reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Stasiulku Kochany najlepsze życzenia i moc buziaczków z okazji urodzin:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Car niestety nie znam się na urządzeniach ortopedycznych. Zaraz pędzę na zamknięty:-)
Vinniki dobrze, że rodzinka umila Ci czas:tak:
Veritaserum71 pewnie, że same młódki;-)
Ja jutro idę na wizytę do lekarza trochę się boję, bo ostatnio byłam badana grubo ponad miesiąc temu. Martwię się o stan szyjki, bo brzuch twardnieje mi coraz częściej:baffled:
Poza tym mój M w niedzielę wyjeżdża na dwa tygodnie do Włoch a na dodatek wszystkiego we środę mam egzamin na specjalizację:szok:

Hej!

Dziewczyny, od razu wielkie PRZEPRASZAM ze tylko na chwilę i egoistycznie o sobie:zawstydzona/y: ale dopiero wróciłam od lekarza a od dzis na cały weekend mam gosci....uuuuuuuuuuu mosze cos napichcić.

Najwazniejsze ze z Małym wszystko ok. Waży 1493 g. wszystkie parametry w normie. Tylko ułozenie posladkowe......Moje wyniki prawie ok, a ze wciaz zdarza mi się rzucić pawiem, pan doktor pozwolił mi na próbę nie brac wogóle witamin. Uffff nie lubiłam ich:-p
Maniolku miałas rację z tą czekoladą;-) Dzięki, buźka.

Pozdrawiam Was kochane cieplutko i obiecuje, że poprawie sie po weekendzie.
Pa.

Ostatnia edycja:
Witajcie
jesli moge to rowniez sie do was przylacze, chociaz bede musiala sie dlugo wdrazac bo widze ze wy juz bardziej sie poznalyscie:-)
Ja swoje pierwsze dziecko urodzilam miesiac po moich 30 -tych urodzinach, i bylam bardzo szczesliwa z tego powodu:tak::tak:, wiec jakos nie myslalam o kolejnej ciazy,ale ze nie zapezpieczalismy sie specjalnie to gdy maly mial 11 mies zaszlam po raz kolejny w ciaze:zawstydzona/y: , co prawda chcielismy drugie dziecko tylko ze nie tak szybko:laugh2: Jednak widac tak musialo byc bo kiedy wlasnie juz sie wybralam do gin po jakies tabletki to ten mi mowi ze jestem w ciazy,, na poczatku bylam przerazona, ale pozniej stwierdzilam ze moze to i dobrze bo dzieciaki razem sie wychowaja i bedzie spokoj,,, Tak wiec moja cora ma juz skonczone pol roczku i bardzo kochaja sie z braciszkiem, a maly bardzo lubi sie bawic z siostra i chociaz czasem dostaje kota do glowy to nie wyobrazam sobie gdyb nie bylo tych moich dwoch urwisow;-)
Pozdrawiam wszytskie mamy i te , ktore juz maja swoje pociechy przy sobie i te , ktore dopiero czekaja na te malenstwa jak sie juz pojawia na tym swiecie,, zycze wam wszytskim duzo zdrowka ;-);-)
bede was czytac po troszke to mam nadzieje ze nadrobie zaeglosci i bede was poznawac;-)

Witam was ponownie i w tym dziale. Widze ze same nowe "twarze"a to dlatego ze daaawno mnie nie bylo, :-)!!! Ciesze sie ze nas wiecej jest.
Gratuluje nowo zafasolkowanym!!! No i tak niesmialo sie pochwale ze i ja sie doczekalam, trwalo to troche (jakies 2 latka) ale obylo sie bez medycyny. No i oczywiscie jak to bywa pojawilo sie w najmniej oczekiwanym momencie.
Ale jestem szczesliwa!!! Bedzie dobrze.
Pozdrawiam was wszystkie, pa.

Witam w sobotni wieczór:happy:
Troszkę mi smutno, bo mój M wyjeżdża jutro rano na trzy tygodnie:no:
Dzisiaj robiliśmy zakupy na jego wyjazd ostatnie pranie, prasowanie. M skręcił łóżeczko, abym już mogła się cieszyć:happy:Postaram się wkleić jakieś fotki na zamkniętym. Poza tym boli mnie brzuch jakoś dziwnie w jednym miejscu koło pępka:baffled:Wczoraj byłam u pani doktor. Wszystko ok tylko szyjka trochę miękka i ma około 2 cm. Mam odstawić No- Spę a brać więcej magnezu.
Vonko udanego weekendu z gośćmi:happy:
Ada, TO- LA witajcie:-)
Gdzie reszta babeczek:confused:

dzień dobry. antila, nie smuć sie. Ten wyjazd to tak daleko,e nie będziecie sie widzieć? Sa rożne możliwości kontaktu, zobaczenia sie. Uszy do góry, dacie radę. A Ty sobie zorganizuj ten czas, jakieś spotkania, to szybciej zleci

Onna niestety daleko, bo do Włoch:baffled:Jeszcze się nie smucę, bo zabrałam się za pranie ciuszków Ani:-)
A jak Ty się czujesz, kiedy idziesz do lekarza:confused:

witajcie
Antila- wspolczuje ci tego rozstania z mezem, :-(dobrze ze to tylko trzy tyg,,, napewno dasz rade a zobaczysz jakie przywitanie bedzie mile;-) no i fajnie ze u ciebie wporzadku

vonka- dobrze ze z dzidzia w porzadku:-)

U nas juz zrobila sie typowa jesien, zimno jak nie wiem co i nawet na spacer nie bardzo mozna wyjsc, a moje dzieci jak siedza w domu to bardzo nie rzeczne:dry:
pozdrawiam

reklama
Carioca, spóźnione acz gorące życzenia urodzinkowe dla Stasia. Mój mąż jest z 10 września i wspaniały z niego facet :-)
Vonka, cieszę się, że z maluszkiem wszystko, ok :-)
Ada, witaj, ja też jestem tu początkująca, ale atmosfera wspaniała i dziewczyny przesympatyczne,
Tola. widzę, że jesteś w ciąży tylko troszkę późniejszej ode mnie :)
Antila, wiem jak to jest, bo ja co chwila przeżywam rozstania - mój mąż ma niestety taką pracę, że jeździ - zwykle 4-5 dni go nie ma, potem 2-3 dni jest. Do dziś nie umiem się przyzwyczaić i tęsknię bardzo - choć fakt, że nauczyłam się tak ustawiać swój czas, że jak jest to jestem głównie dla niego (i dzieci), a jak go nie ma to głównie dla dzieci, siebie i znajomych. Cieszę się, że z dzieciątkiem ok :-)
Onna, co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Ja dalej leżę. Trochę wczoraj leżakowałam w ogródku, dziś już było za zimno. Mieszkam w górach, tu szybko noce robią się chłodne, dziś pierwszy raz paliliśmy w piecu.

Ostatnia edycja:
Do góry