reklama
Cytryna - już rozumiemMoże to być niewygodne, ale skoro tak to wymyślili znaczy, że się da i bokiem dziecko przewinąć
![]()
Ja też myślę o Ikea: HENSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA - idealnie nam pasuje rozmiarem a dokładniej mówiąc szerokością, do sypialni![]()
To tez bedziesz bokiem przewijac
As your baby grows.™ - Stokke® United Kingdom
Dziewczyny ile pampersów tych najmniejszych kupujecie? Ja na razie myslałam o jednej paczce DADY (bo te będę używać) bo to nie wiadomo z jaką wagą dzidzia się urodzi
a da sie oszacować mniej więcej ile pampków dziennie idzie?
Ja tez radze 1 paczke kupic bo nie wiadomo jak skora malucha zareaguje. Moja sie urodzila powyzej 4kg a i tak troche tych pieluch najmniejszego rozmiaru poszlo. U nas kupa byla prawie po kazdym karmieniu czyli co 1,5 godziny srednio zmienialam.
To tez bedziesz bokiem przewijac![]()
No nie...tam jest na tyle miejsca, że dziecko na przewijaku jest nóżkami do przewijającego
Ja liczę 10 pampersów na dobę, może nawet więcej. Nie chcę trzymać Hani w brudnej.... Na razie kupiłam Pampersy 1, jedną paczkę, bo przecież to jest artykuł dostępny 24h/7
to ja też kupię 1 paczke pamersów new born...bo dobrze kojarze , że z dada nie ma 1??? i że te pampersy są najmniejsze z dostepnych na rynku?
czekam na przesyłke z pościelą...już nie mogę sie doczekać kiedy to to dotknę ;-)
a dziś zamawiam łóżeczko ŁÓŻECZKO SAFARI BIAŁE Z SZUFLADĄ MATERAC KÓŁKA (3332618055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nadal nie wiem co z materacem....czy zwykły kokos pianka gryka czy cos z lateksem ech!
czekam na przesyłke z pościelą...już nie mogę sie doczekać kiedy to to dotknę ;-)
a dziś zamawiam łóżeczko ŁÓŻECZKO SAFARI BIAŁE Z SZUFLADĄ MATERAC KÓŁKA (3332618055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nadal nie wiem co z materacem....czy zwykły kokos pianka gryka czy cos z lateksem ech!
-Lorelain-
Fanka BB :)
a ktoś ma kupione 1-dynki białe i newborn tak żeby porównać które fajniejsze w dotyku?
reklama
Lori - jedynki białe są delikatniejsze w dotyku i mają delikatniejszą falbankę od tych newborn, w tesco kosztują 50 pln za 78 sztuk. Czasem na allegro są po tak ok 39 pln ale to trzeba więcej brać, bo z przesyłką to ponad 50 wychodzi za paczkę.
Ostatnia edycja: