reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie. :) Bardzo tu jest miło.
Katar mnie męczy dalej, choć teraz bardziej już bolący nos. Ale jakoś łatwo poszło. Chyba mam tu w DE lepsze powietrze bo w domu bez kropelek nocy nie prześpię. :)
Dziś napiszę tak na szybko. Wracamy dziś do PL, jesteśmy w Niemczech. Wystąpiło u mnie jakieś plamienie i mi się mąż wystraszył chyba prawie tak jak ja i mówi że jedziemy. Ja się w PL jeszcze czuję bezpieczniej, bo za krótko tu jestem i do tego sprawa naszego ubezpieczenia na razie wygląda źle. Wystraszyłam się dziś nieźle, ale cóż. Co ma być to będzie.
Co do leków, brałam leki na depresję kilka lat z przerwami, lekarka nie radziła ich wcinać jednocześnie planując ciążę.
Trzymajcie się wszystkie i dużo słońca. U nas wreszcie po tygodniu dziś wyszło , jak miło.

reklama
Witajcie
Czesc maiev.Gratuluje II kreseczek, ale nie martw sie. Masz luteine w domu? Bierz magnez i dbaj o siebie, robcie przerwy co ok.2h w drodze do PL-to byly zalecenia mojego lekarza w grudniu:tak:Pewnie juz tego dzis nie przeczytasz, to szerokiej drogi

Kasica-hej, u mnie bez zmian i bezobjawowo, 30dc, @ nie ma. Jutro zatestuje moze, jak nie zapomne:-DAlbo nie bede musiec bo mnie @ nawiedzi.Poza tym to jakos za czesto latam na kibelek, tak miewam wlasnie przed @
Jak tam nordic walking?Smigalas dzis?
Ja sie obijalam, wczoraj jezdzilam na rolkach, widzialam 2 pasace sie sarny niedaleko sciezki...Eh, natura

Kobity?Co z Wami?Kurka wodna, zalegly czy cus?

Dzien Dobry,

dzis ja pierwsza. Swieta tutaj nie ma wiec trzeba pracowac.
Pobolewa mnie w dole plecow, w podbrzuszu tez jakos od czasu do czasu.
Niestety, to sa oznaki zblizajacej sie zmory@
Test byl dzis rano negatywny, wiec nie ma sie co ludzic, a poza tym chyba nie bylo owulacji, poniewaz ten cykl taki dlugi(30 dni)

Zycze Wam milego weekendu i sloneczka

hej!witam się z kawką,w mega pochmurny dzień:-(..masakra,myslałam,ze się bede opalac na weekend,a tu nici z tego!!Tak,tak, Aleksis....kijki sa codziennie!!codziennie po 8 km.maszeruję:-),teraz Adasia nie ma bo u rodziców jest (jutro wraca),to z moja mama chodzę;-)i tez jej się spodobało!!Postawnowłam,ze nie odpuszcze i codziennie chodzic bede!!no jak dzis pada,to nie pojde,tylko na rower stacjonarny wskakuje;-).Aleksis,a cykle 30 dniowe to musza byc bezowulacujne?????????????????????,czy moze nie koniecznie?>!!!:sorry:Przytulam Cie bardzo mocno!!!!!

hej majówkowiczki :-)

Maiev (strasznie trudny nick:-p) witaj!!! plamienie ustało??? bo każde plamienie/krwawienie najlepiej skonsultować z lekarzem.. leż najlepiej.. choć pewnie już w PL jesteś..
Aleksis Ty wiesz ze ja z całych sił Ci kibicuję &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja nie wiem dlaczego takie narzekanie na pogodę występuje.. u mnie słońce niczym w kalifornii.. :-) jutro ma być jeszcze cieplej a po niedzieli ponoć żar tropików.. :baffled: niestety nie daję rady wysiedzieć na słonku więc raczę się cieniem, aaaaa i powoli coraz trudniej mi zastrzyki robić i pępek mi się jakoś dziwnie zachowuje :nerd::-)
Maluch się wierci szczegolnie w nocy, choć w dzień też daje znaki - jaaaakie to miłeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

uciekam.. dziś u Mamusi mojej spędzamy dzionek
wszystkim życzę duuuuużo słońca!!!

a dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Caterina żyjesz?????????????????

Dziękuję Wam bardzo za rady. Wczoraj po powrocie okazało się że krwawię bardziej więc zapakowaliśmy się w Wóz i do szpitala. I jestem uziemiona. Powiedzieli że mnie do łóżka przywiążą jak będę za często wstawac. Leki i leżenie. Na usg widać było tylko pęcherzyk, ale lekarz wczoraj był niemiły i taki smętny że myślalam że zacznę wyć przez samą jego minę. Niestety ciągle krwawię a lekarze tu jakoś nie chcą odpowiadać na moje pytania, a niewiedza mnie troszkę martwi. No i leżę. Nienawidzę szpitali, pewnie jak większość ale w razie złego będę miała świadomość że zrobiłam co się dało.
Czy po tym duphastonie to poprawa jest jakoś szybko, czy raczej to długotrwałe jest? Wie któraś?
Znikam bo mój laptop troszkę waży i lepiej go nie trzymac na nogach.

witajcie w okropny,pochmurny dzień!!u nas od 8 rano leje,non stop!!!masakra!!a,ja myslałam,ze w weekend majowy się spiekę na raczka!!a tu niestety nic z tego:crazy:,cóz jeszcze bedzie okazja!!Dzis adam wrócił od rodziców..wiecie co??pokłócił się z bratem i ojcem:-(......w sumie poszło o kawałek panela,a oni naskoczyli na Adama,ze nic nie potrafi itd..wiec on długo nie myslac przebrał sie spakował i przyjechał!!bardzo mi go szkoda,bo zapierda....2 bite dni,a tak mu podziekowali!!a tesciowa nie potrafiła powiedziec "ZAMKNIJCIE SIE I JUZ I DO ROBOTY"tylko słowem się nie odezwała......wiecie co??jechał 200 km.do nich,zeby im pomóc,a on zero szacunku,zero poszanowania!!dla nich tylko chyba Tomus sie liczy!!!!!!!(starszy syn)...potem jak Adam juz był w domu to zadzwoniła do mnie i mówi tak"adam juz jest??..mowie,ze tak..a ona tak...bo tak się zdenerwował,ze od razu się spakował i poszedł"...i co??rozłączył się..!!wiec ja nie popuszcze,dzwonie do nie i jej mowie tak"bez powodu sie nie spakował i nie odjechał,a jak Wy wiecznie Tomka bronicie to wasza sprawa"..i ja się rozłączyłam!!!!!!!!!wiecie co??szkoda mi Adama bo pojechał pomóc im,a oni potraktowali go naprawde nie fer!!!!!!!!płakałam,bo szkoda mi Adama!!!..13 maja mawy wizyte we warszawie,adam powiedział,ze nie pojedzie do rodziców na weekend,zeby sie przespac,odp[oczac i jechac do warszawy...powiedział,ze w poniedziałek z tąd sobie pojedziemy!!!!Z resztą...długo by o nich pisac i gadac.......

reklama
Cześć Wam

Nie wpadam bo słabo znoszę przesilenie... mam dość bieżącego zap....rzania, bo opóźnienia bo pogoda bo rok; naprawdę mam dość... poza tym wcale nie jestem taka twarda jak myślałam, że to niby na lajcie podejdę do tematu itp... ***** prawda... non stop o tym myślę.. i nie wiem czy to przez clo czy polipa od owu strasznie bolało mnie na dole, cycki też jak nigdy tak do pon/wt... w nocy we wt myślałam że masakrę przezyję, jakby mnie coś skrobało wśrodku, całą noc nie spalam - teraz pobolewa jak na @, cycki przestały... nie wiem czy powinniśmy to robić skoro ja nie potrafię wyluzować jednak...:no::zawstydzona/y: w weekend powinna przyjść @ więc teraz dogadzam sobie gorącym drinem w tą zimnicę - jak ktoś lubi lajtowe driny to advocat z gorącym mlekiem 1:3

Magda33 Maiev witam i trzymam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry