reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalia a dziekuje jakos leci, mdlosci nie takie tragiczne :-)
Wlaznie zjadlam leczo i mnie troche scielo :p
No i spac mi sie chce.
Nie wiem jak jest z testem w terminie @ bo ja robilam jakos niedawno. Ale slyszalam ze moze a nie musi wyjsc pozytywny w ciazy.
Wiesz ze mocno trzymam za cIebie kciuki:-)

Dostalam zwolnienie na dwa tygodnie uff, chociaz kilka dni nie bede myslec co dalej :-)

Karola super ze sobie wyjasniliscie :-) no i do pracy poszedl.
Kochana zobaczysz ze bedziesz musiala sie nauczyc takiej pokory i sluchania drugiej osoby :-) inaczej sie nie da, trzeba sobie wyjasniac wszystko, zycie wtedy jest.latwiejsze :-)

Kasoku dzieci zarazaja czesto zanim jeszcze same sa chore, no i czesto rodzice zaorowadzaja chore dzieci, a kobitki na zawsze to widza :/:/
Odpoczywaj!

Tili jak tam u poloznej ?? Serduszko slyszalas ??

A ja sobie dzis kupilam spodnie ale stwierdzilam ze zwyklych dlugo nie ponosze wiec wzilam ciazowe :-) :-)
Troche mi spadaja, ale akurat juz" nie mam sie w co ubrac" tak wiec nosze ciazowki hehehe :p

Ale mi sie spac chce :p

miciurka jeszcze tylko 4 tyg !!!wow..
Ja pewnie szybciej torbe spakuje jakos przed 30 tyg. Bo ... Hmm juz tak mam hehe.

Anabelko testuj jutro :-)

Edyta Ty tez :p

Ostatnia edycja:
reklama
nie testuje,czekam na okres,pojawił mi się ciemniejszy śluz tzn ciemno żółty a tak mam prawie zawsze przed okresem...więc lipka,eh smutno mi a w ogóle nie czułam że się udało,czuję wręcz przeciwnie a swojej intuicji wierzę bo mnie nie zawiodła,no cóż tylko po co ta temperatura taka wysoka jeszcze ?

Anabelko kochana ja wlasnie tak mialam, intuicja mowila mi ze nic z tego do tego sluz taki jak przed @, wiec nie skreslaj jeszcze tego cyklu.

hej ja powoli jestem wrakiem człowieka, tak strasznie się zle czuje, ze nie mam sily na nic, glowa mnie boli, nawet od wody mnie odrzuca, nic nie umiem zjeść, szybko się mecze ,sapie i ...mam DOSC, tak intensywne mam te objawy. Przepraszam,ze pisze tylko o sobie, ale nawet nie umiem skupic się na czytaniu czegokolwiek.:-:)no:

Kasoku - tulam kochana. Połóż sie i odpoczywaj ile możesz :*
Anabelka- ja też miałam tak śluz 2 dni temu, nawet taki żółto beżowy i przeszło,więc nie przekreślaj tego cyklu. Wklej wykres oblukamy.
Akuku- gratuluje zakupu spodenek. Ja też chce

Akuku z tym testem to zobaczę ,jak mi sie uda zrobic po kryjomu to zrobie a jak nie to w srode ....

Anabelko taki śluz wcale nie oznacza zbliżającej sie @ na grudniowkach jest dziewczyna ktora miała plamienia chyba przez 4 dni ,testy miała bladziochy,zrobiła bete i wyszło chyba 8,66 czylli wczesna ciaza :-)Emalka wie co to za dziewczyna :tak:

A ja w ciągu dnia sobie pospalam,maz wrócił wcześnie z pracy i mogłam sobie na to pozwolić ...

Tili gdzie jestes,martwię sie ...myślałam ze zajrzysz po wizycie u poloznej :zawstydzona/y:

Halo halo jestem. U nas troche zycie sie pokaplikowalo. Dzisiaj na scanie zobaczylismy ze bedziemy miec trojaczki. Trzy zdrowe ruchliwe dzieciatka nosze pod sercem i od rana chodze i rycze.

O rany ,kochana jestem w szoku :szok: przecież trojaczki zdarzają sie naprawdę rzadko ,to prawdziwy dar...wiem ze to szok dla was ale z drugiej strony to błogosławieństwo ...trzymaj sie słoneczko i zagladaj do nas ;-)

reklama
Do góry