Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny czy są wśród Was jakieś osóbki po 30-tce ,które nie mają jeszcze dzieci? Co sądziecie o przebiegu ciąży, zagrożeniach podczas ciąży i porodu?
. Jakby nie to ,ze chora jestem troszke ,to zaliczyla bym swoj humor do tych lepszych ;-)Nikol mam dokladnie te same uczucia ,z wyjatkiem tego ,ze mi nikt nic nie przepisuje bo wszyscy lekarze twierdza ,ze jestem zdrowa ,choc wceae na to nie wyglada:-( Lekarzy mam już powyżej dziurek w nosie, bo próbują się tylko pozbyć pacjenta, żeby mieć problem z głowy. Oczywiście dają górę tbl, które i tak nie pomagają. A ja nadal nie wiem co mi jest, ale coraz częściej pękam, bo już nie umiem tak żyć jakby wszystko było ok. Ech życie.....Dobrze, że przynajmniej popłakać mogę...Trochę to przynosi ulgi...
A tak wogóle to mam najbardziej wyrozumiałego i kochającego męża. No, bo kto by zniósł tyle czyjegoś narzekania na swój stan zdrowia. Nawet ja już mam dość. Ale najbardziej się boję, że ja nigdy nie będę mogła go uszczęśliwić. Jak widzę, go jak się bawi z maluszkami od znajomych to wiem, że będzie najlepszym tatą. Aż serducho mi się kraja na ten widok :-(
Mam jednak nadzieję, że jednak kiedyś...
.

A juz sama nie wiem ,co to ,zaczelo sie juz tydzien temu od katarku ,a przeobrazilo w jakas mega grypeBry :-)
Ale piekna pogoda!!! Za chwile wybieram sie znajomymi na grilla (czas rozpoczac sezon :-)).
A'isha a co to za chorobsko wzielo sie za Ciebie??
. Juz mi troche lepiej , ale juz mam dosyc
.
. Tak wiec w tym cyklu to chyba nawet nie nastawiam sie na zafasolkowanie
.Bry :-)
Ale piekna pogoda!!! Za chwile wybieram sie znajomymi na grilla (czas rozpoczac sezon :-)).
LorenB wazne ze problem zazegnany!!! A dziecko bedziesz miala calkiem spore
Mama111 witaj na pokladzie i mam nadzieje ze szybko bedziesz tulila dzidziusia w sowich ramionach!!!
Lolitka swiete slowa: bierzmy sie do roboty
A'isha a co to za chorobsko wzielo sie za Ciebie??