• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
mam 171 cm, 65kg i niezla falde na brzuchu, nie mowiac o d.....
Wiem, ze niektorym moze sie wydac, ze ta waga nie jest taka zla, ale ja nie czuje sie dobrze i chyba to jest najwazniejsze.
A ze jedzenia nie potrafie sobie odmowic, to tylko cwiczenia mi pozostaja.
Wlasnie przed chwila wsunelam cala miseczke salatki pomidorowo-jajecznej ze ...........................smietana 22%owa:zawstydzona/y: i to na pewno nie koniec na dzis:no:

Hehe

Biedaczko. Tak, nie masz duzej wagi ale jesli sie nie czujesz komfortowo - to tez rozumiem
I tak jak ja - nie umiec sie powstrzymac od jedzenia wiec cwiczeniami nadrabiam :-) Tyle ze sie staram jesc zdrowo wiec mam dobra metabolke

Hej, hej, wpadłam na chwilę. Zaraz idę słuchać koncertu Scorpionsów, a potem Kylie Minogue;-) Bo dziś święto tu mamy! Tyle że pozostaje mi TV, bo do Gdańska w środku tygodnia jechać ni ma jak...:-D

Wróciliśmy właśnie z zakupów. Mój M. chciał kupić sobie buty, ale wybrzydzał jak baba, a jak w końcu znalazł wymarzony model, to nie było 47 :no: Więc nałaziliśmy się ile wlezie i teraz nogi mi do ... wchodzą.:-)

Eschenbach nie ma i nie ma, ale może przygotowuje się do smoków (06.06.):confused:

Lolitka, fajnie, że dziadek ruszył głową. Czyli jeszcze raz, kiedy fasolkujemy? Bo piszesz, że juz ograniczać będziesz neta, why now????

Megi, to u Was tak ciepło, że nad jeziorko jedziecie? Super, też mi tęskno już strasznie za łonem natury...

Suri, jak czujesz ochotę, to ćwicz dla własnego komfortu. Ale ja bym Cię grubą nigdy nie nazwała!:eek: ... ja też lubię jeść.... na koniec zakupów wcięłam moje ukochane Magnum Almond:-p:happy2:

Nikola, i jak Twoje wyniki? Byłaś na badaniach?

Ola, co tak wpadasz jak wiatr i zaraz uciekasz?

reklama
Powiedzialam mlodemu ze od poniedzialku nie pije alkoholu, ograniczam kompa, zdrowiej sie odzywiam.

Przylaczasz sie do mnie w tym postanowieniu ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry