reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karolka- tak jestem z okolic wrocka. Dżemik już poszedł kurierem :) Zrobiłam 50 słoików i nie takich małych tylko 0,5l :baffled:
Jak skończysz u siebie to dawaj do mnie. Jest co robić :)
Mi dzisiaj psiepsióła przywiozła dwa testy dla mnie z rossmana , bo bidna czeka na mnie, tzn czy do niej dołączę. By było tylko 2 tyg różnicy :) ehhhh marzenia :-(

Anabelka- tak czuje, zresztą nie odpisujesz prawie nigdy na moje posty, nawet te kierowane do Ciebie. No cóż, to tylko wirtualny świat.

Akuku- ja też tak właśnie w tym cyklu mysle. A jeszcze siostra mi wmawia ,że na pewno się uda ( jak nigdy) to ja tym bardziej sie śmieje i jej mówie żeby się nie zdziwiła.

Dzisiaj jeszcze mnie brzuch bolała. i się zastanawiam po czym. Możliwe że po wczorajszych kanapkach z serem i ogórkiem małosolnym które poprawiłam Grześkiem w czekoladzie Toffie :-) No i posiłek był o 23 -ej !!!

reklama
Jezu dziewczyny co ja tu czytam, emalko kochanie dzemiku tu Kasi daj:tak:mniam pychotka,
Karola mój adres znasz wiec calkiem serio zapraszam cie kobitko z mezem, oprowadzę cie po slonsku i zwalimy się na koniec limonce :tak:
a ja, teraz uwaga, SPALAM DO 15-TEJ, tak tak sama się zdziwiłam jak wstałam :tak:, poza tym to mdli mnie i kilo schudłam, hmmmmm:confused::confused:.Dalabym wszystko żeby już mnie nie mdliło, a tu....mdli, bleeeeeeee

Karola to ja Cie poprosze ale na jutro bo na impreze hurodzinkowa mi pomozesz sprzatac a potem oczywiscie zapraszam na wyzerke :-)
Synek zazyczyl sobie torta w krztalcie strazy pozarnej :-)
Dzieci przysnely mi w aucie w drodze powrotnej I dopieri teraz do lozek trafili... U nas to pierwszy taz od dawna... Najpozniej w trakcie wakacji chodzili spac o 20 heh.

Jestem umeczona I ide spac a jutro musze dokonczyc zakupy I zrobic ciasto bo znajomi wpadna po poludniu. No I do wieczora pieczenie ciast, tort, salatka rybka po grecku I moje ulubione pomidory z serem zoltym, czosnkiem I majonezem :-) mniam.
No I sprzatanie :/

Dzis na obiad robilam spagetti I tak mi mielone smierdzialo ze masakra, zjesc zjadlam ale w glowje mam ten smrod :-P zatykanie nosa nie pomoglo. Pewnie juz mielonego nie tkne jak ktos nie zrobi.. Kazde inne miecho zjem :-)

Dobra mykam lulu , bo jutrk czeka mnie ciezki dzien.

miałam nie testować dziś ale w nocy bolały mnie (.)(.) i brzuch no i skusiłam się zaciekawiona tymi objawami.

wynik nadal bez zmian :dry:

jutro tempka spadnie na 1000000% :-(

Karola 11 dpo moze ale nie musi wyjsc pozytywny. Czekamy dalej.
No zobaczymy jak tempka jutro bo widze ze zawsze spadala w 10-11dniu po owu.
Tak wiec trzymam kciuki by jutro nadal byla wysoko.
No zobaczymy jak to tam bedzie :-)

Dobra zmykam , zajrze w przerwie miedzy pieczeniem lub dopiero wieczorem

Milego dnia :):)

A ja dzis sie obudzilam ze spuchnietymi 3 palcami w prawej rece :-(

No I zaczynam 14 tydz.

Ostatnia edycja:
akuku 14 tydzień, ale zleciało!!!

opuchniete palce, hmm a od czego to? wypij sobie wapno na wszelki wypadek.

co do mojej tempki to zauważyłam, że w ostatnim cyklu owulacyjnym 10 i 11 dpo też było 37 stopni, w 12 dpo tempka spadła a w 13 przyszła @.

byle doczekać do jutra, jutro chwila prawdy part 1 a w niedzielę decydująca chwila prawdy.

jesli jutro tempka spadnie to już będę pewna co i jak :baffled:

łudzę się jeszcze, że te testy z allegro są lipne i może jednak coś z tego będzie :zawstydzona/y: :sorry2:

taka piękna owulacja, taki piękny wykres... :zawstydzona/y:

Karolka- tak jestem z okolic wrocka. Dżemik już poszedł kurierem :) Zrobiłam 50 słoików i nie takich małych tylko 0,5l :baffled:
Jak skończysz u siebie to dawaj do mnie. Jest co robić :)
Mi dzisiaj psiepsióła przywiozła dwa testy dla mnie z rossmana , bo bidna czeka na mnie, tzn czy do niej dołączę. By było tylko 2 tyg różnicy :) ehhhh marzenia :-(

Anabelka- tak czuje, zresztą nie odpisujesz prawie nigdy na moje posty, nawet te kierowane do Ciebie. No cóż, to tylko wirtualny świat.

Akuku- ja też tak właśnie w tym cyklu mysle. A jeszcze siostra mi wmawia ,że na pewno się uda ( jak nigdy) to ja tym bardziej sie śmieje i jej mówie żeby się nie zdziwiła.

Dzisiaj jeszcze mnie brzuch bolała. i się zastanawiam po czym. Możliwe że po wczorajszych kanapkach z serem i ogórkiem małosolnym które poprawiłam Grześkiem w czekoladzie Toffie :-) No i posiłek był o 23 -ej !!!

eh to masz złe czucie,odpisywałam przecież,w ostatnim czasie przelatuje szybko forum i nie czytam dokładnie wszystkich postów tylko te co mi się w oczy rzucą hehe :-)

karola czekamy :-)

a u mnie zygzaki więc coś się dzieje,ale lewy jajnik milczy

akuku Ty zabierasz się za pracę a ja mam dziś taki nastrój, że nic mi się nie chce i wszystko mam gdzieś :no:

wczoraj latałam jak opętana, miałam mnóstwo energii a dziś klapa kompletna... pierdziele, nic dziś nie robię :dry:

jest zimno, wieje i pada ...

reklama
Heloł :)

Anabelko- spoksik :)
Akuku- o masz ci los? nic cie nie ugryzło?
Karolka- kup jakis inny test. Mnie dzisiaj psiepsióla zmusiła do sikania na testy które mi kupiła w rossmanie i jakis cień widaća to dopiero 7dpo. Na paskowym z allegro nic!! Ja wierze ,że cisie udało.
Kasoczku - dżemik już leci. To lekarstwo na twoje mdłości.

Tak mnie dzisiaj cyce boa ,że chodzic nie mogę. Każdy ruch ciała sprawia mi ból. Nosz masakra normalnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry