Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anusieńko na skurcze wszelkich części ciała dobry jest magnezRozumiem, że zastanawiasz się nad sposobem urodzenia synka. Czyli CC też wchodzi w rachubę
Monik czekam z niecierpliwością na wieści, zwłaszcza odnośnie płci. Może udało się coś podglądnąć![]()

potem jak zaszłam w ciazę tylko o sn - bo to mi się jakoś takie naturalne wydaje- ale jak poczytałam trochę o wysiłku porównywanym z wejściem na 7000- tysiecznik :-) i obejrzałam parę porodów w internecie to juz nei jestem taka pewna.

. Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo w czwartek chcemy jechac do Morskiego Oka - znajomi jak co roku organizuja tam Msze Sw i procesje wokol Morskiego Oka... atmosfera niepowtarzalna!!!
)
Oj dzis pogoda i ludzie na maksa mnie wkurzaja. Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo w czwartek chcemy jechac do Morskiego Oka - znajomi jak co roku organizuja tam Msze Sw i procesje wokol Morskiego Oka... atmosfera niepowtarzalna!!!
Anusieńka nie czytaj o tych wszystkich przypadkach!!! Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze i ani sie nie obejrzysz jak bedzicie juz we trojke!!!

) takiej procesji. Ja w ogóle lubię uczestniczyć w procesji Bożego Ciała. To Święto ma swój klimat (zwłaszcza pieśń:"...od powietrza, głodu, ognia i wojny....") , zapach majowych kwiatów i młodych brzózek. Tylko ubiegły rok był wyjątkiem, kiedy nie brałam udziału w procesji (w ten Wyjątkowy Dzień umarł mój Tata.....:-()
ja nie jestem przeciwniczką sn i też chciałabym tak rodzić ale te położne mnie tak nastraszyły.mówią ,ze ginowi łatwo mówić bo jest mężczyzną a ja kogo nie zapytam z kobiet i na wątku głównym kiedyś poruszałam ten temat to dziewyczny po cc odradzają cc.
...... co prawda jeszcze mam czas i nie rozmawiałam z mim lekarzem nt porodu ale chyba zacznę
Dotarło do mnie jak mało jeszcze wiem
Juz widze ten obłed w oczach
. Zreszta juz to przerabiałam będąc na poczatku ciązy w szpitalu......mimo, ze podałam prawidłowe dane - panie połozne z upodobaniem poprawiały moja date urodzenia odmładzając mnie o 10 lat. Poprawiły date na wszystkich wynikach laboratoryjnych
Widac niektórym (nawet "fachowcom") trudno uwierzyć że w tym wieku tez kobieta może mieć dziecko?