reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

monia- ja właśnie dostałam z aventu dziś butelkę do kolekcji;) smoczek ostatnio dostałam, a 2 mam z lovi kupione:p próbek mam już pełno, proszki, płyny, kosmetyki...

reklama
Cytryna - już rozumiem :) Może to być niewygodne, ale skoro tak to wymyślili znaczy, że się da i bokiem dziecko przewinąć :)

Ja też myślę o Ikea: HENSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA - idealnie nam pasuje rozmiarem a dokładniej mówiąc szerokością, do sypialni ;)

To tez bedziesz bokiem przewijac :) Stokke jak zwykle ma fajnnie rozwiazane przewijanie bo przodem no ale cena jak u nich bardzo wysoka:
As your baby grows.™ - Stokke® United Kingdom

Dziewczyny ile pampersów tych najmniejszych kupujecie? Ja na razie myslałam o jednej paczce DADY (bo te będę używać) bo to nie wiadomo z jaką wagą dzidzia się urodzi

a da sie oszacować mniej więcej ile pampków dziennie idzie?

Ja tez radze 1 paczke kupic bo nie wiadomo jak skora malucha zareaguje. Moja sie urodzila powyzej 4kg a i tak troche tych pieluch najmniejszego rozmiaru poszlo. U nas kupa byla prawie po kazdym karmieniu czyli co 1,5 godziny srednio zmienialam.

To tez bedziesz bokiem przewijac :)

No nie...tam jest na tyle miejsca, że dziecko na przewijaku jest nóżkami do przewijającego :)

Ja liczę 10 pampersów na dobę, może nawet więcej. Nie chcę trzymać Hani w brudnej.... Na razie kupiłam Pampersy 1, jedną paczkę, bo przecież to jest artykuł dostępny 24h/7 :) Więc w każdej chwili można dokupić :p

to ja też kupię 1 paczke pamersów new born...bo dobrze kojarze , że z dada nie ma 1??? i że te pampersy są najmniejsze z dostepnych na rynku?

czekam na przesyłke z pościelą...już nie mogę sie doczekać kiedy to to dotknę ;-)
a dziś zamawiam łóżeczko ŁÓŻECZKO SAFARI BIAŁE Z SZUFLADĄ MATERAC KÓŁKA (3332618055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko nadal nie wiem co z materacem....czy zwykły kokos pianka gryka czy cos z lateksem ech!

reklama
Lori - jedynki białe są delikatniejsze w dotyku i mają delikatniejszą falbankę od tych newborn, w tesco kosztują 50 pln za 78 sztuk. Czasem na allegro są po tak ok 39 pln ale to trzeba więcej brać, bo z przesyłką to ponad 50 wychodzi za paczkę.

Ostatnia edycja:
Do góry