reklama
Edytko ja tak bardzo pragne być w ciąży, tak strasznie długo się starałam i rozczarowania z cyklu na cykl były cięższe, ze teraz już panikuje, bo niby paczek zlapalam i nagle może po prostu wypasc, no nic, przepraszam za histerie i anormalne pytania, ale z Matyska miałam przed terminem @ dwie grube i było finito, a tu mysle,ze może zle beta przyrasta,ze może to być ciaza biochemiczna itp., aj zla mam nature.
(((
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kasoku kochanie wyluzuj bo oszalejesz do poniedziałku!!!!
co jest naszym celem? no co? ŻEBY WYSZŁY II KRESKI! Tobie wyszły więc masz się teraz cieszyć a nie stresować i wkurzać bo druga kreska za wolno ciemnieje! stres i nerwy nie są dobre dla fasolki więc weź głęboki wdech i poczekaj do poniedziałku Ty nerwusie nasz!!! ;-)
przecież wszędzie piszą, że test najlepiej wykonać w dniu @ więc nie testuj już i czekaj do poniedziałku.
buziaki!
co jest naszym celem? no co? ŻEBY WYSZŁY II KRESKI! Tobie wyszły więc masz się teraz cieszyć a nie stresować i wkurzać bo druga kreska za wolno ciemnieje! stres i nerwy nie są dobre dla fasolki więc weź głęboki wdech i poczekaj do poniedziałku Ty nerwusie nasz!!! ;-)
przecież wszędzie piszą, że test najlepiej wykonać w dniu @ więc nie testuj już i czekaj do poniedziałku.
buziaki!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kasoku wiem ze sie boisz ze coś pójdzie nie tak ,ale zobacz Akuku tez test przed terminem był słaby ,dopiero w terminie @ wyszedł taki jaki powinien byc...naprawdę nie masz sie o co martwić ,wszystko jest dobrze...prosze nie martw sie tak i nie wmawiaj ze coś jest nie tak ...buzka :-)
anabelka
Fanka BB :)
dlatego jestem zdania by przed terminem okresu nie robić testów
Edytko ale miała już w 12 dpo mocniejsza ,aj dobra walnijcie mnie w leb
anabelka mi się niestety nie udaje, ja nie mam tyle cierpliwości żeby czekac do terminu @, jak się udało to to jest moje ostatnie testowanie, bo chce mieć dwojke , wiec potem będę następne dziewczynki uspokajac a teraz trzese dupa, a gdyby popatrzeć na mój cykl bez luteiny to byalbym już w terminie @, dopiero po lutce mam cykle 26 dniowe
anabelka mi się niestety nie udaje, ja nie mam tyle cierpliwości żeby czekac do terminu @, jak się udało to to jest moje ostatnie testowanie, bo chce mieć dwojke , wiec potem będę następne dziewczynki uspokajac a teraz trzese dupa, a gdyby popatrzeć na mój cykl bez luteiny to byalbym już w terminie @, dopiero po lutce mam cykle 26 dniowe
Ostatnia edycja:
Akuku
Kasoku zobacz na moje testy, tez sie martwilam bo nie wiedzialam kiedy owu byla i czekalam czy @ przyjdzie.
Bedzie dobrze.
Jak chcesz rob testy, ale jak ma Cie to dolowac to poczekaj 2 dni i powtorz.
Ja robilam na poczatku codziennie.
Ten paskpwy to byl moj pierwszy test rano a pierwszy plytkowy tego samego dnia po poludniu, wiec duzo zalezy od testow.
bedzie tak.jak ma.byc, wiec Twoje zamartwianie sie nic nie da a moze pogrszyc...
Tak wiec glowa do gory.
Zobacz u mnie pomiedzy testem z 10 a 11 prawie roznicy nie ma a 13 juz mocny.
A u Ciebie jakas roznica jest :-)
Spokojnie, bedzie dobrze tylko postaraj sie nastawiac pozytywnie. Wiem.ze ciezko bo ja na @ czekalam 4-5 dni. Tak naprawde dalej sie martwie bo przeciez.roznie bywa. Ale nie o to chodzi by czlowiek sie zamartwial.
Jest kreska ladnie widoczna, a hormon.potrzebuje czasu by wzrosnac :-)
No i przy kazdej ciazy hormon wzrasta inaczej :-) ja jestem tego przykladem.
no mam nadzieje ze troszke pomoglam a jak nie to zaraz kopniaka Ci dam za negatywne myslenie

Bedzie dobrze.
Jak chcesz rob testy, ale jak ma Cie to dolowac to poczekaj 2 dni i powtorz.
Ja robilam na poczatku codziennie.
Ten paskpwy to byl moj pierwszy test rano a pierwszy plytkowy tego samego dnia po poludniu, wiec duzo zalezy od testow.
bedzie tak.jak ma.byc, wiec Twoje zamartwianie sie nic nie da a moze pogrszyc...
Tak wiec glowa do gory.
Zobacz u mnie pomiedzy testem z 10 a 11 prawie roznicy nie ma a 13 juz mocny.
A u Ciebie jakas roznica jest :-)
Spokojnie, bedzie dobrze tylko postaraj sie nastawiac pozytywnie. Wiem.ze ciezko bo ja na @ czekalam 4-5 dni. Tak naprawde dalej sie martwie bo przeciez.roznie bywa. Ale nie o to chodzi by czlowiek sie zamartwial.
Jest kreska ladnie widoczna, a hormon.potrzebuje czasu by wzrosnac :-)
No i przy kazdej ciazy hormon wzrasta inaczej :-) ja jestem tego przykladem.
no mam nadzieje ze troszke pomoglam a jak nie to zaraz kopniaka Ci dam za negatywne myslenie
Załączniki
Ostatnia edycja:
anabelka
a no kasoku zobacz na testy Akuku
Akuku
No kasoku patrz patrz :-) ja tez duupa trzeslam
A moje testy chyba lepiej nie wygladaly
Tak wiec jutro mozesz miec juz taki jak ja ten mocny albo za dwa dni.
Anabelko jeszcze raz zadam pytanko ? Jak po wykresie stwierdzilas ze jest szansa na core ?? Naucz mnie patrzec
Tylko u mnie nie ma pewnosci kiedy owu byla :/:/
A moje testy chyba lepiej nie wygladaly
Tak wiec jutro mozesz miec juz taki jak ja ten mocny albo za dwa dni.
Anabelko jeszcze raz zadam pytanko ? Jak po wykresie stwierdzilas ze jest szansa na core ?? Naucz mnie patrzec
Tylko u mnie nie ma pewnosci kiedy owu byla :/:/
reklama
Kasolek błagam Cie wrzuć na luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestes przed okresem i tez bladziochy wychodziły jak każdej z nas i przestan patrzec co było jak byłas z Matyldą w ciąży bo każda ciąża jest inna i wcale nie jest powiedzane że cycki i sie napompują od razu i tysiąc innych rzeczy które miałas 5 lat temu moja kumpela jak zaszła z córą to była ogromniasta a przy drugim dziecku była płaska jak decha i nikt nie wierzył że jest w ciązy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIEC SIE USPOKÓJ BO TY JUZ CZARNE WIZJE ROBISZ
jestes przed okresem i tez bladziochy wychodziły jak każdej z nas i przestan patrzec co było jak byłas z Matyldą w ciąży bo każda ciąża jest inna i wcale nie jest powiedzane że cycki i sie napompują od razu i tysiąc innych rzeczy które miałas 5 lat temu moja kumpela jak zaszła z córą to była ogromniasta a przy drugim dziecku była płaska jak decha i nikt nie wierzył że jest w ciązy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIEC SIE USPOKÓJ BO TY JUZ CZARNE WIZJE ROBISZ