reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie Dziewczyny!!
Mam 34 lata i od 19 -u miesięcy staramy się o dzidziusia ... narazie z marnym skutkiem:-(. Już od jakiegoś czasu podczytuję Wasz topik, zdecydowałam się napisać, chociaż nie wiem czy przyjmiecie mnie do swojego grona ...
Pozdrawiam Was serdecznie ...:-)

Cześć laseczka:-)
Widzę że Ty też ze Śląska;-) Oczywiście że Cię przyjmujemy. Warunek jest taki, że masz się często do nas odzywać:tak:Powodzenia w staraniach. Pozdrawiam

reklama
Mira a dlaczego mialybysmy Cie nie przyjac?? Witaj wsrod trzydziestek :tak:

Alisa czekam jutro na dobre wiesci od Ciebie!!! Kciuki dalej zacisniete :tak::tak::tak:

Mira a dlaczego mialybysmy Cie nie przyjac?? Witaj wsrod trzydziestek :tak:

Alisa czekam jutro na dobre wiesci od Ciebie!!! Kciuki dalej zacisniete :tak::tak::tak:
Nawet ja zostałam przyjęta choć czekam na moje trzecie dziecię ;-) Ale u mnie po 30tce wszystko zaczęło się od nowa - nowy związek, nowy mąż i pierwsze maleństwo w tym związku, też wyczekane i poczęte gdy już traciliśmy nadzieję :tak:
Witam Wszystkie nowe 30-tki :-D:-D:-D

reklama
Witaj Mira :) jesteśmy dokładnie w tym samym wieku.
Nie wytrzymam nerwowo i jutro robię test (bobo test niebieski strumieniowy). Piersi chcą mi odpaść, mam na nich żyły jak autostrady, trochę mnie muli do tego od dziś mam zaparcie :)

Jutro pewnie wynik bedzie negatywny ale za bardzo mnie ręce świerzbią :) Niecierpliwa jestem.

Do góry