reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dzięki dziewczyny
Tasza no to wiesz ja sprzedaje projekty i pomysły w razie co mogę jakiś sprzedać ;-)
z tymi kłótniami to jest chyba wszędzie tak samo ,ja w ostatnim kryzysie też mojemu M powiedziałam,żeby sobie znalazł inną żonę bo ze mną dzieci nie będzie miał ,rozpłakał się razem ze mną :-(
Aleksis dacie radę:***** mi się wydaje,że Nasze kłótnie i wojny domowe Nas umacniają bardziej ,jesteśmy mądrzejsi i wiemy co zrobić aby się nie ranić albo odwrotnie wiemy czasem co Nas boli i ta druga osoba wykorzysta w złości
będzie dobrze Aleksis mocno tulę :*w razie co to przyjeżdżaj do stolicy przyjmę Cię pod dach swój :***
co do łazienki to nie wiem czy nie przesadziłam z umywalką

AAAAAA Ani@k to siusiak będzie ale fajnie:-):-):-) no jak na razie 3 do 3 się zapowiada 3 chłopaków i 3 dziewczyny ;-)ale coś czuje ,że będzie przewaga chłopaków ciekawe co szyszka będzie miała ,ale jej wróżę siusiaka właśnie
Tasza no to wiesz ja sprzedaje projekty i pomysły w razie co mogę jakiś sprzedać ;-)

z tymi kłótniami to jest chyba wszędzie tak samo ,ja w ostatnim kryzysie też mojemu M powiedziałam,żeby sobie znalazł inną żonę bo ze mną dzieci nie będzie miał ,rozpłakał się razem ze mną :-(
Aleksis dacie radę:***** mi się wydaje,że Nasze kłótnie i wojny domowe Nas umacniają bardziej ,jesteśmy mądrzejsi i wiemy co zrobić aby się nie ranić albo odwrotnie wiemy czasem co Nas boli i ta druga osoba wykorzysta w złości
będzie dobrze Aleksis mocno tulę :*w razie co to przyjeżdżaj do stolicy przyjmę Cię pod dach swój :***co do łazienki to nie wiem czy nie przesadziłam z umywalką

AAAAAA Ani@k to siusiak będzie ale fajnie:-):-):-) no jak na razie 3 do 3 się zapowiada 3 chłopaków i 3 dziewczyny ;-)ale coś czuje ,że będzie przewaga chłopaków ciekawe co szyszka będzie miała ,ale jej wróżę siusiaka właśnie

katiuszka79
Fanka BB :)
hej kobitki!!!
Jak tam po weekendzie? piękna pogoda to pewnie wypoczywacie na łonie natury
My też buszowaliśmy po parku, Młody usnął od razu, przy przekładaniu do fotelika krzyku narobił, ale zaraz zasnął. W domu flachę wsunął bez krzyku
i teraz razem z tatusiem śpią
Pora na kąpanie, a on śpi
co za dzieć;-) Wczoraj zasnął przed 20, a obudził się dopiero o 4 nad ranem. Nie jest źle:-) rano też pobawił się chwilkę i zaraz znowu zasnął. Spaliśmy wszyscy do 10!!!
zuza super wymyśliłaś łazienkę! fajne połączenie kolorów i w ogóle funkcjonalna, mimo, że niewiela
Może wynajmę Cię jako architekta?;-) mam cały dom do urządzenia:-)
ani@k no i super!!!! kolejny chłopczyk:-) faktycznie ziółka od Mumy są na facecików, Muma ma Olcia, ja Julcia, Ty też synka
coś w tym musi być...chyba, ze Muma je zaczarowała;-)
Aleksis trzymaj się Kochana! kłótnie wszędzie są, raz większe, raz mniejsze...U nas też było sporo zgrzytów podczas staranek. A ile przeleciało właśnie przez ciche dni
teraz też...powiem Ci, że myślałam, że będzie inaczej, bo dziecko itp. Ale jakos rozmyły się moje wyobrażenia...takie życie...Głowa do góry!!! będzie dobrze!!!
Idę budzić moich chłopaków. Do jutra!!!
Jak tam po weekendzie? piękna pogoda to pewnie wypoczywacie na łonie natury
My też buszowaliśmy po parku, Młody usnął od razu, przy przekładaniu do fotelika krzyku narobił, ale zaraz zasnął. W domu flachę wsunął bez krzyku
i teraz razem z tatusiem śpią
Pora na kąpanie, a on śpi
co za dzieć;-) Wczoraj zasnął przed 20, a obudził się dopiero o 4 nad ranem. Nie jest źle:-) rano też pobawił się chwilkę i zaraz znowu zasnął. Spaliśmy wszyscy do 10!!!
zuza super wymyśliłaś łazienkę! fajne połączenie kolorów i w ogóle funkcjonalna, mimo, że niewiela
Może wynajmę Cię jako architekta?;-) mam cały dom do urządzenia:-)ani@k no i super!!!! kolejny chłopczyk:-) faktycznie ziółka od Mumy są na facecików, Muma ma Olcia, ja Julcia, Ty też synka
coś w tym musi być...chyba, ze Muma je zaczarowała;-)Aleksis trzymaj się Kochana! kłótnie wszędzie są, raz większe, raz mniejsze...U nas też było sporo zgrzytów podczas staranek. A ile przeleciało właśnie przez ciche dni
teraz też...powiem Ci, że myślałam, że będzie inaczej, bo dziecko itp. Ale jakos rozmyły się moje wyobrażenia...takie życie...Głowa do góry!!! będzie dobrze!!!Idę budzić moich chłopaków. Do jutra!!!
anuszka
stara-czka
zuza
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!! ta łazienka
zazdroszczę
o co ci chodzi z tą umywalką?
fajny styl ...
ja też taką chceeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
mi też musisz sprzedać jakis projekt ...
tylko kiedy to będzie ...
zuza a ty piszanka, w opisie masz stara iwiczna a zapraszasz do stolicy?
jak to z tobą jest?
ja nie wiem czy ta nasza kłótnia nas umocni ... on jest taki ... zawzięty!!!
mam wrażenie że my wcale się nie uczymy na naszych błędach ... niestety ...
katiuszka właśnie takich dni mi szkoda, które podczas staranek przelatują ... a ja pierwszy cykl z clo ... boziu pomocy ...
jutro ta rozmowa w klinice z profesorem ... 3majcie&&&
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!! ta łazienka
zazdroszczę
o co ci chodzi z tą umywalką?
fajny styl ...
ja też taką chceeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
mi też musisz sprzedać jakis projekt ...
tylko kiedy to będzie ...
zuza a ty piszanka, w opisie masz stara iwiczna a zapraszasz do stolicy?
jak to z tobą jest?
ja nie wiem czy ta nasza kłótnia nas umocni ... on jest taki ... zawzięty!!!
mam wrażenie że my wcale się nie uczymy na naszych błędach ... niestety ...
katiuszka właśnie takich dni mi szkoda, które podczas staranek przelatują ... a ja pierwszy cykl z clo ... boziu pomocy ...
jutro ta rozmowa w klinice z profesorem ... 3majcie&&&
Ja,dzis pierwszy raz poszłam na "kijki":-)najpierw 1 pare zamówilismy,a potem druga...tzn.druga moze jutro lub we wtorek przyjdzie:-)W jedną stronę Adas szedłz kijkami w drugą ja
)..kurcze super sprawa!!nawet nie wiedziałam,ze to takie fajne!!w sumie zrobilismy 8 km.dziś!!powiedzieliśmy sobie,ze codziennie taki marsz sobie robic bedziemy!!na poprawe kondycji,zeby zrzucic zbedne kg....i fajnie tak razem sobie maszerowac i gadac,smiac się!!!Ja z Adamem tez nie raz ,dwa kłocilismy sie i sprzeczalismy..zwłaszcza jesli chodziło o przytulanki...tak jak wam wczesniej pisałam,On zle sie czuł...jak byk rozpłodowy,ze jest mi potrzebny,zeby tylko dziecko mi zrobic itd....i tak sama sobie powiedziałam,ze w tym mc .w tym cyklu tak nie bedzie...nie bede zmuszała,napierała,itd...musi byc ochota i chec obu stron itd....zobaczymy....:-)mam nadzieje,ze dobrze bedzie!!!zuzanko,sliczna łazienka!!!
mi osobiście najbardziej podoba się ta czerwona szafka pod umywalką!!jest CZADOWA!!!!!!!!!!!
Ps....póki co @ nie mam jeszcze.....
syski bolą,nieco większe są...
mi osobiście najbardziej podoba się ta czerwona szafka pod umywalką!!jest CZADOWA!!!!!!!!!!!
Ps....póki co @ nie mam jeszcze.....
syski bolą,nieco większe są...zuzanka81
...szczęśliwa mama.
anuszka bo ja w Piszu chowana i okolicach przyjechałam za chlebem do stolicy i złapałam fuchę w okolicach Wawy
poznałam M zakochałam się i zostałam i mieszkamy w Starej Iwicznej tutaj mamy dom i całą resztę Mój M jest z Piaseczna a jego babcia mieszkała w Starej Iwicznej więc tutaj się chowamy
a do stolicy mam rzut beretem i Piaseczno się z Nami łączy więc tak jesteśmy po troszku wszędzie
ale mieszkam na wsi Stara Iwiczna
dzięki kochane no łazienka moja jest taka jak chciałam :*** sikać chodzę co 5 min teraz aaa i chyba @ idzie bo mnie coś brzuch boli
poznałam M zakochałam się i zostałam i mieszkamy w Starej Iwicznej tutaj mamy dom i całą resztę Mój M jest z Piaseczna a jego babcia mieszkała w Starej Iwicznej więc tutaj się chowamy
a do stolicy mam rzut beretem i Piaseczno się z Nami łączy więc tak jesteśmy po troszku wszędzie
ale mieszkam na wsi Stara Iwicznadzięki kochane no łazienka moja jest taka jak chciałam :*** sikać chodzę co 5 min teraz aaa i chyba @ idzie bo mnie coś brzuch boli

Ani@k
Fanka BB :)
heloł, heloł
Zuza - szacun!!!!!!! jestem pod wrażeniem.. łazienka nabrała przestrzeni, śliczny przeszklony prysznic
pozwolisz że czasami wpadnę na małe kompu kompu???? ;-)

czyli bilans będzie 5:4, która teraz będzie testować??? bo statystycznie, dla wyrównania rachunku będzie miała synka
;-)
Aleksis aby ten syndrom przychodzącej @ okazał się II kreseczkami.. a ciche dni - dobrze Zuza gada
jakby było jednostajnie.. było by nudno.. ;-)
nie wiem czy jest para która zawsze miała cud, miód i orzeszki.. zawsze te 'kiszone ogórki' muszą się pojawić bo za mdło by było.. a Ty się uśmiechnij.. bo jakoś Ci lepiej do twarzy z lepszym humorem, buziaki :**** trzymaj się i niech chandra minie w tempie formuły1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasica i tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zobaczysz jaki będzie efekt
dla wszystkich potrzebujących, karaibskie, słoneczne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Caterina ja tak jak Aleksis chciałabym wiedzieć więcej.. rozpisz się, plissss!!!!!
Zuza - szacun!!!!!!! jestem pod wrażeniem.. łazienka nabrała przestrzeni, śliczny przeszklony prysznic
pozwolisz że czasami wpadnę na małe kompu kompu???? ;-) no nie do końca bo mamy 5 dziewczynek: Dominika, Ewa, Jagoda, Cristi i Martynka.. a chłopców 2: Oluś i Juluś ;-) mój Syneczek będzie 3, wypada więc aby Szyszka też miała chłopcaAAAAAA Ani@k to siusiak będzie ale fajnieno jak na razie 3 do 3 się zapowiada 3 chłopaków i 3 dziewczyny ;-)ale coś czuje ,że będzie przewaga chłopaków ciekawe co szyszka będzie miała ,ale jej wróżę siusiaka właśnie
![]()

czyli bilans będzie 5:4, która teraz będzie testować??? bo statystycznie, dla wyrównania rachunku będzie miała synka
;-) Aleksis aby ten syndrom przychodzącej @ okazał się II kreseczkami.. a ciche dni - dobrze Zuza gada
jakby było jednostajnie.. było by nudno.. ;-) nie wiem czy jest para która zawsze miała cud, miód i orzeszki.. zawsze te 'kiszone ogórki' muszą się pojawić bo za mdło by było.. a Ty się uśmiechnij.. bo jakoś Ci lepiej do twarzy z lepszym humorem, buziaki :**** trzymaj się i niech chandra minie w tempie formuły1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasica i tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zobaczysz jaki będzie efekt
dla wszystkich potrzebujących, karaibskie, słoneczne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Caterina ja tak jak Aleksis chciałabym wiedzieć więcej.. rozpisz się, plissss!!!!!
reklama