reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
akuku przesłodkie butki!!!
miciurka oj ten Twój mąż nieustępliwy w sprawie imienia... ja też stawiam na Oliviera bo takie międzynarodowe, Sonny kojarzy mi się z firmą (ta sama wymowa), powiedz mężowi, że ok, może być Sonny ale pod warunkiem jak póżniej będzie drugi syn to dajecie mu na imię Panasonic!
myślę, że da sobie spokój z Sonnym :-)
tili pogratuluj koleżance bliźniaków!
kasoku podobno dużo kremowo- żółtego śluzu na początku ciąży to normalne.
miciurka oj ten Twój mąż nieustępliwy w sprawie imienia... ja też stawiam na Oliviera bo takie międzynarodowe, Sonny kojarzy mi się z firmą (ta sama wymowa), powiedz mężowi, że ok, może być Sonny ale pod warunkiem jak póżniej będzie drugi syn to dajecie mu na imię Panasonic!

Hej dziewczyny
dawno mnie tutaj nie było .... A więc chciałam się pochwalić , robiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny 3+ , cudowny dzień
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia i owocnych starań i tym dziewczyna co sie juz udało zdrowych dzidziusiow
)
dawno mnie tutaj nie było .... A więc chciałam się pochwalić , robiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny 3+ , cudowny dzień
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia i owocnych starań i tym dziewczyna co sie juz udało zdrowych dzidziusiow
Hej,a co tu taka cisza??? Jestem senna, brzuch pobolewa śluz mokry żółtawy, sikam częściej i co chwile latam sprawdzać czy przypadkiem @ nie przychodzi , pisze z komorki, wiec co chwile cos mi sie chrzani.Tili pogratuluj kumpeli ,Karola dzięki, zobacz juz bylam w jednej ciazy i nie pamietam za chiny.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
elayna gratulacje!!!!!
powiedz mi, jak długo się starałaś?
kasoku sennośc i częstomocz to kolejne objawy, które potwierdzają fasolkę, która zadomowiła się u Ciebie!
właśnie otworzyliśmy z mężem winko, muszę się jakoś pocieszyć po tym dzisiejszym monitoringu...
wasze zdrówko!
kasoku sennośc i częstomocz to kolejne objawy, które potwierdzają fasolkę, która zadomowiła się u Ciebie!

właśnie otworzyliśmy z mężem winko, muszę się jakoś pocieszyć po tym dzisiejszym monitoringu...
wasze zdrówko!
anabelka
Fanka BB :)
akuku przesłodkie butki!!!
miciurka oj ten Twój mąż nieustępliwy w sprawie imienia... ja też stawiam na Oliviera bo takie międzynarodowe, Sonny kojarzy mi się z firmą (ta sama wymowa), powiedz mężowi, że ok, może być Sonny ale pod warunkiem jak póżniej będzie drugi syn to dajecie mu na imię Panasonic!myślę, że da sobie spokój z Sonnym :-)
zmiana hormonów w fazie lutealnej chyba powoduje ten żółtawy śluz,ja zawsze po owulacji mam kilka dni żółtawy śluz,może to sprawa ciałka żółtego albo hormonów które są na wyższym poziomie po owulacji
reklama
Karola dziękujeelayna gratulacje!!!!!
wasze zdrówko!