reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Niespodzianka no to fajno, że mężuś robi postępy ;) Ale się uśmiałam z tej połowy słoiczka, jaki zachowawczy :-D

Aylin pewnie zaza ma rację, żeby nie panikować, ale znasz mnie - ja bym poszła do lekarza :sorry:

Zaza a Ty w jakiejś budżetówce pracujesz, ze tak wam blokują neta? Mój M. tak ma, ale on właśnie w urzędzie siedzi..

A mój Julo zaczyna chodzić :-) Dzisiaj zrobił już cztery samodzielne kroczki, czyli postęp jest, bo kilka dni temu były dwa ;-)

reklama
Zaza usmialam się :)

Niespodzianka u nas słowo nie wywołuje identyczne reakcje. Koszmarne to jest. Dziś gdy zabronilam po raz enty zresztą zerwac zabezpieczenie naroznika przy stole to położył sie na podłodze i darl ryja. Szczerze nie wiedziałam co robic. Oczami wyobraźni widzę nas w sklepie gdy nie chce mu kupić jakiejś zabawki......

Polaa zdrówka dla dziecia.

Sunshine to super że mała tak fajnie się przystosowała w PL.

Iwon gratki dla Julka!!!

Ostatnia edycja:
moja jak mówie nie strzela obezwładniający usmiech od ucha do ucha i dalej próbuje. Jak ja odciągamy to cieszy sie i wraca do punktu wyjścia....

Zaza, Iwon - kupy nesluzowate, marchwiowe po tym kleiku, mloda zadowolona, biega, skacze, je (malo ale na nia to norma) wiec innych powodów oprócz nocnego płaczu i kupsztali do wizyty u pediatry nie ma. Poczekam - jak do piatku sie nie zmieni to pójdę

Iwon - super - gratulacje dla małego odważnego mężczyzny :)

Witam PIotrus sto lat:)
Co dzien wstaje o 4.40 ... niewiem co EThan sobie obmyślił aby o tej porze wstać? Ile spia w nocy wasze dzieci i ile w dzień. Ethan śpi odv18 do 6 ale od niedzieli tylko 4.40...w dzien dwa razy 1h potem 30 min. I ostatnia drzemka jest o 12 .30 w dzien potem niedaje sie położyć.

MOja nuna spi od 20 do 6-7. W dzień - ostatnio cięzko powiedzieć. Raz spi 2 x po 1,5 h, w inny dzień 3 h a potem godzine w dzis tylko raz ale 3,5 h.

Witam PIotrus sto lat:)
Co dzien wstaje o 4.40 ... niewiem co EThan sobie obmyślił aby o tej porze wstać? Ile spia w nocy wasze dzieci i ile w dzień. Ethan śpi odv18 do 6 ale od niedzieli tylko 4.40...w dzien dwa razy 1h potem 30 min. I ostatnia drzemka jest o 12 .30 w dzien potem niedaje sie położyć.

U nas młody zasypia ok 20:00-20:30, a budzi się między 7:50 a 8:30.
Drzemki troszkę się zmieniają - najczęściej 2 razy po 30 minut. Ale i bywa tak, że śpi tylko raz ok 1,5h.

W imieniu Kubusia Puchatka dziękuję za wszystkie życzenia.

Hatszept - Piotrusiowi także życzymy wszystkiego naj, naj.,. najlepszego!!!

Niespodzianka - wczoraj Twoje maleństwo osięgnęło prawie pełnoletność, kończąc pierwszy roczek - także najlepsze życzenia!!!

I wszystkim roczniaczkom, których pominęłam - 100 lat i samych pięknych dni - tzn. Dnia Dziecka przez cały rok.

Najlepszego dla wszystkich slodkich roczniakow!!!

Widze dzis na forum temat medyczny:-)

Zaza leje i wieje wiec ja sprzatam,a mloda mi pomaga:-) w nd roczek wiec mam mobilizacje do odgruzowania domu:p nawet zaslony wypralam.

Iwon ja tez w budzetowce ale mam wszystko odblokowane poza stronami +18:-)

PaulinaMaria moja spi od 8.30-21.00 do 8.30 rano. W dzien zawsze dwie drzemi,ale raz po 15min.,a innym razem po 1,5godz.

Aylin dobrze ze z mala lepiej. Stawialam na jakies zatrucie pokarmowe, ale skoro kupa juz dobra a mala dalej budzi sie w nocy z placzem to moze faktycznie zebole:/ swoja droga podziwaiam twojego dziecia za wypicie soczku marchewkowego hipp...moja nie chciala nawet kropelki tknac:p

Niespodzianka gazetka z cyckami the best:-) !!! Ja zachowalabym mu ja na przyszlosc:p Super, ze roczek udany!

Mlodak ja dokladnie tak zachowywalam sie jak bylam mala:p jak w sklepie czegos nie dostalam to ponoc wykladalam sie na podloge, rzucalam sie i ryczalam wrzeszczac:p Modle sie aby Polka tego nie odziedziczyla!

Ostatnia edycja:
dzień dobry! ja już pracy, bo dzisiaj wychodzę o 11, z młodym potem pędzę do alergologa
dzisiaj nocka lepsza, chyba zrozumiał jak mu tłumaczyłam, że dzisiaj rano musze wstać bardzo wczesnie :-D

Iwon nie w budżetówce, ale we włoskiej firmie i czasami czujemy się jak w tych ich słynnych obozach pracy:confused2: na przykład gg też zablokowali, bo nie maja tego we Włoszech i nie moga monitorować:confused2: a mnie by się gg bardzo w celach służbowych przydało, bo to najszybszy sposób kontaktowania się z przewoźnikami, no ale cóż, przecież mogę też powisieć na telefonie, co nie ? :-D

Polaa a imprezka u was jest w ten weekend 8-9 czerwca czy jeszcze w kolejny? bo jak w kolejny to się rozpogodzi ;)

Sunshine witaj w PL!!!

reklama
Dzień dobry. Ja się zastanawiam kiedy wy macie czas tyle pisać ale teraz już wszystko jawne- W PRACY!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ dla roczniaków:tak::tak::tak::tak::tak:

Zaza- u nas w pracy króluje skype w celach służbowych;-) Nie mamy zabronionych stron www ALE każdy w kompie ma szpiega zainstalowanego i czasami nasz prezes sobie życzy zestawianie KTO, JAK CZęSTO i z JAKICH stron korzysta:confused2:

Ayli- u nas jakiś czas temu było podobnie z kupą- często po 6-7 dziennie poza tym zero objawów. Król Julian brał tylko jakieś leki osłonowe z dobrymi bakteriami i samo przeszło... Trzymam kciuki by u Was było to samo&&&&&

Iwon Mój Julek też na tym samym etapie chodzenia co Twój:-) Zaczyna samodzielnie się puszczać. Pewno solidarnie czekał na imiennika- widać te modele tak mają :tak::tak::tak:
chciałąm pokazać fryz mojego Julka :
P1100147.jpg
a ostatnimi czasy najfajniejsze jest chodzenie po kałużach
P1100159.jpg

Załączniki

• P1100147.jpg
    P1100147.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 55
  • P1100159.jpg
    P1100159.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 57
Do góry