Mamanaluziexoxo
Zaciekawiona BB
Beta duża, jak na taki krótki okres od owulacji (jeżeli nie był to pseudo okres). Kurczę no teraz czekam z niecierpliwością na update po twojej wizycie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo!Beta duża, jak na taki krótki okres od owulacji (jeżeli nie był to pseudo okres). Kurczę no teraz czekam z niecierpliwością na update po twojej wizycie.
Hej, wydaje mi się że mogłam zrobić sobie jakąś małą krzywdę aplikatorem dołączonym do luteiny, ponieważ po jednej aplikacji dostałam plamienia ale bardzo słabego. Lekarz kazał podawać ją dwa razy dziennie więc już aplikuję ją bez użycia aplikatora i jest okej, żadnych plamień.
Cześć, przepraszam, że się wtrącę, ale może Ci to pomoże.Ja w pierwszej ciąży też miałam luteinę i dokładnie taką sytuację jak Ty i od tamtego czasu Pani Doktor zamieniła mi ją na Utrogestan. W tej ciąży od początku go przyjmuję i jest zdecydowanie lepiej - miękkie, obłe kapsułki, nic podobnego się nie dzieje. Wszystkiego dobrego dla Was wszystkich, Dziewczyny!
![]()
Ok. Ja właśnie z tego powodu nigdy nie używam aplikatora.
Ogólnie dzisiaj 5+4 podejrzeć chociaż czy jest pęcherzyk w macicy a mój docelowy lekarz prowadzący 22.07 to będzie 7+4 chybaPiękna beta, kiedy lekarz ?
Tylko zabawne jest to, że ja tydzień przed tym ''plamieniem'' robiłam testy i były negatywne i betę która wynosiła 1,2, bo spóźniał mi się okres. Jak mi wszystko negatywne wyszło, to zrzuciałm to na to, że odstawiłam plastry niecały miesiąc i to miała być pierwsza normalna miesiączka.
Po prostu było 1,2, a robiłam 6 czerwca.Ale tam przed tym 1.2 był znak mniejszości?
Czy po prostu 1.2 i kiedy to było dokładnie?
Ja w pierwszej ciąży byłam 3 dni po zrobieniu testu i był malutki pęcherzyk, a byłam równo 4t0d. Teraz 02.07. Pozytywny test i idę dopiero 16.07., ale przed wizyta zrobię betę żeby wiedzieć na co się nastawić.Ile od ostatniej miesiączki byłyście u ginekologa i było już coś widać? Bo ja mam wątpliwości na kiedy się umówić żeby nie bylo za wcześnie. To moja pierwsza ciąża i nie ogarniam![]()
z tego co wyczytałam, to 6-8 tydzień od ostatniej miesiączki już coś powinno być widać ;DIle od ostatniej miesiączki byłyście u ginekologa i było już coś widać? Bo ja mam wątpliwości na kiedy się umówić żeby nie bylo za wcześnie. To moja pierwsza ciąża i nie ogarniam![]()
Dam znać jutro ;Dja tak samo!![]()