reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karolka- tak jestem z okolic wrocka. Dżemik już poszedł kurierem :) Zrobiłam 50 słoików i nie takich małych tylko 0,5l :baffled:
Jak skończysz u siebie to dawaj do mnie. Jest co robić :)
Mi dzisiaj psiepsióła przywiozła dwa testy dla mnie z rossmana , bo bidna czeka na mnie, tzn czy do niej dołączę. By było tylko 2 tyg różnicy :) ehhhh marzenia :-(

Anabelka- tak czuje, zresztą nie odpisujesz prawie nigdy na moje posty, nawet te kierowane do Ciebie. No cóż, to tylko wirtualny świat.

Akuku- ja też tak właśnie w tym cyklu mysle. A jeszcze siostra mi wmawia ,że na pewno się uda ( jak nigdy) to ja tym bardziej sie śmieje i jej mówie żeby się nie zdziwiła.

Dzisiaj jeszcze mnie brzuch bolała. i się zastanawiam po czym. Możliwe że po wczorajszych kanapkach z serem i ogórkiem małosolnym które poprawiłam Grześkiem w czekoladzie Toffie :-) No i posiłek był o 23 -ej !!!

reklama
Jezu dziewczyny co ja tu czytam, emalko kochanie dzemiku tu Kasi daj:tak:mniam pychotka,
Karola mój adres znasz wiec calkiem serio zapraszam cie kobitko z mezem, oprowadzę cie po slonsku i zwalimy się na koniec limonce :tak:
a ja, teraz uwaga, SPALAM DO 15-TEJ, tak tak sama się zdziwiłam jak wstałam :tak:, poza tym to mdli mnie i kilo schudłam, hmmmmm:confused::confused:.Dalabym wszystko żeby już mnie nie mdliło, a tu....mdli, bleeeeeeee

Karola to ja Cie poprosze ale na jutro bo na impreze hurodzinkowa mi pomozesz sprzatac a potem oczywiscie zapraszam na wyzerke :-)
Synek zazyczyl sobie torta w krztalcie strazy pozarnej :-)
Dzieci przysnely mi w aucie w drodze powrotnej I dopieri teraz do lozek trafili... U nas to pierwszy taz od dawna... Najpozniej w trakcie wakacji chodzili spac o 20 heh.

Jestem umeczona I ide spac a jutro musze dokonczyc zakupy I zrobic ciasto bo znajomi wpadna po poludniu. No I do wieczora pieczenie ciast, tort, salatka rybka po grecku I moje ulubione pomidory z serem zoltym, czosnkiem I majonezem :-) mniam.
No I sprzatanie :/

Dzis na obiad robilam spagetti I tak mi mielone smierdzialo ze masakra, zjesc zjadlam ale w glowje mam ten smrod :p zatykanie nosa nie pomoglo. Pewnie juz mielonego nie tkne jak ktos nie zrobi.. Kazde inne miecho zjem :-)

Dobra mykam lulu , bo jutrk czeka mnie ciezki dzien.

miałam nie testować dziś ale w nocy bolały mnie (.)(.) i brzuch no i skusiłam się zaciekawiona tymi objawami.

wynik nadal bez zmian :dry:

jutro tempka spadnie na 1000000% :-(

Karola 11 dpo moze ale nie musi wyjsc pozytywny. Czekamy dalej.
No zobaczymy jak tempka jutro bo widze ze zawsze spadala w 10-11dniu po owu.
Tak wiec trzymam kciuki by jutro nadal byla wysoko.
No zobaczymy jak to tam bedzie :-)

Dobra zmykam , zajrze w przerwie miedzy pieczeniem lub dopiero wieczorem

Milego dnia :):)

A ja dzis sie obudzilam ze spuchnietymi 3 palcami w prawej rece :-(

No I zaczynam 14 tydz.

Ostatnia edycja:
akuku 14 tydzień, ale zleciało!!!

opuchniete palce, hmm a od czego to? wypij sobie wapno na wszelki wypadek.

co do mojej tempki to zauważyłam, że w ostatnim cyklu owulacyjnym 10 i 11 dpo też było 37 stopni, w 12 dpo tempka spadła a w 13 przyszła @.

byle doczekać do jutra, jutro chwila prawdy part 1 a w niedzielę decydująca chwila prawdy.

jesli jutro tempka spadnie to już będę pewna co i jak :baffled:

łudzę się jeszcze, że te testy z allegro są lipne i może jednak coś z tego będzie :zawstydzona/y: :sorry2:

taka piękna owulacja, taki piękny wykres... :zawstydzona/y:

Karolka- tak jestem z okolic wrocka. Dżemik już poszedł kurierem :) Zrobiłam 50 słoików i nie takich małych tylko 0,5l :baffled:
Jak skończysz u siebie to dawaj do mnie. Jest co robić :)
Mi dzisiaj psiepsióła przywiozła dwa testy dla mnie z rossmana , bo bidna czeka na mnie, tzn czy do niej dołączę. By było tylko 2 tyg różnicy :) ehhhh marzenia :-(

Anabelka- tak czuje, zresztą nie odpisujesz prawie nigdy na moje posty, nawet te kierowane do Ciebie. No cóż, to tylko wirtualny świat.

Akuku- ja też tak właśnie w tym cyklu mysle. A jeszcze siostra mi wmawia ,że na pewno się uda ( jak nigdy) to ja tym bardziej sie śmieje i jej mówie żeby się nie zdziwiła.

Dzisiaj jeszcze mnie brzuch bolała. i się zastanawiam po czym. Możliwe że po wczorajszych kanapkach z serem i ogórkiem małosolnym które poprawiłam Grześkiem w czekoladzie Toffie :-) No i posiłek był o 23 -ej !!!

eh to masz złe czucie,odpisywałam przecież,w ostatnim czasie przelatuje szybko forum i nie czytam dokładnie wszystkich postów tylko te co mi się w oczy rzucą hehe :-)

karola czekamy :-)

a u mnie zygzaki więc coś się dzieje,ale lewy jajnik milczy

akuku Ty zabierasz się za pracę a ja mam dziś taki nastrój, że nic mi się nie chce i wszystko mam gdzieś :no:

wczoraj latałam jak opętana, miałam mnóstwo energii a dziś klapa kompletna... pierdziele, nic dziś nie robię :dry:

jest zimno, wieje i pada ...

reklama
Heloł :)

Anabelko- spoksik :)
Akuku- o masz ci los? nic cie nie ugryzło?
Karolka- kup jakis inny test. Mnie dzisiaj psiepsióla zmusiła do sikania na testy które mi kupiła w rossmanie i jakis cień widaća to dopiero 7dpo. Na paskowym z allegro nic!! Ja wierze ,że cisie udało.
Kasoczku - dżemik już leci. To lekarstwo na twoje mdłości.

Tak mnie dzisiaj cyce boa ,że chodzic nie mogę. Każdy ruch ciała sprawia mi ból. Nosz masakra normalnie.

Do góry