reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Car niestety nie znam się na urządzeniach ortopedycznych. Zaraz pędzę na zamknięty:-)
Vinniki dobrze, że rodzinka umila Ci czas
Veritaserum71 pewnie, że same młódki;-)
Ja jutro idę na wizytę do lekarza trochę się boję, bo ostatnio byłam badana grubo ponad miesiąc temu. Martwię się o stan szyjki, bo brzuch twardnieje mi coraz częściej
Poza tym mój M w niedzielę wyjeżdża na dwa tygodnie do Włoch a na dodatek wszystkiego we środę mam egzamin na specjalizację
Vinniki dobrze, że rodzinka umila Ci czas

Veritaserum71 pewnie, że same młódki;-)
Ja jutro idę na wizytę do lekarza trochę się boję, bo ostatnio byłam badana grubo ponad miesiąc temu. Martwię się o stan szyjki, bo brzuch twardnieje mi coraz częściej

Poza tym mój M w niedzielę wyjeżdża na dwa tygodnie do Włoch a na dodatek wszystkiego we środę mam egzamin na specjalizację

vonka
mama Kubusia
Hej!
Dziewczyny, od razu wielkie PRZEPRASZAM ze tylko na chwilę i egoistycznie o sobie
ale dopiero wróciłam od lekarza a od dzis na cały weekend mam gosci....uuuuuuuuuuu mosze cos napichcić.
Najwazniejsze ze z Małym wszystko ok. Waży 1493 g. wszystkie parametry w normie. Tylko ułozenie posladkowe......Moje wyniki prawie ok, a ze wciaz zdarza mi się rzucić pawiem, pan doktor pozwolił mi na próbę nie brac wogóle witamin. Uffff nie lubiłam ich
Maniolku miałas rację z tą czekoladą;-) Dzięki, buźka.
Pozdrawiam Was kochane cieplutko i obiecuje, że poprawie sie po weekendzie.
Pa.
Dziewczyny, od razu wielkie PRZEPRASZAM ze tylko na chwilę i egoistycznie o sobie
ale dopiero wróciłam od lekarza a od dzis na cały weekend mam gosci....uuuuuuuuuuu mosze cos napichcić.Najwazniejsze ze z Małym wszystko ok. Waży 1493 g. wszystkie parametry w normie. Tylko ułozenie posladkowe......Moje wyniki prawie ok, a ze wciaz zdarza mi się rzucić pawiem, pan doktor pozwolił mi na próbę nie brac wogóle witamin. Uffff nie lubiłam ich

Maniolku miałas rację z tą czekoladą;-) Dzięki, buźka.
Pozdrawiam Was kochane cieplutko i obiecuje, że poprawie sie po weekendzie.
Pa.
Ostatnia edycja:
Witajcie
jesli moge to rowniez sie do was przylacze, chociaz bede musiala sie dlugo wdrazac bo widze ze wy juz bardziej sie poznalyscie:-)
Ja swoje pierwsze dziecko urodzilam miesiac po moich 30 -tych urodzinach, i bylam bardzo szczesliwa z tego powodu
, wiec jakos nie myslalam o kolejnej ciazy,ale ze nie zapezpieczalismy sie specjalnie to gdy maly mial 11 mies zaszlam po raz kolejny w ciaze
, co prawda chcielismy drugie dziecko tylko ze nie tak szybko
Jednak widac tak musialo byc bo kiedy wlasnie juz sie wybralam do gin po jakies tabletki to ten mi mowi ze jestem w ciazy,, na poczatku bylam przerazona, ale pozniej stwierdzilam ze moze to i dobrze bo dzieciaki razem sie wychowaja i bedzie spokoj,,, Tak wiec moja cora ma juz skonczone pol roczku i bardzo kochaja sie z braciszkiem, a maly bardzo lubi sie bawic z siostra i chociaz czasem dostaje kota do glowy to nie wyobrazam sobie gdyb nie bylo tych moich dwoch urwisow;-)
Pozdrawiam wszytskie mamy i te , ktore juz maja swoje pociechy przy sobie i te , ktore dopiero czekaja na te malenstwa jak sie juz pojawia na tym swiecie,, zycze wam wszytskim duzo zdrowka ;-);-)
bede was czytac po troszke to mam nadzieje ze nadrobie zaeglosci i bede was poznawac;-)
jesli moge to rowniez sie do was przylacze, chociaz bede musiala sie dlugo wdrazac bo widze ze wy juz bardziej sie poznalyscie:-)
Ja swoje pierwsze dziecko urodzilam miesiac po moich 30 -tych urodzinach, i bylam bardzo szczesliwa z tego powodu

, wiec jakos nie myslalam o kolejnej ciazy,ale ze nie zapezpieczalismy sie specjalnie to gdy maly mial 11 mies zaszlam po raz kolejny w ciaze
, co prawda chcielismy drugie dziecko tylko ze nie tak szybko
Jednak widac tak musialo byc bo kiedy wlasnie juz sie wybralam do gin po jakies tabletki to ten mi mowi ze jestem w ciazy,, na poczatku bylam przerazona, ale pozniej stwierdzilam ze moze to i dobrze bo dzieciaki razem sie wychowaja i bedzie spokoj,,, Tak wiec moja cora ma juz skonczone pol roczku i bardzo kochaja sie z braciszkiem, a maly bardzo lubi sie bawic z siostra i chociaz czasem dostaje kota do glowy to nie wyobrazam sobie gdyb nie bylo tych moich dwoch urwisow;-)Pozdrawiam wszytskie mamy i te , ktore juz maja swoje pociechy przy sobie i te , ktore dopiero czekaja na te malenstwa jak sie juz pojawia na tym swiecie,, zycze wam wszytskim duzo zdrowka ;-);-)
bede was czytac po troszke to mam nadzieje ze nadrobie zaeglosci i bede was poznawac;-)
TO-LA
Fanka BB :)
Witam was ponownie i w tym dziale. Widze ze same nowe "twarze"a to dlatego ze daaawno mnie nie bylo, :-)!!! Ciesze sie ze nas wiecej jest.
Gratuluje nowo zafasolkowanym!!! No i tak niesmialo sie pochwale ze i ja sie doczekalam, trwalo to troche (jakies 2 latka) ale obylo sie bez medycyny. No i oczywiscie jak to bywa pojawilo sie w najmniej oczekiwanym momencie.
Ale jestem szczesliwa!!! Bedzie dobrze.
Pozdrawiam was wszystkie, pa.
Gratuluje nowo zafasolkowanym!!! No i tak niesmialo sie pochwale ze i ja sie doczekalam, trwalo to troche (jakies 2 latka) ale obylo sie bez medycyny. No i oczywiscie jak to bywa pojawilo sie w najmniej oczekiwanym momencie.
Ale jestem szczesliwa!!! Bedzie dobrze.
Pozdrawiam was wszystkie, pa.
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witam w sobotni wieczór
Troszkę mi smutno, bo mój M wyjeżdża jutro rano na trzy tygodnie
Dzisiaj robiliśmy zakupy na jego wyjazd ostatnie pranie, prasowanie. M skręcił łóżeczko, abym już mogła się cieszyć
Postaram się wkleić jakieś fotki na zamkniętym. Poza tym boli mnie brzuch jakoś dziwnie w jednym miejscu koło pępka
Wczoraj byłam u pani doktor. Wszystko ok tylko szyjka trochę miękka i ma około 2 cm. Mam odstawić No- Spę a brać więcej magnezu.
Vonko udanego weekendu z gośćmi
Ada, TO- LA witajcie:-)
Gdzie reszta babeczek

Troszkę mi smutno, bo mój M wyjeżdża jutro rano na trzy tygodnie

Dzisiaj robiliśmy zakupy na jego wyjazd ostatnie pranie, prasowanie. M skręcił łóżeczko, abym już mogła się cieszyć
Postaram się wkleić jakieś fotki na zamkniętym. Poza tym boli mnie brzuch jakoś dziwnie w jednym miejscu koło pępka
Wczoraj byłam u pani doktor. Wszystko ok tylko szyjka trochę miękka i ma około 2 cm. Mam odstawić No- Spę a brać więcej magnezu.Vonko udanego weekendu z gośćmi

Ada, TO- LA witajcie:-)
Gdzie reszta babeczek

witajcie
Antila- wspolczuje ci tego rozstania z mezem, :-(dobrze ze to tylko trzy tyg,,, napewno dasz rade a zobaczysz jakie przywitanie bedzie mile;-) no i fajnie ze u ciebie wporzadku
vonka- dobrze ze z dzidzia w porzadku:-)
U nas juz zrobila sie typowa jesien, zimno jak nie wiem co i nawet na spacer nie bardzo mozna wyjsc, a moje dzieci jak siedza w domu to bardzo nie rzeczne
pozdrawiam
Antila- wspolczuje ci tego rozstania z mezem, :-(dobrze ze to tylko trzy tyg,,, napewno dasz rade a zobaczysz jakie przywitanie bedzie mile;-) no i fajnie ze u ciebie wporzadku
vonka- dobrze ze z dzidzia w porzadku:-)
U nas juz zrobila sie typowa jesien, zimno jak nie wiem co i nawet na spacer nie bardzo mozna wyjsc, a moje dzieci jak siedza w domu to bardzo nie rzeczne

pozdrawiam
reklama
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Carioca, spóźnione acz gorące życzenia urodzinkowe dla Stasia. Mój mąż jest z 10 września i wspaniały z niego facet :-)
Vonka, cieszę się, że z maluszkiem wszystko, ok :-)
Ada, witaj, ja też jestem tu początkująca, ale atmosfera wspaniała i dziewczyny przesympatyczne,
Tola. widzę, że jesteś w ciąży tylko troszkę późniejszej ode mnie
Antila, wiem jak to jest, bo ja co chwila przeżywam rozstania - mój mąż ma niestety taką pracę, że jeździ - zwykle 4-5 dni go nie ma, potem 2-3 dni jest. Do dziś nie umiem się przyzwyczaić i tęsknię bardzo - choć fakt, że nauczyłam się tak ustawiać swój czas, że jak jest to jestem głównie dla niego (i dzieci), a jak go nie ma to głównie dla dzieci, siebie i znajomych. Cieszę się, że z dzieciątkiem ok :-)
Onna, co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Ja dalej leżę. Trochę wczoraj leżakowałam w ogródku, dziś już było za zimno. Mieszkam w górach, tu szybko noce robią się chłodne, dziś pierwszy raz paliliśmy w piecu.
Vonka, cieszę się, że z maluszkiem wszystko, ok :-)
Ada, witaj, ja też jestem tu początkująca, ale atmosfera wspaniała i dziewczyny przesympatyczne,
Tola. widzę, że jesteś w ciąży tylko troszkę późniejszej ode mnie
Antila, wiem jak to jest, bo ja co chwila przeżywam rozstania - mój mąż ma niestety taką pracę, że jeździ - zwykle 4-5 dni go nie ma, potem 2-3 dni jest. Do dziś nie umiem się przyzwyczaić i tęsknię bardzo - choć fakt, że nauczyłam się tak ustawiać swój czas, że jak jest to jestem głównie dla niego (i dzieci), a jak go nie ma to głównie dla dzieci, siebie i znajomych. Cieszę się, że z dzieciątkiem ok :-)
Onna, co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Ja dalej leżę. Trochę wczoraj leżakowałam w ogródku, dziś już było za zimno. Mieszkam w górach, tu szybko noce robią się chłodne, dziś pierwszy raz paliliśmy w piecu.
Ostatnia edycja: