reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
udalo mi sie umowic wizyte z doktorem (cud!) za 30 min.. wiec ten trzeci doktor bedzie na liscie...

boli mnie glowa, i meza tez .. Piotrek i Olivia kompletnie ok..

ja podejrzewam ze bardziej ze stresu i przemeczenia:-(

- 2 godziny pozniej -

jestesmy po wizycie, wszystko ok, mamy raport 3 lekarza, ze wszystko jak najbardziej w porzadku, przedszkole poinformowane a ja dostalam nakaz zostania w domu i obserwacji ruchow dziecka, no i odpoczynku, ide spac...

dziekuje Wam :*

Ostatnia edycja:
jezu tili co ja tu czytam, dobrze, ze się nie zaczadziliscie, o matko, trudna noc, ale na szczęście wszystko ok, uważaj tam na siebie.

anabelko nie zrozumiałam co napisalas tzn cos z nietolerancja laktozy, przypomnij mi ,bo nie pamiętam co napisałam odnośnie brania czegos :baffled:

u mnie pogoda wzgledna, mdlosci zelzaly, wieczorami mecza bardziej, dzisiaj pierwszy dzień, gdzie zabrałam się ostro za porządki pranie i koszenie ogrodka, bo ostatnie dwa tygodnie były tragiczne i mojemu m majtki się skonczyly, nawet prania nie wstawiałam ,bo nie miałam sily, poza tym sopuscili mi trzy fiolki krwi i zaplacilabym za nie 550 zl gdyby nie mój m i szpital kochany w rudzie slaskiej, tam podpięli mnie jestem ichniejsza pacjentka i czesc mam na nfz uffffffff. Ide robic obiad. Może się nie zrzygam, bo nie pisałam wam jak dwa tygodnie temu w hipermarkecie niestety zwymiotowałam babce na kase, ale wsty, ale tak nagle mnie zemdlilo,ze nawet nie miałam czasu zareagować odpowiednio, poczułam jakiś zapach i rzyg na kase błyskawiczny masakra.

Tili- OMG! Dobrze że wyczułaś i nic się nie stało. Nie martw się kochana, będzie dobrze. Mocno tule i masz sie nie denerwować słoneczko.
Edytka- a co U Ciebie? Nie widzę suwaczka? Coś przegapiłam?
Anabelko- pokaż wykresik myszko. Jeszcze nie przekreślaj cyklu, bo wiesz jak to bywa :) Ja tam będę trzymała kciuki.
Karola- gdzie ty urlopowiczko? :-)

333xqw9.jpg

zrobiłam też test owulacyjny dzisiaj i jest mega negatywny,widać bardzo delikatny cień w pewnym świetle
nie wydaje mi się że miałam owulację bo to by było strasznie dziwne,taki krótki cykl...raczej to jakieś dziwne coś było niż coś konkretnego... :-) ja to wiem hehe :-)

kasoku chodziło mi o to jak ziółka na jelita działają nie szkodzą przy nietolerancji laktozy... ? bo ja mam lekko zjechane jelita przez zbyt późne rozpoznanie przyczyny moich problemów jelitowych

karola mój w środę jednak jedzie a nie 5 więc staranek narazie koniec,może to pomyłka prawego jajnika i potem lewy to przejmie,nie wiem...

zaczyna mnie to wszystko denerwować...

anabelko ze mna bywa roznie, tzn ja od dziecka nie toleruje pewnych potraw, w zasadzie większość, wiec po ziolka ch mam wzdęcia, z reszta teraz już po wszystkim mam masakrę w brzuchu...musiałabym się wybrać do dobrego gastrologa, pewnie to w końcu zrobie.

heyy dupeczki moje :):) u mnie bez zmian :) chodze rosne Franio kopie ale jakos od 2 dni jakis taki spokojny oo dziś rano pokazał że tak siedzi w środku. Zakupy zaczęte juz kulka ubranek mam także jedyny dylemat to na jaki wzrostu tu kupić no nic bedzie na luzacka ubierany bo nie mam pojęcia heeh choć i tak za wcześniej na ubranka no ale juz nie moge sie doczekac:)

anabelko ze mna bywa roznie, tzn ja od dziecka nie toleruje pewnych potraw, w zasadzie większość, wiec po ziolka ch mam wzdęcia, z reszta teraz już po wszystkim mam masakrę w brzuchu...musiałabym się wybrać do dobrego gastrologa, pewnie to w końcu zrobie.

spróbuj do Rymarczyka
nie brałaś nigdy probiotyków ? one pomagają na brzuch bo widzę jak świetnie działają na mojego,skoro są u Ciebie wzdęcia to nadal jesz coś co Ci szkodzi...mój ma tak rygorystyczną dietę że kupa codziennie wygląda tak samo i ma taki sam smrodek hehe

limonka z opanowaniem kupuj na 56,mój urodził się 57cm i 4200g,do małych nie należał a normalnie w 56 się mieścił,przy ostatnim usg kup więcej bo będzie można się domyśleć ile będzie miał maluch,no moja niewiele się pomyliła bo strzelała 4300 :-)

Moje maluchy urodzily sie Alex 52 cm a Viki 50 wiec pewnie teraz bedzie podobnie.
No i mielismy ciuszki od 50 cm i wszystko nosili :-)
Ale wlasnie duzo dzieci sie rodzi 60 cm , wiec lepiej tych mniejszych duzo nie miec.

Milego dnia.

karola dzisiaj miała skok :-)

Akuku to teraz giganta nie urodzisz,ciesz się,będzie lżej przy porodzie :-) ja to mam obawy hehe mój 4200 i spory,wszyscy się dziwili gdzie ja go miałam,no ale rękawy w ubrankach na 56 miał pomarszczone więc nie taki duży jak go malują :-) teraz nie będę jadła tak jak poprzednio hehe to może poniżej 4kg by było hehe no ale muszę czekać na kolejny cykl wrrr

reklama
Anabelko no ja sie martwilam ze Alex bedzie duzy hehe a mial 3400 wiec norma :-) a Viki 3250 a brzuch mialam mniejszy I myslalam ze bedzie jeszcze mniejszy.

Jejku dziewczyny naczytalam sie o tej przepuklinie pepowinowej...wiecej czytac nie bede bo sie niepotrzebnie stresuje :/:/
Mam nadzieje ze sie wchlonie I za 2 tyg. Dowiem sie ze jest wszystko w pozadeczku.

Do góry