reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku ja mam wode, nie ciagnacy tylko wode i brzuch mnie pobolewa :(, normalnie woda się ze mnie leje, ale gdzies czytałam,ze tak tez może być. Dzisiaj nic nie robie, jutro zrobie test i w poniedzialek

reklama
moja kolezanka urodzila o godzine 10.00 dwie coreczki
jedna 2800 a druga 3200 !!!!!! 6kg obie:-D:-D:-D
normalne noworodki a ona miala dwa!
jestem z niej dumna jak nie wiem!!

No jak wieksza wszystko do siebie ciagnela hehehe :p
ale fajnie :-) dzielna kobitka i naprawde tak dlugo z blizniakanj to szok.

akuku przesłodkie butki!!!

miciurka oj ten Twój mąż nieustępliwy w sprawie imienia... ja też stawiam na Oliviera bo takie międzynarodowe, Sonny kojarzy mi się z firmą (ta sama wymowa), powiedz mężowi, że ok, może być Sonny ale pod warunkiem jak póżniej będzie drugi syn to dajecie mu na imię Panasonic! :-D myślę, że da sobie spokój z Sonnym :-)

tili pogratuluj koleżance bliźniaków!

kasoku podobno dużo kremowo- żółtego śluzu na początku ciąży to normalne.

Hej dziewczyny :)
dawno mnie tutaj nie było .... A więc chciałam się pochwalić , robiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny 3+ , cudowny dzień :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia i owocnych starań i tym dziewczyna co sie juz udało zdrowych dzidziusiow :))

Hej,a co tu taka cisza??? Jestem senna, brzuch pobolewa śluz mokry żółtawy, sikam częściej i co chwile latam sprawdzać czy przypadkiem @ nie przychodzi , pisze z komorki, wiec co chwile cos mi sie chrzani.Tili pogratuluj kumpeli ,Karola dzięki, zobacz juz bylam w jednej ciazy i nie pamietam za chiny.

elayna gratulacje!!!!!

powiedz mi, jak długo się starałaś?

kasoku sennośc i częstomocz to kolejne objawy, które potwierdzają fasolkę, która zadomowiła się u Ciebie! :tak:

właśnie otworzyliśmy z mężem winko, muszę się jakoś pocieszyć po tym dzisiejszym monitoringu...

wasze zdrówko!

akuku przesłodkie butki!!!

miciurka oj ten Twój mąż nieustępliwy w sprawie imienia... ja też stawiam na Oliviera bo takie międzynarodowe, Sonny kojarzy mi się z firmą (ta sama wymowa), powiedz mężowi, że ok, może być Sonny ale pod warunkiem jak póżniej będzie drugi syn to dajecie mu na imię Panasonic! :-D myślę, że da sobie spokój z Sonnym :-)

tili pogratuluj koleżance bliźniaków!

kasoku podobno dużo kremowo- żółtego śluzu na początku ciąży to normalne.

zmiana hormonów w fazie lutealnej chyba powoduje ten żółtawy śluz,ja zawsze po owulacji mam kilka dni żółtawy śluz,może to sprawa ciałka żółtego albo hormonów które są na wyższym poziomie po owulacji

reklama
elayna gratulacje!!!!!

powiedz mi, jak długo się starałaś?

kasoku sennośc i częstomocz to kolejne objawy, które potwierdzają fasolkę, która zadomowiła się u Ciebie! :tak:

właśnie otworzyliśmy z mężem winko, muszę się jakoś pocieszyć po tym dzisiejszym monitoringu...

wasze zdrówko!
Karola dziękuje :) 7 miesc.

Do góry