reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emalia mmm wlasne dzemu. :-)
Dobrze ze z koleznaka ok :-)
Ja juz wszystki 3 przeczytalam w niecaly tydzien hehe ;-)
Czekam az film bedzis I najwyzej z dzieciem przy cycu w.kinie bede :p hehe

reklama
emalia rzuć się jakimś dżemikiem :tak:

ja planuję na dniach robić dżem jagodowy, znajoma kobitka dorabia sobie zbieraniem i sprzedawaniem jagód, taniocha, po 8 zł litr, u nas na rynku po 10 zł są, a w mieście po 12 zł, ale to nic, w telewizji w jakiś wiadomościach mówili, że we Wrocławiu jagody kosztują nawet 20 zł za litr! :szok:

emalia Ty chyba jesteś z tamtych okolic, prawda to?

akuku a w Szkocji jagody po ile? ;-)

oj, film, taaaaak, ja też czekam na film :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam i ja. U nas piękne słoneczko za oknem. Ale mi sie dni dłużą :tak: Byle do wtorku. Ehhhhh choć wiem ,że i tak pewnie w weekend zrobię falstart.

Karolciu- widziałam ,że testowałaś. jesteś pewna że nic nie widać? Wykres jest jak najbardziej fasolkowy!!!
Tili- łapie kochana fluidki pełnymi garściami :*
Kasoku- jak się dzisiaj miewasz?
Anabelka- zauważyłam ,że nie przepadasz za mną ale i tak trzymam kciuki za Ciebie.
Akuku- super że się wyspałaś i nabrałaś energii. Ja tez dzisiaj przycięłam komarka do 9;30 :)

dlaczego tak sądzisz ?

Hej kobitki, o dziwo dzisiaj juz mnie slabo mdli, ale mam refluks coraz gorszy :(, poza tym sliczna pogoda a j bez matysi sie bycze, spalam do 11 :szok:co dawno mi sie nie zdarzylo, moj m musi wszystko robic w domu i ogrodzie, wiec sie czuje jak ksiezna, ale uwierzcie , nie lubie takiego stanu rzeczy, wole zapieprzac, bezczynnsc jest strasznie oglupiajaca i meczaca.

Karola proponuje kupic ci pink express plytkowy , albo plytkowy amil, mi one dwa najszybciej wykryly chyba 9-10 dpo, ale kreseczki byly slabiusie ,ze pod swiatlo, ale pink express uwielbiam go, bo jest czuly.

zycze milego dnia.

to odpoczywaj ile wlezie :-)
akuku chętnie też bym zgapiła wynik końcowy od Ciebie :-p

hmm, chyba jednak kupię jakiś "normalny" test i zatestuję nim za parę dni :tak:

emalia, akuku po czym kochane wniuskujecie, że wykres wygląda na fasolkowy?

:baffled:

ja bym właśnie powiedziała, że nie bardzo wyglada bo np nie było spadku implanatacyjnego :confused:

zrób sobie puk puk po głowie i zapytaj się czy każda ma spadek,ja nie miałam przy 2 ciążach ;-) za to niektóre spadki mają a ciąż nie ma ;-)
nie będę nakręcać ale temperatura bardzo ładnie idzie w górę a chyba powinna zaczynać spać,chyba że jutro zacznie...

Ja już testów ciążowych nie będę używać,ostatnie 3 cykle i kończę starania bo mi się już nie chce,ciągły stres potem chodzę jak nabuzowana pszczoła.Kupiłam tylko owulacyjne,zaczęło się u mnie brudzenie więc jakiś śluz płodny niebawem się u mnie pojawi

Dobra mykam bo mam coś do załatwienia.
Miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
jejku, dzięki, że mi kibicujecie!!!!!!

a macie może jakieś sposoby by nie myśleć w kółko o tym czy się udało czy nie...?

dziś już nie mogę sobie miejsca znaleźć :baffled:, nie lubię sprzątać a dziś z własnej, nieprzymuszonej woli pomyłam wszystkie okna, a okna mam nie byle jakie bo wszystkie 2,5 m x 1,4 m, wysprzątałam kuchnię i zaraz zabieram się za mycie podłóg, 100 m2 to trochę się zmacham. Nosi mnie, normalnie mnie nosi....

jak już nie będę miała co sprzątać, dawać adresy na priva, wpadnę do Was :-D

jejku, dzięki, że mi kibicujecie!!!!!!

a macie może jakieś sposoby by nie myśleć w kółko o tym czy się udało czy nie...?

dziś już nie mogę sobie miejsca znaleźć :baffled:, nie lubię sprzątać a dziś z własnej, nieprzymuszonej woli pomyłam wszystkie okna, a okna mam nie byle jakie bo wszystkie 2,5 m x 1,4 m, wysprzątałam kuchnię i zaraz zabieram się za mycie podłóg, 100 m2 to trochę się zmacham. Nosi mnie, normalnie mnie nosi....

jak już nie będę miała co sprzątać, dawać adresy na priva, wpadnę do Was :-D

nie da się nie myśleć,ja ciągle myślę czy zajdę czy nie :-) hmm chociaż zabawne to nie jest :confused::baffled:

Karola mlj sposob ktory udalo sie wlozyc w zycie byl taki ze mowilam sobie ze sie nie udalo na 100% kazdy bol podbrzusza mowil mi ze @ blisko I ja sie tego trzymalam. No I byl brat z bratowa wiec jakby mialam co robic j nie myslalam :p
A tak wczesniej to nie umialam niemyslec :/:/
Ciezko jest I kazdy musi "dojrzec "do takiego momentu kiedy odpuszcza.

Padam na pyszczek a jeszcze czekaja mnie zakupy urodzinowe...

reklama
Do góry