reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja Wam dam znudzilo!!!!!No ladnie...nawet na forum mnie takie rzeczy spotykaja....Ide pod prysznic i klade sie spac.Dobrej nicy!I spokojnej.A jak cos to sie bede smsowo odzywac :-D I w ogole to nie mialo prawa sie znudzic :wściekła/y: Bo nie i juz!Ja Wam sie przypomne.....Czekajcie....Ja sie doczekam na pewno!:tak::-D

Dobrej nocy w sensie :happy2: nie nicy...cokolwiek by to moglo oznaczac :-D I mam nadzieje,ze sie nie odezwe przez pare dni osobiscie :tak: Chociaz do rana to moze wytrzymam....

heheh Anja- twoje teksty naprawde rozbrajaja. A wcale cie dzis nie podejrzewalam- tylko twojego poczucia humoru na forum brakowalo

Ale śpiochy z Wam drogie panny!!!
Ja wczoraj byłam u lekarza, na szczesnie rozdwojenie czeka mnie w styczniu, tylko zebym sie nie przemęczała to bedzie wszystko ok.
Dzisiaj miałam sen ze przewijałam małego, jak sie obudziłam to czar prysł:)

Hej!!
Dla mnie dzisiejsza noc była jakimś koszmarem:wściekła/y:
chyba wszyscy sąsiedzi mnie słyszeli:zawstydzona/y:
tak mnie dopadły skurcz łydki i uda, że darłam się na całego:baffled:
nic nie mogłam zrobić bo nawet nie byłam w stanie sięgnąć do palców stopy żeby ją naciągnąć:baffled:
ból nie do wytrzymania.
do tej pory jak chodzę albo wstaję z łóżka to czuję, że jak nie będę czujna to znowu mnie złapie:wściekła/y:

reklama
Czesc wam,
JA dzisiaj tez miałam taką sobie noc, bole krocza i podbrzusza, kiepskie sny itd. Oczywiscie zasnełam dopiero ok 3 bo mi sie wymiotowac chciało i musiałam to jakos opanowac.
Frodus na takie skurcze to szybciutko pomaga jak sie podniesie noge do gory i naciągnać palce w swoją strone (nie podnoszac rąk).

Do góry