Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anusieńko na skurcze wszelkich części ciała dobry jest magnezRozumiem, że zastanawiasz się nad sposobem urodzenia synka. Czyli CC też wchodzi w rachubę
Monik czekam z niecierpliwością na wieści, zwłaszcza odnośnie płci. Może udało się coś podglądnąć![]()

potem jak zaszłam w ciazę tylko o sn - bo to mi się jakoś takie naturalne wydaje- ale jak poczytałam trochę o wysiłku porównywanym z wejściem na 7000- tysiecznik :-) i obejrzałam parę porodów w internecie to juz nei jestem taka pewna.

. Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo w czwartek chcemy jechac do Morskiego Oka - znajomi jak co roku organizuja tam Msze Sw i procesje wokol Morskiego Oka... atmosfera niepowtarzalna!!!
)
Oj dzis pogoda i ludzie na maksa mnie wkurzaja. Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo w czwartek chcemy jechac do Morskiego Oka - znajomi jak co roku organizuja tam Msze Sw i procesje wokol Morskiego Oka... atmosfera niepowtarzalna!!!
Anusieńka nie czytaj o tych wszystkich przypadkach!!! Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze i ani sie nie obejrzysz jak bedzicie juz we trojke!!!

) takiej procesji. Ja w ogóle lubię uczestniczyć w procesji Bożego Ciała. To Święto ma swój klimat (zwłaszcza pieśń:"...od powietrza, głodu, ognia i wojny....") , zapach majowych kwiatów i młodych brzózek. Tylko ubiegły rok był wyjątkiem, kiedy nie brałam udziału w procesji (w ten Wyjątkowy Dzień umarł mój Tata.....:-()
ja nie jestem przeciwniczką sn i też chciałabym tak rodzić ale te położne mnie tak nastraszyły.mówią ,ze ginowi łatwo mówić bo jest mężczyzną a ja kogo nie zapytam z kobiet i na wątku głównym kiedyś poruszałam ten temat to dziewyczny po cc odradzają cc.
...... co prawda jeszcze mam czas i nie rozmawiałam z mim lekarzem nt porodu ale chyba zacznę
Dotarło do mnie jak mało jeszcze wiem
Juz widze ten obłed w oczach
. Zreszta juz to przerabiałam będąc na poczatku ciązy w szpitalu......mimo, ze podałam prawidłowe dane - panie połozne z upodobaniem poprawiały moja date urodzenia odmładzając mnie o 10 lat. Poprawiły date na wszystkich wynikach laboratoryjnych
Widac niektórym (nawet "fachowcom") trudno uwierzyć że w tym wieku tez kobieta może mieć dziecko?