Antilko hop hop!!! Czyżby już coś się działo..
Vinniki siostrzeniec ma 8 lat, a kupiłam mu Pana Samochodzika i taką książkę ,,365 pomysłów na majsterkowanie'', bo on lubi dłubać A naprawdę już nie mogłam patrzeć na to, jak co roku dostaje tony zabawek i żadną nie interesuje się dłużej, niż 10 minut
 A naprawdę już nie mogłam patrzeć na to, jak co roku dostaje tony zabawek i żadną nie interesuje się dłużej, niż 10 minut  Zresztą czas najwyższy wdrożyć go do czytania, a nie tylko zabawki i gry komputerowe
 Zresztą czas najwyższy wdrożyć go do czytania, a nie tylko zabawki i gry komputerowe  Szkoda, że tak krótko widzicie się z mężem, ale Święta już niedługo
 Szkoda, że tak krótko widzicie się z mężem, ale Święta już niedługo  A jak się czujesz?
 A jak się czujesz?
Ja się obżarłam wołowiny z buraczkami i ledwo dycham

Vinniki siostrzeniec ma 8 lat, a kupiłam mu Pana Samochodzika i taką książkę ,,365 pomysłów na majsterkowanie'', bo on lubi dłubać
 A naprawdę już nie mogłam patrzeć na to, jak co roku dostaje tony zabawek i żadną nie interesuje się dłużej, niż 10 minut
 A naprawdę już nie mogłam patrzeć na to, jak co roku dostaje tony zabawek i żadną nie interesuje się dłużej, niż 10 minut  Zresztą czas najwyższy wdrożyć go do czytania, a nie tylko zabawki i gry komputerowe
 Zresztą czas najwyższy wdrożyć go do czytania, a nie tylko zabawki i gry komputerowe  Szkoda, że tak krótko widzicie się z mężem, ale Święta już niedługo
 Szkoda, że tak krótko widzicie się z mężem, ale Święta już niedługo  A jak się czujesz?
 A jak się czujesz?Ja się obżarłam wołowiny z buraczkami i ledwo dycham

Ja jak byłam na glukozie, to miałam pobieraną 3 razy z tej samej żyły, myślałam, że siniak będzie na pół ręki, a na drugi dzień nawet śladu nie było
 Ja jak byłam na glukozie, to miałam pobieraną 3 razy z tej samej żyły, myślałam, że siniak będzie na pół ręki, a na drugi dzień nawet śladu nie było