reklama
loumarie
Fanka BB :)
Macie jakieś sprawdzone metody na ten okropny ból piersi?
Ja już nie daję rady.
W nocy śpię w staniku miękkim, przekręcać się nie mogę. Dzień w miarę ok, ale dla mnie noce to jest koszmar. Myślałam, że ten ból będzie na początku, a mnie od 3 tygodnia tak piersi rwą, że to jest jakaś paranoja i mi to wcale nie mija...
Ja już nie daję rady.

Klemensa
Jeśli Cię pocieszy to mi minęło jak już k u rMacie jakieś sprawdzone metody na ten okropny ból piersi?
Ja już nie daję rady.W nocy śpię w staniku miękkim, przekręcać się nie mogę. Dzień w miarę ok, ale dla mnie noce to jest koszmar. Myślałam, że ten ból będzie na początku, a mnie od 3 tygodnia tak piersi rwą, że to jest jakaś paranoja i mi to wcale nie mija...
Wi cy dostawałam z bólu

kami1094
Ja mam - ABC. Absolutny Brak CyckówMacie jakieś sprawdzone metody na ten okropny ból piersi?
Ja już nie daję rady.W nocy śpię w staniku miękkim, przekręcać się nie mogę. Dzień w miarę ok, ale dla mnie noce to jest koszmar. Myślałam, że ten ból będzie na początku, a mnie od 3 tygodnia tak piersi rwą, że to jest jakaś paranoja i mi to wcale nie mija...

nieznośne_poplątanie
Ja ostatnio spalam z cyckiem w ręku, bo mnie jeden tak bolał. I jak go miałam trochę naciągniętego, to było lepiej.Macie jakieś sprawdzone metody na ten okropny ból piersi?

Klemensa
Na to nie wpadłam!Ja ostatnio spalam z cyckiem w ręku, bo mnie jeden tak bolał. I jak go miałam trochę naciągniętego, to było lepiej.![]()
loumarie
Jeśli Cię pocieszy to mi minęło jak już k u r
Wi cy dostawałam z bólu![]()
Jak się szybko podnosze a nie mam cyckownika to czuję, że cycek mi zaraz odleci i zostanie na ścianie jak plasterek.

To wyobraź sobie, że ja tak miałam w ostatnim cyklu po owulacji, kosmos....wstawałam rano i mi opadały jak ciężkie bolące głazyJak się szybko podnosze a nie mam cyckownika to czuję, że cycek mi zaraz odleci i zostanie na ścianie jak plasterek.![]()

Kosinka94
Moderator
Sama. Mąż był obecny na dwóch prenatalnych.A właśnie dziewczyny, w ciąży chodzicie na wizyty USG z partnerem czy same ?
reklama
Kosinka94
Moderator
Nie mam. Ja się przeprosiłam z biustonoszem w nocy, bo inaczej bym je całkowicie zarywała.Macie jakieś sprawdzone metody na ten okropny ból piersi?