reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Nie wiem co się stało, bolał mnie brzuch całą noc mimo leków, potem większe krwawienie aż w końcu mega-krwotok. Potem USG potwierdziło to co już wiedziałam. Ciąża była bardzo wczesna, najwcześniej 5 tydzień bo ledwo co było widać. No i pytałam ale lekarz twierdzi, że zabieg jest konieczny bo będę dlugo krwawić. Tabletek mi nie proponowano. Tak sobie tłumaczę, że czasem tak musi po prostu być. Za 45minut mam iść na zabieg a co będzie potem to się aż boję. Będzie dobrze.
Pozdrawiam i proszę nie dołujcie się moim postem i moją sytuacją. Tego bym nie chciała.

reklama
Kochana nie martw sie.tak sie dzieje, jestes mloda wiec wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki,abys szybciutko wrocila do formy.mam nadzieje, ze Twoj partner jest z Toba. Buzka

maiev...serdecnie Cie przytulam!!i jest mi ogromnie przykro co się stało:-(,ze skonczyło się tak,a nie inaczej!!wiem,doskonale wiem co czujesz i jak się czujesz...ja przechodziłam przez to kilka razy!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.Ale głowa do góry,wszystko sie ułozy,bedzie dobrze i nastepnym razem sie UDA!!!!!!!!!!!!:tak:Aleksis,my tak,szarzujemy ostro na tych kijkach:p) dzis zrobilismy około 9 km.nasza ,stała trasa...polna i lesna droga:-),która idzeimy do nastepnej wioski i sobie wracamy.Wiesz,ja tez myslałam,ze nie bedzie mi się chciało,a tu taka SUPRAJS!!!,ze ja mam ogromna cheć:p)...i juz nie moge doczekac się popołudnia,zeby wyjść na te kijki!!Teraz samam chodzic bede,bo Adas do pracy na popołudnie miec bedzie,a ja na rano,wiec po pracy,po obiedzie bede sobie szła!!!Wczoraj np.nie byłam bo cały dzien lał deszcz i byłam zła,ze nie moge iść!! hi hiAleksis,mam nadzieję,ze mamine łóżeczko przyniesie szczęście i zaowocuje to fasoleczką;-):tak::tak::tak:.Miłego koncertu!!!!!

hej! to znowu ja:tak: Wpadłam zobaczyć co tu słychać...a tu same przykre informacje:-(
Maiev strasznie mi przykro:-( trzymaj się dzielnie!!! nie wiem jak Cię pocieszyć i podnieść na duchu...jedyne co mi przychodzi do głowy, w miarę sensownego, to to, że jeszcze jesteś młoda, szybko udało Ci się zajść w ciążę, więc następny razem wszystko będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli!!! życzę Ci, żebyś szybko doszła do siebie, w sensie fizycznym, ale przede wszystkim psychicznym i ani się obejrzysz a znowu ogłosisz nam dobrą nowinę!!!!!!

Aleksis powtórzę to po raz kolejny...dla mnie jesteś MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pod każdym względem!!! przykro mi, że @ jednak przylazła...:-( a już miałam nadzieję....Podziwiam Cię, za optymizm i wytrwałość!!! i oczywiście juz życzę owocnych i namiętnych nocy (lub dni..jak kto woli ;-)) na nowym maminym materacu:-D

kasica aleś się wciągnęła w te kijki:szok::tak: też podziwiam za wytrwałość! i chęci!!! bo u mnie to nawet chęci nie ma:no: a przydałoby się coś ciałka zgubić :sorry2:

maiev
:...(
3maj sie cieplutko ...
nie dołujemy się ale jesteśmy całymi serduszkami przy tobie ...
u mnie też nie fajnie
jakies różowe wodniste plamienie ...
:/
ale tempka nadal w górze ... :/
?

maiev :-( przytulam mocno, trzymaj się, ech kurczę ...

Aleksis *******

anuszka
jest dobrze , piękny wykres:tak:

Miłego wieczoru Dziewczyny i pięknej niedzieli (ma być chyba ładnie wreszcie)

anuszka,a cały czas masz to plamienie?????????????bo,tempka fajnie w górze.....:tak:.wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&zaciśniete!!!!!!!!!oj,katiuszka,na serio...............te kijki mnie wciągły jak jakis trans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)....jeju...jak gdybym miała w domu ćwiczyc,robic jakies brzuszki(robiłam a6w)..to jest dla mnie wysiłek......ale psychiczny!!!!serio!!takie cwiczenia w domu,liczenie,odliczanie,patrzenie na zegarek itd!!!!!!!!!!!!!!!!!!..a tu..?!!biore kijki i ide!!!!!!!!!!!,tereny mamy super,dookoła łaki,pola,lasy,lesne drogi i sobie maszeruję...nawet nie wiem kiedy mija 4,5 km i wchodze do kolejnej wioski i potem nastepne 4,5 i jestem w domu!!!!!!!!!!!!!!!!serio...to mnie wciągło!!i mojego mężusia też i to bardzo!!no i dobrze:p)

no babeczki przez kilka godz nie bylo widac plamienia ale po poludniu na tamponie (dalam w razie czego) pojawiło sie trochę plamienia ...
podbrzusze pobolewa
u mnie standardowe objawy przed @
to jest pierwszy cykl z mierzeniem tempki od bardzo długiego czasu wiec nie wiem czy to norma
ja mam niski progest
dlatego te plamienia zawsze
ale tak duzy ból zawsze pojawiał sie w pierwszy dzień @ ...

kasica no to super
ja tak mialam przez pierwsze 3 miesiace z dietą i silownią, potem zapał odszedł w zapomnienie :/

Ostatnia edycja:
anuszka,u mnie zapał odszedł w zapomnienie ,jak ćwiczyłam w domu.......:sorry2:,no mnie jakos to tak niestety dołowało,liczenie,odmierzanie itd...a,teraz to jest zupełnie inaczej!!i mam nadzieję,ze tak zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:świeze powietrze,ruch...hhhmmm...no ZDECYDOWANIE lepiej na mnie to działa,niz ćwiczenia w domu....a tym bardziej,ze chce kilka kg.zrzucić....to,moze jeszcze bardziej mnie motywuje?!!:-).........anuszka ,a co miesiąc miałas takie obajwy???,czy moze teraz są ciut inne??!!Ja, kciuki TRZYMAM ZACIŚNIETE&&&&&&&&&&&&&&&&!!a,nóż.......:-)

reklama
plamienia miałam
złość o byle co
ochotę na słodkie też miewam
tylko ten ból brzucha jakiś mocniejszy i inny. . . albo już sama nie wiem
no cóż okaże się

Kurde ja biegać nie lubie na siłce też długo nie wytrzymałam ale świeże powietrze jak najbardziej lubie
może te kijki to będzie dobry pomysł i dla mnie?

Do góry