co ;-)

Ja sie nie napije dzisiaj bo padam na pyszczek a Pe juz od 1h chrapie na kanapie ehhhhh

kasia.natka - hmmmmmm....coś mi się kojarzy....hmmmm....poczekaj poczekaj.....no nie mogę sobie przypomnieć.... :-p:-p:-p:-p:-p
Czemu Ty tyle pracujesz co?

Dziewczyny wymiekam ... G usnela o 10 i już prZed chwila ryk... już śpi znów ale płacz był solidny. Super. Leci jej cosik z nosa w dodatku... zakroplilam nasivin i sterimar. Idę się załamać...
Wypijcie moje zdrowie... psychiczne, G fizyczne:confused:

inhalacje jutro!! :-) Gabi odkąd jej zrobiłaś nie ma już glutków ;-)

miałam iść spać. idę

A kuku :-p Jestem jeszcze, ale już serio uciekam. Aylin, nadrobimy ;) Pa pa!

Msmickey zdrówka dla niuni i żeby nocka upłynęła spokojnie, czego Tobie i sobie życzę!

Kasia nie krepuj sie bo z nas wyrozumiale dziolchy ;-)
i za to was uwielbiam :tak: dziękuję

kasia.natka- pytanie pfffff..... pewnie, ze pamietamy a zwlaszcza te sliczne oczeta niuni :tak:
dziękuję kochana :-)
kasia.natka - hmmmmmm....coś mi się kojarzy....hmmmm....poczekaj poczekaj.....no nie mogę sobie przypomnieć.... :-p:-p:-p:-p:-p
Czemu Ty tyle pracujesz co?
:blink: życie :baffled: co zrobić, taka praca

widzę że temat prezentów na pierwsze urodzinki :happy2: ja też cały czas myślę... chodzi za mną stolik edukacyjny jeśli chodzi o zabawki ale mam też na uwadze potrzebę zakupu większego fotelika samochodowego więc kaska by się przydała no i jeszcze trzecia opcja żeby Misia miała pamiątkę to może coś ze złota :confused:

reklama
Czy ja Was kiedyś nadrobię?? :zawstydzona/y::-(
kto mi streści ostatnie kilka stron??

Dzisiaj znowu zapierdziel w robocie, kończenie fajli, sprawdzanie milion razy - kierowniczka też chciała je sprawdzić... :crazy: jak ja nie lubię jak ktoś coś po mnie sprawdza :angry: no ale że całe 8 fajli było zrobione na tip top to powiedziała, że fajli do następnych ośrodków już sprawdzać nie będzie, no!!!

Poza tym wstawanie o 5:30 po czym wszędzie biegiem to mordęga... W ogóle cały tydzień w biegu! :( ale dzisiaj byliśmy po obiedzie u sąsiadów z góry i było super! dzieciaki się bawili - jakby ich nie było :) Potem po kąpaniu godzinę plotkowałam z mamą, a teraz wykąpana leżę w łóżeczku z laptopem :D Idę Was poczytać ale jak nie poodpisuję to się nie obraźcie :)

Iwon - po pierwszym tygodniu jestem padnięta, to naprawdę ciężka praca...

Moja Monisia niczego się nie boi... Szymek w tym wieku bał się szelestu worka na śmieci jak się zakładało, kichania R i zabawki-krówki co robiła muuu. Szymek w wieku Moniki bał się też dzieci i każdego dźwięku jaki wydawały, Monika ma w nosie nawet jak Karolinka (córka sąsiadki) wyje z płaczu :p

poza tym Monika coraz częściej staje bez podparcia i dzisiaj u sąsiadów zrobiła kroczek od ławy do fotelika do karmienia
a potem pac na tyłek i ryk :p że się nie udało :p

Ostatnia edycja:
Do góry