reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

czesc,

troszke tak, jak siedze to czuje caly czas ucisk pod biustem, myslalam ze to za ciasty biustonosz ale to poprostu polaczenie brzucha z wiekszym biustem i daje w kosc szczegolnie jak jestem 8 h w pracy

reklama
czesc,

troszke tak, jak siedze to czuje caly czas ucisk pod biustem, myslalam ze to za ciasty biustonosz ale to poprostu polaczenie brzucha z wiekszym biustem i daje w kosc szczegolnie jak jestem 8 h w pracy
Mnie pod biustem to już dzidzia kopie :szok:
jestem w szoku ze nóżki już tak wysoko sięgają hehe

a u mnie ponad pepek kopniecia nie siegaja, sa strasznie nisko czasem na samym dole bardziej w pecherz albo jajniki albo nisko po bokach, na srodku chyba nie czuje mocnych bo mam z przodu lozysko, ale za to duzo jest takich kopniec w glebi brzucha

a u mnie ponad pepek kopniecia nie siegaja, sa strasznie nisko czasem na samym dole bardziej w pecherz albo jajniki albo nisko po bokach, na srodku chyba nie czuje mocnych bo mam z przodu lozysko, ale za to duzo jest takich kopniec w glebi brzucha

Też mam łożysko na przedniej ścianie :) ale ruchy czuje bardzo dokładnie. Tyle ze dość rzadko bo chyba dzidzia jest spokojna ;-)

witajcie :-D
u nas wreszcie pogoda się poprawiła, teraz czekam na te obiecane 25 stopni:-D
mnie też Szymcio kopie pod biustem, a że obrócony przodem do pleców to rączkami wali po pęcherzu także mam obustronne atrakcje:-D
Wczoraj udało mi się posegregować ciuszki, niestety okazało się że ciuszków w rozmiarze 62 mam więcej niż się spodziewałam, więc już wiem na 100% że nici z zakupów:no:

ja też mam łożysko na przedniej ścianie.. ciągle dzidzia była stópkami w dól, bo jeździła mi po pęchrzu i ruchy delikatne czułam.. potem ewidentnie się obróciła, bo czułam nad pępkiem bardzo fajnie.. no i od wczoraj znowu nogami na pęcherzu i te ruchy znowu delikatne i taki napór na pęcherz :confused2: oby już sie obróciła główką w dół i tak została..

Ja do niedawna czułam ruchy bardzo nisko, bo mała była główką do góry. Teraz jestem pewna, że się obróciła, bo kopniaki są dużo powyżej pępka, a na dole tylko takie smyranie ;-)

No to zuzel zaliczony:-) Hania podczas meczu delikatnie kopala, wiec moze i jej sie podobalo i kibicowala razem z mamusia i tatusiem:-)
Natomiast wracajac z meczu tramwajem prawie cala droge stalam, bo mloda guwnarzeria musiala siedziec, a ja i starsze osoby stalismy w tloku:baffled:
Ogolnie jestem padnieta i zaraz ide spac. Milej noki

reklama
Nie slyszalam jeszcze żeby dziecku krzywda się stała od "jakiejś" pozycji. Z reszta dziecku będzie wygodnie dopóki my czujemy komfort. Coś niby mówią o prawym boku ze niby jakas tętnica..ale jak się w nocy kręce to nic poradzę...hehe jak się boisz to kup sobie ta wielka poduche do spania dla kobiet w ciąży (kształt J lub C) powinna odpowiednio ograniczyć kręcenie się nocne. A tak poza tym to myśle ze nie ma co przesadzać, bo to poproatu czuje się jeśli, dziecku jest zle to odrazu daje znać i samo wymusza zmianę Twojej pozycji kopniakami :)

ps przeniose na główny bo wątek który nie waga raczej nowego tematu ^^

Do góry