reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Hejka :) Fajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać 😍
Witaj! :) Ja dzisiaj byłam na kolejnej becie i wizycie, ulżyło mi bo lekarz powiedział że wszystko wygląda dobrze. Na 20 czerwca mam umówione pierwsze USG, więc czekamy :)

Ja jutro idę na betę. Jestem ogólnie przerażona i cały czas płacze.. mam jedno dziecko 3 lata i cały czas się boję że sobie nie poradzę.
Poradzisz sobie :) Trzymam kciuki!

Hejka :) Fajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać 😍
Witamy.

ja codziennie o 21 padam na twarz 🙈 po za tym nic, ale u nas brzydki weekend takze pod znakiem netflixa 😀
Ja też wieczorem.szybko padam.

Dziś chyba pierwsze takie mdłości mam. Rano głodna bo zobaczyłam coś smacznego a jak zjadłam to mam ochotę zwrócić..leżę już z godzinę i jest mi strasznie niedobrze..

Masakra dziś zjadłam ledwo jedną kanapkę o 10:45 i nie mam w ogóle apetytu. 🤢
Dziewczyny wstajecie już w nocy do toalety?
lubicie ten stan bycia w ciąży?

Ja wstaję ale to u mnie normalne. Bo ja bardzo dużo pije ;)

Trudne pytanie czy lubię ... Niby tak zwłaszcza gdy czuję się dobrze. W sumie to lubiłam teraz nie wiem bo to czas gdzie nic nie możesz zrobić , nie masz na nic wpływu.
Ogólnie uważam że najlepsza to pierwsza ciąża. Nie znasz się. Wszystko jest nowe . Niby wiesz że może być różnie ale zazwyczaj jest jakaś niewiedza.

Z każdą kolejną wiesz że nic nie możesz zrobić i znasz zagrożenia

reklama
Pamiętaj jak w pierwszej ciąży pod koniec dowiedziałam się że trzeba powtrzec na składy nawet kremów. I to było ogromne zdziwienie że większość była zabroniona

Do góry