reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Onna tulę Cię mocno. Trudna sytuacja nie wiem, co Ci poradzić.
Anuś jesteś wreszcie:-):-):-)Szkoda, że się tak wymęczyłaś przed cc. Ja też czekam na fotki Pawełka:tak:
Aluś wyjazd poniekąd służbowy. M jeździ tam od dziesięciu lat na zbiory jabłuszek całą paczką ze studiów:-)Przy takim kursie euro to raczej urlop a nie zarobek:rofl2:
Brzuch już pobolewał mnie wcześniej to jest taki dziwny ból w jednym miejscu:confused:
Vinniki współczuję Ci tego leżenia też mnie to nie ominęło na początku ciąży
Kajda i bądź tu człowieku mądry prawie nic nie jesz a takie zmiany na skórze się pojawiają:confused::confused::confused:
Sensi pewnie jesteś przemęczona za dużo obowiązków dla jednego człowieka.
Ja dzisiaj urządzam ciąg dalszy prania ciuszków Ani:-)

reklama
Witajcie

Ja tylko na chwilke bo zaraz zmykam do siostry na mieszkanie - odebrala w ubieglym tygodniu i musi wykonczyc do 30.09 bo od 01.10 jest juz wynajete!!!!
A weekend mialam imprezowy...

Sensi pomachaj nam od czasu do czasu :tak:

Antila ja jutro na 17.45 :-)

Aleczku kuruj sie!!!

Ewcia no brat mojego meza wybiera sie w pazdzierniku... dam mu sie zadomowic i wtedy mykne do Niego... tylko on do Calgary a Ty w Toronot... to kawalek.... ale nartki zabieram ze soba :-D:tak:

Witam nowe trzydziesteczki!!!

moj mały dzisiaj ładnie spi, juz sie boję co to bedzie w nocy, może mam go wybudzać?? ech, świrnięta matka.. jak nie śpi to niedobrze, jak śpi za długo to tez nie dobrze... nie dogodzisz takiej:-D
vinniki, mialam 2 krwiaki na początku ciązy z powodu ktorych musialam leżec przez 2 miesiace. wstawalam tylko do łazienki. raz mialam lekkie plamienie. wszystko skonczło sie dobrze krwiaczki ładnie sie wchłonęly i pozniej mogłam juz chodzić. no za wyjatkiem 8 miesiaca kiedy to znow musialam lezec z powodu skracajacej sie szyjki. życzę żeby czas ci szybko zlecial i żeby lekarz podczas nastepenje wizyty powiedział, ze krwiak sie wchłonąl i mozesz chodzic. na pewno tak bedzie:)
Antilo, ach, pranie ciuszkow..miło wspominam. pozniej tak dokkładnie prasowałam, a teraz wszystko na szybcika, nie ma czasu na takie celebrowanie. jeszzcze wracajac do tematu ciuszkow, tak jak pisalam najlepiej sie sprawdzaja body z krotkim/dłlugim rekawem plus spiochy lub pajace, koniecznie z odpinanymi nogawkwami. mam duzo tzw. słodkich ładnych ciuszkow z falbaneczkami itp. ktorych nie zakładam, bo np. nie maja guzikow w nogawkach, albo te koszuleczki wiazane i kaftaniki rozpinane.. za duzo zachodu i tracenia czasu przy ubieraniu /rozbieraniu. a tu co chwile trzeba przebierac, bo to albo uleje albo posiusia..jak je ogladalam to sie rozczulalam,. ze takie fajne,. a teraz kilka kompletow na okragło w uzyciu:)
no i budzi sie moj spioch, wiec zmykam, pewnie bedzie dłigie cycolenie. pa!

Esch jutro wzięłam sobie urlop, aby uczyć się do tego przeklętego egzaminu.
Kajda ja też mam najwięcej body i pajaców , kaftaniki niedrapki dwa i kilka odziedziczonych w spadku wiązanych.

witajcie:-)

ale mam lenia, nic mi się nie chce, miałam rano pojechać na badania i nie pojechałam, nie mogłam wstać:zawstydzona/y: teraz siedzę w koszulinie jeszcze, a już zaraz 13 :zawstydzona/y:
Onna ja cały czas trzymam kciuki, trzymaj się dzielnie i bądź tu z nami, uściski!
Antilko jutro ten egzamin:confused:
Kajduś podobno 3 pierwsze miesiące są najgorsze, potem już sama słodycz;-):-)
Esch a Ty jak zwykle w biegu:-D
Vinniki leż spokojnie, odpoczywaj, krwiak się wchłonie na pewno, zobaczysz:tak:
ada17 obawiam się, że okien nikt za mnie raczej nie umyje;-) ale i tak poczekam, aż się ociepli, mam nadzieję, że nie do lata następnego roku:-D ja generalnie bardzo ruchliwa jestem, że tak powiem :-D a brzuch mi jeszcze nie przeszkadza, więc szaleję :-D oczywiście w granicach rozsądku;-)
Najeczko gdzie Ty :confused:

Czy ktoś może wie, co u Monik :confused::confused:

Rany! wypadałoby się ogarnąć trochę, ale coś mi tyłek ciąży..:baffled:
miłego dnia Kobitki:-)

Witam:-)
Mnie zupełnie ta pogoda do wszystkiego zniechęca. siedzę w dresie piję herbatkę i udaję, że się uczę:-D
Aluś tak egzamin jutro o 16:baffled:Co prawda nie denerwuję się bardzo jak zdam to dobrze jak nie to też dobrze, bo nie będę musiała się marwić, co zrobić z maleństwem w czasie weekendów.
Właśnie ciekawe, co u Monik:confused:

Antilko witaj w klubie leniuchów:-D jutro o 16 trzymam kciuki:-):-) u mnie sukces! przebrałam się z koszuliny w dresy :-D ja chcę słoneczka!!

Hej,
to i ja dolaczam do klubu leniuchow, bo u mnie tez juz poludnie a ja dalej w pizamce. Dzis mam wolne i tyle mialam zaplanowane, jakos nie moge sie zebrac, a tu i posprzatac trzeba mieszkanko i upichcic cos tez by sie przydalo no i jeszcze mialam na jakies male zakupy pojechac. Co tu duzo gadac chyba sie czas skurczyl???
Pozdrawiam was 30 stki!!! Lece... pa

Ciekawa jestem, kiedy zaczną grzać w kaloryferach, bo zaraz zamarznę:angry:Zawsze dobrze rozgrzewała mnie gorąca kąpiel, ale teraz nie można. Mam na sobie dres,szlafrok i wełniane skarpetki:dry:

reklama
Witajcie
Oj fakt, ziab nie z tej ziemi i chyba sniegiem sypnie,, bo u nas to pada juz drugi dzien,,,:szok:
dobrze ze my przynajmniej w domciu to sobie w piecu palimy i mamy cieplutko i tak przyjemnie jest:-)
przestlam wam troszke ciepelka,,,

kajda- ciesz sie ze malutkie spi,,,,i bron Boze nie wybudzaj malego,,,,,,:no::no::no:
Moja Julka miala skonczony miesiac jak zaczela przesypiac noce, ale z racji ze malo przybierala na wadze lekarka kazala mi ja wybudzac w nocy do karmienia i kurcze teraz mala ma ponad 6 mies i budzi sie 3 razy w nocy ,,juz czasem mam dosc:wściekła/y::wściekła/y:
Ale wam dziewczyny troszke zazdroszcze tego leniuchowania i chodzenia w pizamie,,,;-);-);-)
ja tez tak robilam jak bylam z pierwszym dzieckiem w cizy,,na a teraz niestety sie nie da, bo jak nie jedno ciagnie to druge wola:szok::rofl2:
pozdrawiam was serdecznie

Do góry