@A.Patrycja Brawo Ty! Trzymam kciuki byscie trafili na dobrych terapeutów!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pierwszych wspólnych zajęciach już byliśmy, jedna Pani (na szczęście logopeda i jeszcze kimś tam jest) jest mega kompetentną osoba, więc wierzę, że Piotruś ruszy do przodu@A.Patrycja Brawo Ty! Trzymam kciuki byscie trafili na dobrych terapeutów!!
... powiem tylko tyle, że to ***** prawdaJa nie rozumiem tego wątku :O Moja ma 16 miesiecy I nie mam nie wiadomo jakich wymagan . To jest szukanie problemu na sile . Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie . Dziecko ma prawo nie mowic do 2 lat . Nie wiem po co na sile brac do specjalistow I szukac chorob tam gdzie ich nie ma
poza tym, jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem, to byś zrozumiala, że moje dziecko nie chodzi do specjalistów dla mojego widzimisię.Ja nie rozumiem tego wątku :O Moja ma 16 miesiecy I nie mam nie wiadomo jakich wymagan . To jest szukanie problemu na sile . Kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie . Dziecko ma prawo nie mowic do 2 lat . Nie wiem po co na sile brac do specjalistow I szukac chorob tam gdzie ich nie ma
Kazdy ma swoje . Twoje dziecko ,zrobisz jak uwazasz... powiem tylko tyle, że to ***** prawdaszkoda, że nie napisałaś, że nawet do 4 dziecko nie musi mówić
![]()
tak każdy ma swoje, ale proponuję się trochę doedukowac skoro posiadasz dzieci.Kazdy ma swoje . Twoje dziecko ,zrobisz jak uwazasz
Swoje madrosci juz zostaw dla siebie . Bo porownywanie kazdego dziecka do siebie jak to robisz ty ,nie jest ok . Kazde dziecko rozwija sie inaczej . Jedno szybciej a drugie wolniej . No wiec zostawmy temat w spokoju bo wyjdzie nie potrzebna burza I moze pasc pare slow za duzotak każdy ma swoje, ale proponuję się trochę doedukowac skoro posiadasz dzieci.
to nie są moje mądrości, a ludzi wyspecjalizowanychSwoje madrosci juz zostaw dla siebie . Bo porownywanie kazdego dziecka do siebie jak to robisz ty ,nie jest ok . Kazde dziecko rozwija sie inaczej . Jedno szybciej a drugie wolniej . No wiec zostawmy temat w spokoju bo wyjdzie nie potrzebna burza I moze pasc pare slow za duzo![]()