reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ale ogólnie dziewczyny pocieszają mnie Wasze wpisy, że Wasi małżonkowie też mają już dość momentami 😂 Bo myślałam, że tylko mój, nawet śmiałam się na wizycie do lekarki, że mój mąż czuje się gwałcony 😂😂😂
Hahaha 😂 mój narzeczony mi przedwczoraj oznajmij, żebym mu nie mówiła kiedy jest pik 😂 pewnie biedny chce mieć seks ze spontanu a nie ze świadomością, że to te dni gdzie trzeba działać 🤣

Hahaha 😂 mój narzeczony mi przedwczoraj oznajmij, żebym mu nie mówiła kiedy jest pik 😂 pewnie biedny chce mieć seks ze spontanu a nie ze świadomością, że to te dni gdzie trzeba działać 🤣
Nie no, to u nas niestety samo życie - ma komunikowane kiedy jest misja do wykonania. 😂 Moje libido nigdy nie było jakieś szalone, mąż siedzi w firmie od rana do nocy i najczęściej praktycznie zasypia jedząc kolację, więc trudno tu znaleźć przestrzeń na romantyzm. 😆

Nie no, to u nas niestety samo życie - ma komunikowane kiedy jest misja do wykonania. 😂 Moje libido nigdy nie było jakieś szalone, mąż siedzi w firmie od rana do nocy i najczęściej praktycznie zasypia jedząc kolację, więc trudno tu znaleźć przestrzeń na romantyzm. 😆
No u nas jest dokładnie to samo 😅 zawsze mu komunikowałam, żeby wiedział, że musimy działać w razie jakby miał inne plany 😅 moje libido po urodzeniu córki spadło, to już nie to samo co kiedyś 😅 mój po pracy to zasypia nad talerzem przy obiedzie i nie zdąży trafić widelcem do buzi a już zaśnie 😂 także musimy się komunikować, bo czas na seks mamy tylko i wyłącznie późnym wieczorem jak córka zaśnie.

raz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
Cześć, czy ty jesteś wpisana na testowanie albo ławkę? Bo nie mogę odnaleźć twojego nicku. Jeśli nie jesteś wpisana to musisz przejść na inny wątek, ten jest dla dziewczyn które się zapisały na testowanie i są aktywne cały miesiąc ;)

reklama
Do góry