reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehehe tak myślałam właśnie...żywej duszy nie uświadczysz dzisiaj:tak: majówka w końcu :-)
Tutaj piękna pogoda, idziemy w południe do baby clinic na comiesięczne ważenie, a później chyba odpalimy grilla:tak:
Wczorajsze szczepienie obeszło się bez skutków ubocznych. Oczywiście płaczu było co nie miara:-(aż mnie samej się płakać chciało:baffled::sorry2: ale dość szybko się uspokoił i spał jak suseł na ogródku.
Aleksis kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zabarykaduj się w domu, nie wpuszczaj @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Dziewczyny, życzę udanej majówki i wypoczynku!!!!

reklama
Witajcie dziewczyny :) Jestem tu pierwszy raz..wesoło tu u Was. :)
14tego kwietnia zrobilam pierwszy test a potem jeszcze 3 w kilkudniowych odstępach czasu....Wszystkie pozytywne. Boję się cieszyć....do lekarza dopiero we wtorek, specjalnie jedziemy do Polski. Musieliśmy powiedzieć w pracy, bo nie dało się inaczej. Mówię Wam, mam straszny mętlik w głowie.
Czy faceci zawsze w takich sytuacjach zachowują się jak idioci i czemu ja tego nie wiem po 10 latach małżeństwa? :)
Pozdrawiam wszystkich i życzę ładnej pogody (u nas pada od tygodnia)

Witaj maj, pierwszy maj, witaj Hugo Kolataaaaaaaaaaaaaaaj........Witaj maj, pierwszy maj dla dzialkowcow wielki raj :-D:-D

E tam..taka majowka to sie nie liczy, bo u nas tylko dzis swieto, ja mam dzien prasowania, bo przynajmniej eM mi z mloda posiedzi. Teraz spia dwa zgredy to wpadam na chwilke. Zjadlam sobie batonika Jacka i popijam cola :happy2: Wiwat niezdrowe zarcie!! Jeszcze chipsy by sie przydaly:tak:

U nas generalnie ladnie, juz jeden spacer zaliczylismy, potem jestesmy umowieni na lody ze znajomymi-swiezutcy po slubie:blink: i chyba czas zaczac pakowac walizki:baffled::baffled: juz sie boje!

Maiev witaj...no to chyba gratulacje!! :tak:;-) a czemu masz metlik? nie staralas sie o dziecko? bedzie dobrze!! mysl pozytywnie! :tak:

Dziękuję za powitanie. :) U nas też tylko jeden dzień świętowania. A ja jestem przeziębiona od wczoraj a katar to ja przechodzę zawsze strasznie..pewnie dlatego Wam tu marudzę. Wybaczcie :zawstydzona/y:
A mętlik mam bo w zasadzie pogodziłam się już dawno temu z myślą, że my chyba dzieci mieć nie będziemy, a poza tym czekam co powie lekarz a do wtorku jeszcze troszkę. Staraliśmy się już parę lat temu, nie udawało się długo, potem daliśmy sobie spokój bo musialam zazywać leki wykluczające ciążę. Zmykam i mimo kataru postaram się myśleć pozytywnie. :tak:

hej!!witaj maiev!!i gratuluje !!!:tak::tak:..napisz cos wiecej o sobie...z kąd jestes??w jakim jestes wieku? i co się stało,ze brałas leki wykluczające ciążę??!!:confused:(jeśli chcesz oczywiście)

witaj maiev, miło ze nas znalazłaś na bb.
Wtorek przyjdzie szybko, nie martw sie o nic. Zwalcz katar czego Ci zycze i bedzie dobrze
Że tak to ujmę jesteś nadzieją dla tych którzy tez sie starają.
Jesteś u UK?

Maiev na katar i w dodatku w ciazy to ty lepiej uzywaj inhalatora, lub rob sobie inhalacje z rumianku, bo ladnie nawilza sluzowke i pomaga w oddychaniu.
No i napisz cos wiecej o sobie!:happy2:

aleksis
badania dopiero od następnego cyklu w pierwszych dniach @
bo w tym mnie nie przyjęli :-(
chyba że będzie fasolka :-D
dziś 21 dc
wrażliwe sutki od kilku dni jak nigdy-zawsze bolały całe (.)(.) ale dziś bóle podbrzusza jak na @
jest nadzieja i strach
pierwszy cykl mierzenia tempki od bardzo długiego czasu ale jaki ładny wykres z Clo

heyka,

wczoraj nie zajrzałam bo cały dzień na budowie. wróciłam wieczorem i padłam :-) pogoda niezbyt. poza tym @ przylazła wczoraj. przetrzymała mnie a wczoraj dodatkowo wymęczyła :angry:
dziś też pochmurno, ale zaraz jadę z mamą połazić po sklepach, mam nadzieję na znalezienie butków upragnionych które nie wiem nawet jak wyglądać miałyby :-)

życzę udanego dnia i do później :-)

reklama
hej!!witam się i ja z kawką:P)u nas słonko wychodzi zza chmur,moze bedzie ładnie dzis?!:confused:Dzis jade z mama i siostra do miasta na zakupy i rozejrzeć się za nowym pomnikiem dla taty.Na 14 mam wizyte u dentysty.Jak wrócimy to kijki w dłon i idę:-)...jak padac nie bedzie,to mam w planach trawkę(:-))skosić!!!.Aleksis odezwij się koniecznie,jak tam sprawy się maja u ciebie!!!!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry