Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki!Ja już upuściłam krwi na hormony, dzisiaj o 16 drugi (decydujący) monitoring
Mi kazali zadzwonić 1 DC i umówić pierwszy monitoring na 7-9 DC. Ale co klinika to inny zwyczajTrzymam kciuki!
A w którym dniu zastrzyków miałaś pierwszy monitoring? Ja dzisiaj 4 zastrzyk a w sumie nie mam info od lekarza kiedy mam przyjść...
Ja właśnie też miałam napisać SMS w 1 DC ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi od lekarza, a 8 i 9dc wypada w weekend. Więc zakładam że powinna pójść na wizytę w pt.. no nic dam mu jeszcze dzisiaj czas i będę dzwonić do kliniki jutro od ranaMi kazali zadzwonić 1 DC i umówić pierwszy monitoring na 7-9 DC. Ale co klinika to inny zwyczaj![]()
Ja też właśnie pisałam ze swoją jak mi się cykl zaczął, ale i tak monitoring musiałam umówić w rejestracji.Ja właśnie też miałam napisać SMS w 1 DC ale do dzisiaj nie mam odpowiedzi od lekarza, a 8 i 9dc wypada w weekend. Więc zakładam że powinna pójść na wizytę w pt.. no nic dam mu jeszcze dzisiaj czas i będę dzwonić do kliniki jutro od rana
To ja właśnie termin zawsze dostaje od lekarza, on od zawsze wszystko woli robić samJa też właśnie pisałam ze swoją jak mi się cykl zaczął, ale i tak monitoring musiałam umówić w rejestracji.
Dopiero niedawno zrobilam , ale Pani mowila ze dzisiaj jeszcze powinny byc wyniki.@Fok123 jak tam sytuacja?? masz betę??
odstawiłam w piątek wczoraj dostałam.Dopiero niedawno zrobilam , ale Pani mowila ze dzisiaj jeszcze powinny byc wyniki.
Po jakim czasie dostałaś okres po odstawieniu lekow od transferu?