reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Miłego weekendu Dziewczynki !! :tak:
Zaraz moi wracają, eM sobie wziął wolne (pierwszy raz od wieków) i 5 dni jesteśmy razem !!!:-):-)
Życzę Wam słonka i odpoczynku i samych dobrych nowin :tak: &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Muma, nawet nie marudzila, tylko wziela i poszla spac na 3 godziny, ale spokoj byl :-D

Aaronka gdzie mieszkasz dokladnie, chodzi mi o dzielnice. Ja w niedziele bede na Ruczaju:tak:

Milego weekendu !!!

cześć babeczki!

widzę że w Krakowie walne zgromadzenie się szykuje!!!!!!!!!!! też bym chciała poszwędać się pod Wawelem..

ja przygotowuję się do dłuuugiego weekendu, nigdzie nie ma 0% piw:szok: nie wiem jak ja te kiełbasy, karkówki czy co tam jeszcze będzie dam radę zjeść.. no nie wiem! ;-)

Gatto Aaronka jak już się spotkacie - pstryknijcie sobie fotę, co???? głodna jestem Krakowa..
Katiuszka nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy Twój szwagier to jednocześnie bliźniak Twojego eMa???? bo jeżeli tak to Juluś pewnie źle skojarzył fakty, na codzień Tatuś przy Mamusi a tu szok - Tatuś (o ile to bliźniak) z jakąś Ciotką.. no ja bym się Dziecku nie dziwiła ;-)
Muma :****
Alex__ tuż przed promołszon na c&a byłam w stacjonarnym c&a.. se troszku ciuszków nakupiłam ale z okazji (jak zdążę) nie omieszkam skorzystać :tak: jesteś niezawodna :tak: :****
Zuza a Ty już w domku???? myślałam ze majówkę na działce spędzisz..
Aleksis jak sytuacja na polu bitwy????????????????? Ty wiesz ze ja zawsze mam zaciśnięte kciuki???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caterina a Ty w nawale roboty czy co się dzieje????????

jak zwykle dla potrzebujących tłuściutkie wręcz opływające tłuszczykiem ;-) grubaśne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

myślicie że zapomniałam.. nie, nie zapomniałam.. Magda witaj na 'szalonym' wątku ;-) jak już się rozgościsz zobaczysz jak tu szybko mija czas.. chodzi mi o czas związany ze schizowaniem w oczekiwaniu na dwie kreski :tak:

wszystkim życzę udanego majowego łikendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idę dalej szukać bezalkoholowego pifffka:cool2: (dodam że w almie ktoś mi wszystkie bavarie wykupił:dry:;-))

eloooł babolce
wróciłam własnie ze spoznionego spacerku. zaspałam:szok: zmogło mnie strasznie ok 12, zainstalowałam Młoda przy cycu i zasnełam. 2 godziny tak spałam, a Ewa z buzi cyca nie puszczała i tez spała;-):-) Teraz wiec nadrabiam, cos ugotowac musze...
Na spacerze spotkałam stadko dzików i lisa:-) i zaby dają takie koncerty ze ho ho!

katiuszka &&& za szczepienie bez skutkow ubocznych:tak:
Muma hehehe prezes jest zajefajny!:-D

katiuszka Magda ja tam twierdze,ze lepiej byc chudą niz za grubą;-):-):-) Mowie to ja, wiecznie z nadwagą , wiec wiem co mówie:tak: i zazdraszczam Wam szczerze:-)
I jeszcze jeden megapozytyw szczupłości: rozmiar s, xs to jedyny rozmiar jakiego jest pod dostatkiem na wyprzedażach:-) prawie zawsze jak cos mi sie spodoba na wyprz. to oczywiście jest kilka sztuk w rozm.s,xs, w moim oczywiście nie ma;-):-) No i oczywiście 99,9% ciuchów leży na Was świetnie, a większy kufer czy cyce to niestety trudno dobrze ubrać.

pozdrawiam weekendowo, jutro wyprawa do tesciów...
pogody zycze dziewczynki, słoneczka i wypoczywajcie :**

Ostatnia edycja:
Hej, dziekuje za kciuki i fluidki.

Relacja ze stanu obecnego:28dc, @brak, objawow @ i ciazowych brak, procz klucia od czasu do czasu w jajnikach czy cus, (.)(.) bezbolesne, niepowiekszone, apetyt dopisuje, wk....a i pryszczy przed@ brak
Pogoda: okolo 14 stopni, wiatr umiarkowany, opadow brak, wilgotnosc powietrza w porzadku

Dzisz z kumpelami wyskoczylysmy na kawe, potem do ruskiego sklepu, ktory ma wystroj jak z czasow PRL; tylko, ze pelne regaly;-)Zapachy tez podobne:-D I tyle tych rozrywek na codzien
Jutro musze do pracy, choc M ma wolne. Szkoda, ale co zrobic, przynajmiej popoludnie i wieczor dla siebie bedziemy miec

Gatto-fajnie, ze Cristina tak dobrze zaregowala na szczepienie
Aaronka-rehabilitacja pomoze Jagodce, ale zawsze to stres i dla Malej i dla Ciebie. Ah, zawsze cos
Misie slodkie
Katiuszka- nie martw sie, Julus chlopak to da rady na tym szczepieniu. dasz mu soka czy butle i bedzie oki
Kok.o-a jak Ewunia?Dalej eliminuje hitlerowcow w grze z tata czy wybiera bardziej"humanitarne"gry?
Zuzka-kolejna Super-Woman.Ugotuje, posprzata, na ogrodzie i budowlance sie zna, na projektowaniu tez, i na paznokciach, wychowywaniu nastolatkow sie zna, co jeszcze?Wow
Alex -nasza kolejna Super Mama jak Muma. Wy naprawde sypiacie??
Ani@k-odpczywasz mam nadzieje i rozkoszujesz sie wolnym czasem?Tak?Bo jak nie to wiesz
mysle, ze ciezarowki wykupily te Bavarie z Almy...Nie ma innego piwka z 0%?Dziwne troche
No ale ja nie w temacie, bo za piwkiem nie przepadam.Ja tam wole lodowate Prosecco,biale i czerwone wloskie wino
Ale dzis nie pije winka, bo sytuacja niejasna.Obiecuje Wam:-Dchoc aura do tego sprzyja, w biale sie chlodzi w lodowce
A propo tego testu-to takie badziewie chinskie bylo, niby mozna testowac juz od 10miu czy jakos tak

Magda33 zachecam do poczytania na stronie Diagnostyka niepłodności •• Klinika Leczenia Niepłodności GAMETA • In Vitro • Histeroskopia • Endometrioza
Choc jak mi powiedzial lekarz, 8 miesiecy srednio trzeba czekac na ciaze. A Wy chyba tyle sie staracie? Trzymam kciuki za wizyte i zycze jak najszybszego zafasolkowania

Pieknaszyszynka- kciukasy i dziekuje za fluidki.
Anuszka-a kiedy Ty masz jakies badania?wylecialo mi z glowy
Tasza where are you?
Kasica jest w pracy, jutro na kijki?

Milego dnia

dziewczynki ja również udanego i ciepłego weekendu życzę odpoczywajcie ,leniu****cie itd

Ani@k mój M pracował wczoraj i dziś , ale jutro śmigamy do Torunia w piątek wracamy i znów śmigamy na działkę :tak:
Aleksis super women dzisiaj 2 h spała jak zabita wziełam prochy na @ bolącą i jak się położyłam tak spałam ,ale nie wstyd się przyznac widzę towarzystwo też pospało w ciągu dnia :tak:Aleksis mocno ściskam &&&&&&&&&&&&

no więc miłego wypoczynku :*********

reklama
hej!!ŁIKEND,ŁIKEND,ŁIKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ulalaaaa:P):P):P)własnie popojam herbatkę.Adas dzis do rodziców pojechał,wróci w piątek,lub w sobotę.Ja,jutro OCZYWIŚCIE,ŻE IDĘ NA KIJKI:tak::tak::tak::tak:...no normalnie...spodobało mi się to na maxa!!!!!chodze z wielką przyjemnością!!!!:tak::tak:Jutro siostra z córka przyjadą,Blanka ma swój rowerek,to ja sówij wyciagne i na przejazdzkę z nia pojadę:tak::tak:,a co...trzeba zbijac zbędne kg!!!!:tak:ALEKSIS...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& MAEG OGROMNIASTE!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry