Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale dopiero wróciłam od lekarza a od dzis na cały weekend mam gosci....uuuuuuuuuuu mosze cos napichcić.

, wiec jakos nie myslalam o kolejnej ciazy,ale ze nie zapezpieczalismy sie specjalnie to gdy maly mial 11 mies zaszlam po raz kolejny w ciaze
, co prawda chcielismy drugie dziecko tylko ze nie tak szybko
Jednak widac tak musialo byc bo kiedy wlasnie juz sie wybralam do gin po jakies tabletki to ten mi mowi ze jestem w ciazy,, na poczatku bylam przerazona, ale pozniej stwierdzilam ze moze to i dobrze bo dzieciaki razem sie wychowaja i bedzie spokoj,,, Tak wiec moja cora ma juz skonczone pol roczku i bardzo kochaja sie z braciszkiem, a maly bardzo lubi sie bawic z siostra i chociaz czasem dostaje kota do glowy to nie wyobrazam sobie gdyb nie bylo tych moich dwoch urwisow;-)

Postaram się wkleić jakieś fotki na zamkniętym. Poza tym boli mnie brzuch jakoś dziwnie w jednym miejscu koło pępka
Wczoraj byłam u pani doktor. Wszystko ok tylko szyjka trochę miękka i ma około 2 cm. Mam odstawić No- Spę a brać więcej magnezu.